BLaCKie_MoRGaN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 The Gathering.gr Μία ελληνική πρόταση για την πληροφόρηση σας σχετικά με το Star Wars The Old Republic. Η σελίδα μας προσφέρει ειδήσεις, απόψεις, άρθρα σχετικά με την ιστορία (Lore) του κόσμου του Star Wars, με επικέντρωση στην εποχή της "Παλαιάς Δημοκρατίας". Εκτός απο την κλασική ειδησεογραφία προσφέρουμε και μία βιβλιοθήκη που περιέχει (ή τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος) τα πάντα σχετικά με το παιχνίδι, απο τις πληροφορίες που δίνει η Bioware στην ιστοσελίδα της μέχρι και οδηγούς (γραπτούς και με την έναρξη του παιχνιδιού βίντεο) για όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Απο την απόκτηση των Datacron μέχρι και ανάλυση του συστήματος crafting. Παράλληλα Λειτουργεί ένα forum για τις ανάγκες της σελίδας, υποστήριξη και σχολιασμό των αρθρών. Όποιος την επισκεφτεί θα παρατηρήσει ότι λείπουν κάποια (τουλάχιστον απο αυτά που έχω στο μυαλό μου να υλοποιήσω) κομμάτια, άλλα η ανάπτυξη δεν σταματάει. Χρειάζετε την βοήθεια σας, ώστε να καταφέρει να προχωρήσει στο σημείο που θέλω να την φτάσω. Επισκεφτείτε μας στο www.thegathering.gr ΥΓ: Όποιος θέλει να συμμετάσχει, γράφοντας άρθρα, ειδήσεις, επεκτείνοντας την βιβλιοθήκη, ή απλά να μοιραστεί ένα βίντεο-οδηγό που θα βοηθήσει σε οποιαδήποτε πτυχή της σελίδας είναι ευπρόσδεκτος, να επικοινωνήσει μαζί μου. Επικοινωνία: mail: [email protected] Skype: blackie_morgan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα