Athanasios2104 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ψάχνομαι για webcam να μιλάω μέσω skype, βασικό κριτήριο να είναι καλή ποιότητα εικόνας και γρήγορη απόκριση. Δεν πρόκειται να βγάζω φωτογραφίες (screenshots) με αυτήν. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ η πιο ακριβή είναι η Logitech HD Webcam C910 WER, άλλα δεν είμαι σχετικός με το θέμα, οπότε ακούω γνώμες/προτάσεις
mikevchq Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αυτη που προτεινεις νομιζω οτι ειναι overkill για την χρηση που την θες. Καλη περιπτωση ειναι αυτη αν προλαβεις την προσφορα. Εχει πολυ καλη ποιοτητα, auto focus, ειναι HD και εχει δωρο και headset.
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέχρι πόσα χρήματα θες να δώσεις? με όσο λιγότερα γίνεται η δουλειά με τα specs που λέω @mike: headset δεν μου χρειάζεται, έχω ήδη, άλλα θα την τσεκάρω αυτήν που λες
Voliminal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Logitech c270. HD σε 720p με 25€ απο Public.
Orifiel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως έφαγα τον κόσμο να βρω πόσο διάφραγμα είναι ο φακός που έχουν πάνω στης καμαρούλες και δεν αναφέρει.. Αυτό στης webcam δεν παίζει ρόλο?? Για το πόσο φως περνά, άρα τι απόδοση θα έχει τα βράδια μέσα στο σπίτι? Απατεώνες δεν λένε.. αλλά θα μου πεις, μεγαλο(μικρό νουμερο) διάφραγμα = mucho money.. Tα κινητά στην πλειοψηφία τους είναι 2.8 Για κάντε το κόπο και κοιτάξτε γύρο γύρο στο τζαμακι της κάμερας, γράφει κάτι νούμερα… (1,4 …. 1.8…. 2.8… 3,5…) Edit… το βρήκα… Η ακριβή Microsoft life cam, έχει 3.25 μαξ 6.4… Άρα αλλοιώνετε η εικόνα στα σκοτεινά (iso).. Φαντάσου οι φτηνές..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα