bestbuy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα. Προσπαθω να κανω export τα contacts απο ενα blackberry curve 9300, και το μονο που καταφερνω με το Blackberry desktop software (και σε mac και σε pc) ειναι να κανει εξαγωγη μονο τα contacts που ειναι στη SIM. Ειναι 904 contacts και θελω να τα περασω στο MacOS Address Book. Ας βοηθησει οποιος μπορει..
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Πάρ'το αλλιώς... Μπορείς απλά να κάνεις sync τις επαφές σου σε PC μέσω του Organizer(για λεπτομέρειες συγχρονισμού, μπες στο Configure Organizer) του Desktop Manager. Είτε σε Outlook, είτε σε Windows 7 (Contacts). Νομίζω η ίδια ή αντίστοιχη διαδικασία θα είναι και σε Mac. Ξεχνάς το export. Sync θες να κάνεις για να έχεις και στο PC/MAC και στο BB τις ίδιες επαφές. Απλά πρόσεξε να κάνεις two-way sync για να μην τις χάσεις από το Blackberry.
bestbuy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εκανα το Sync, αλλα και σε mac και σε pc μου κανει sync μονο τις επαφες της SIM. Εκανα μονο το one-way sync. Απο το blackberry σε Windows contacts. Λες αυτο να φταει? Και το one-way δεν ειναι ok, αφου του λεω απο το BB στα Windows Contacts?
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ok με το one-way εφόσον επέλεξες το σωστό way. Θα το κοιτάξω αύριο και θα σου πω. Καληνύχτες προς το παρόν...
bestbuy Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 καλημερα. ξεραθηκα στον υπνο χθες, δεν προλαβα ουτε να απαντησω αν βρεις κατι, ενημερωσε με. ευχαριστω!
nefelodamon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλο μηνα! Βρηκαμε τιποτα μηπως? Hello...Για δοκιμασε το παρακατω... Αν αποτυχει πες μου που. Επισης θα βοηθουσε να μου πεις τι εκδοση του ΒΒ manager εχεις και τι εκδοση του λειτουργικου τρεχει το ΒΒ. You can export contacts from a BlackBerry® smartphone to a coma seperated list using BlackBerry® Desktop Software 6: 1.Start the BlackBerry Desktop Software application. 2.Select Organizer. 3.Select Address Book. 4.Click on Setup. 5.Select ASCII Importer/Exporter. 6.Click on Next. 7.Select One way sync from device. 8.Click on Options. 9.Select Comma. 10.Click on Browse. 11.Browse to a location where you want to save the file. 12.In the file name box, enter a name for you file and add .csv to it (e.g. contacts.csv). 13.Click Open. 14.A dialog will appear saying This file does not exist. Create this file? 15.Click on Yes. 16.Click on Next. 17.You will see a dialog saying Congratulations. You have successfully configured the product... 18.Click on Finish. 19.Click on OK. 20.You will be returned to the Organizer screen. Make sure the Address Book is checked and click on Sync to generate the .csv file. 21.The file will be saved in the location selected in step 11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα