Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι για webcam να μιλάω μέσω skype, βασικό κριτήριο να είναι καλή ποιότητα εικόνας και γρήγορη απόκριση. Δεν πρόκειται να βγάζω φωτογραφίες (screenshots) με αυτήν.

Στο ΠΛΑΙΣΙΟ η πιο ακριβή είναι η Logitech HD Webcam C910 WER, άλλα δεν είμαι σχετικός με το θέμα, οπότε ακούω γνώμες/προτάσεις :)

Δημοσ.

Αυτη που προτεινεις νομιζω οτι ειναι overkill για την χρηση που την θες. Καλη περιπτωση ειναι αυτη αν προλαβεις την προσφορα. Εχει πολυ καλη ποιοτητα, auto focus, ειναι HD και εχει δωρο και headset.

Δημοσ.

Μέχρι πόσα χρήματα θες να δώσεις?

με όσο λιγότερα γίνεται η δουλειά με τα specs που λέω

@mike: headset δεν μου χρειάζεται, έχω ήδη, άλλα θα την τσεκάρω αυτήν που λες

Δημοσ.

Πάντως έφαγα τον κόσμο να βρω πόσο διάφραγμα είναι ο φακός που έχουν πάνω στης καμαρούλες και δεν αναφέρει.. Αυτό στης webcam δεν παίζει ρόλο?? Για το πόσο φως περνά, άρα τι απόδοση θα έχει τα βράδια μέσα στο σπίτι? Απατεώνες δεν λένε.. αλλά θα μου πεις, μεγαλο(μικρό νουμερο) διάφραγμα = mucho money..

Tα κινητά στην πλειοψηφία τους είναι 2.8

Για κάντε το κόπο και κοιτάξτε γύρο γύρο στο τζαμακι της κάμερας, γράφει κάτι νούμερα… (1,4 …. 1.8…. 2.8… 3,5…)

Edit… το βρήκα… Η ακριβή Microsoft life cam, έχει 3.25 μαξ 6.4… Άρα αλλοιώνετε η εικόνα στα σκοτεινά (iso).. Φαντάσου οι φτηνές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...