Προς το περιεχόμενο

Acer TravelMate 5720 290 @ msystems.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει πως είναι προσφορά, οπότε δεν νομίζω να είναι λάθος η τιμή.

Το θέμα είναι,άσχετα με τις άλλες σκρουτζ τιμές, τα αξίζει τα 290Ε ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές με αυτά τα χρήματα? (ή έστω με ελάχιστα παραπάνω).

Δημοσ.

Kαι δεν είναι μόνο η οθόνη,,,

Intel Core 2 Duo T5470 (1.60GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB)

160GB (5400rpm)

Δεν νομίζω να αξίζει εκτός αν κάποιος θέλει κάποιο φτηνό 15άρι.

Αλλιώς βάζει άλλα 100 ευρω και παίρνει ένα ποιο <καινούργιο>.

Δημοσ.

Επιτέλους να λειτουργήσει λίγο ο ανταγωνισμός τιμών! Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσφορά για κάποιον που θέλει ένα δεύτερο pc και δε θέλει να φεσώνεται! Μην προτρέχετε, κοιτάξτε το skroutz και δείτε ότι κάτω από αυτή την τιμή δεν βρίσκεις 15άρι laptop έτσι κι αλλιώς! Και εννοείται ότι δεν συζητάμε καν για διπύρηνο αλλά για Celeron, AMD E300...Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Για να πάει κάποιος σε P6200 Pentium και Windows 7 πρέπει να ξοδέψει τουλάχιστον 50 ευρώ παραπάνω. Δεν τα διαθέτουν όλοι...

Δημοσ.

Χμ μπα...πολύ δελεαστική τιμή αλλά δεν θα πάρω. Άντε βρες DDR2 μνήμες και χρυσοπληρωσέ 'τες (ebay Μόνο). Νομίζω με 50-60 ευρά πάνω παίζουν που και που καλές προσφορές με τους AMD Ε300-350 και DDR3

π.χ. http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21891&catid=733 ATI 6310M direct 11, 16:9 widescreen (1366 x 768), 320GB και Lenovo 362.85 € (δωρεάν αποστολή λέει)

Όσο για τα acer με τέτοιο σασί αν επιμένεις να σου στείλω φωτό από το δικό μου με τους σπασμένους μεντεσέδες της οθόνης. Από τότε μακριά Acer.

Δημοσ.

Ακριβό, παλιό και σάπιο.

Δεν αποτελεί προσφορά, παρά μόνο αν κάποιος θέλει με κάτω από 300 ευρώ να πάρει μηχάνημα καλύτερο από netbook.

Δημοσ.

Χμ μπα...πολύ δελεαστική τιμή αλλά δεν θα πάρω. Άντε βρες DDR2 μνήμες και χρυσοπληρωσέ 'τες (ebay Μόνο). Νομίζω με 50-60 ευρά πάνω παίζουν που και που καλές προσφορές με τους AMD Ε300-350 και DDR3

π.χ. http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=21891&catid=733 ATI 6310M direct 11, 16:9 widescreen (1366 x 768), 320GB και Lenovo 362.85 € (δωρεάν αποστολή λέει)

Όσο για τα acer με τέτοιο σασί αν επιμένεις να σου στείλω φωτό από το δικό μου με τους σπασμένους μεντεσέδες της οθόνης. Από τότε μακριά Acer.

Εντάξει, αυτός ο lenovo που λες εσύ δεν έχει σχέση, 11άρης είναι.

Και εγώ έχω acer με τέτοιο σασί και αποδείχτηκε σκυλί! Επί 3 χρόνια υπέστη βαριά χρήση αλλά μου άντεξε. Απορώ τι του έκανες εσύ!

Βρείτε μου λοιπόν 15άρι laptop (όχι netbook) με τόσο λίγα χρήματα, που να τα αξίζει κιόλας. Το να λέμε, δώσε 50-100-200 ευρώ παραπάνω και παίρνεις καλύτερο μηχάνημα, δεν έχει και πολύ νόημα, δε νομίζετε;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λόγος να βάλεις παραπάνω μνήμη σε ένα τέτοιο μηχάνημα. Επίσης οι Ε300,350 δεν έχουν σχέση σε απόδοση με τον Core 2 Duo. Είναι καλύτεροι μόνο από πλευράς κατανάλωσης.

Δημοσ.

Λέει πως είναι προσφορά, οπότε δεν νομίζω να είναι λάθος η τιμή.

Το θέμα είναι,άσχετα με τις άλλες σκρουτζ τιμές, τα αξίζει τα 290Ε ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές με αυτά τα χρήματα? (ή έστω με ελάχιστα παραπάνω).

100% αξίζει τα 290 Εuro...Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρείς στην Ελλάδα κάτι καλύτερο σ΄αυτή τη τιμή ούτε με λίγα παραπάνω χρήματα...

Δημοσ.

ddr2 βρισκεις Η' εδω @αγγελιες Η' ebay αρκετες. Οι αλλοι που τον δινουν 450 στο σκρουτζ ειναι καθαρα μουφα οταν με 480 οι γερμανοι παιρνουν αυτον http://www.amazon.de/Acer-Aspire-5750G-2334G50Mnkk-Notebook-NVIDIA/dp/B005IXKL6W/ref=pd_cp_computers_3 . Γενικα δλδ μας δουλευουν οι "εμποροι" .

Το θεμα ειναι οποιος τον παρει, σε ενα χρονο θα εχει λαπτοπ σχεδον... 5ετιας .

Αν δε τον πειραζει και υπαρχουν driver κλπ, ΟΚ ειναι για καινουργιο μηχανημα με οριο τα 300 απο ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...