overpower Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 συνηθως αυτον θα τον βρειτε στο users(χρηστες) -->user@fd. εγω ομως δεν το εχω,και αν παω να τον δημιουργησω μου λεει οτι ενας φακελος υπαρχει ηδη.αλλα οταν εμφανιζεται το παραθυρακι που μου ζηταει αμα θελω να τον κανω αντικατασταση,μου λεει οτι ενας φακελος με αυτην την ονομασια υπαρχει ηδη. αλλα τον φακελο που μου δειχνει, ειναι ο φακελος που δημιουργησα (Νεος Φακελος) τι να κανω? μηπως ειναι κρυφο? πως το βλεπω αν ειναι?
da-vinci Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 συνηθως αυτον θα τον βρειτε στο users(χρηστες) -->user@fd. εγω ομως δεν το εχω,και αν παω να τον δημιουργησω μου λεει οτι ενας φακελος υπαρχει ηδη.αλλα οταν εμφανιζεται το παραθυρακι που μου ζηταει αμα θελω να τον κανω αντικατασταση,μου λεει οτι ενας φακελος με αυτην την ονομασια υπαρχει ηδη. αλλα τον φακελο που μου δειχνει, ειναι ο φακελος που δημιουργησα (Νεος Φακελος) τι να κανω? μηπως ειναι κρυφο? πως το βλεπω αν ειναι? αν καταλαβα καλα ψαχνεις τον φακελο appdata?win key + r και γραψε appdata
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Είναι όντως hidden και system αυτός ο φάκελος. Άνοιξε το Ο υπολογιστής μου, πάτα το πλήκτρο ALT για να εμφανιστούν τα μενού και πήγαινε Εργαλεία->Επιλογές φακέλων (ή Οργάνωση->Επιλογές φακέλων). Μετά στην καρτέλα Προβολή και ξετσεκάρισε την απόκρυψη προστατευμένων αρχείων. Στην συνέχεια κατέβα πιο χαμηλά στην λίστα και επέλεξε την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων. Πάτα ΟΚ και θα σου εμφανιστούν όλα τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα