Προς το περιεχόμενο

Corsair H100 mods

nikos16717

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεία σας , σκέφτομαι να αγοράσω την Corsair H100 και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να αλλάξουν τα σωληνάκια και το υγρό , καθώς και αν ξαναμπαίνουν τα αρχικά (για την εγγύηση).Επίσης , αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καλύτερη ψύχτρα ...(Έχω πρόβλημα με της μνήμες , είναι ψηλές ..)

Έχω τον AMD 955

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν βγάλεις/κόψεις τους σωλήνες, forget about warranty (μη αναστρέψιμη μοντίφα). Επιπλέον, δε βλέπω κανένα λόγο να αλλάξεις υγρό/σωλήνες... Πιθανότατα θα άλλαζα απλώς και μόνο τους ανεμιστήρες. Παλιά, με την Η50 είχα θαυμάσιες θερμοκρασίες με τον 955. Η Η100 υπέρ-καλύπτει τον 955 σε όλα τα σενάρια.

@navu Αμα πω τώρα ότι θα το κάνει για το εφε; Θα με πιστέψεις;

Απλά niko δεν αξίζει ούτε εγγύηση να χάσεις, ούτε χρήμα, ούτε χρόνο

Εχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι οι Η80 και Η100 έχουν κάποια προβλήματα. Αν την πάρεις μην παίξεις με την εγγύηση

Σε πιστεύω, Κάρμεν, σε πιστεύω. Και οι πειραματισμοί/μοντίφες θεμιτά είναι όλα και όλα μέσα στο κόλπο (όλοι κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε), αλλά απαιτείται συνειδητή προσέγγιση. "Βάζω χέρι, χάνω εγγύηση".

Για να προσθέσω και κάτι "θετικό" στο θέμα του παιδιού, πιθανότατα η αλλαγή υγρού/σωληνώσεων να έχει καλά αποτελέσματα, δεν γνωρίζω όμως ΑΝ αξίζει τον κόπο η όλη φάση με μία CCWC.

Θα έχει καλύτερα temps Από ότι είδαμε σε κάποιες modes που έγιναν, ΑΛΛΑ ήδη μία Η100 λόγω απληστίας τα κακάρωσε σήμερα το πρωί :devil:

Οταν θα δώσει 100 για την Η100 + ~15 περίπου για καλό σωλήνα 2μετρο + 10 ευρώ για καλό νεράκι + κάποια δεματικά κλπ για να δέσει σωλήνες κλπ χρόνο ε ας δώσει αυτά τα λεφτά να πάει σε cpu block+tank+pump+tumb+water να τελειώνει ή έτοιμο kit όπως ειπώθηκε πιο πάνω

edit: πχ https://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/showkey/b7974b9524ae5ac3925b70d0749871cc

Όπως λέει και η Karmen μόνο για "αισθητικούς" λόγος θα ήθελα να αλλάξω σωληνάκια και υγρό ..Το να πάω σε cystom υγρόψυξη μόνο για επεξεργαστή νομίζω ότι δεν αξίζει , οπότε μάλλον πάω για μια Η100 , γιατί και τα 100-115 ευρώ πολλά μου φαίνονται , πόσο μάλλον τα 150-200 (Φοιτητής είμαι με πατρικό εισόδημα...)

Μα αν κάνεις την μόντα που λες στην Η100 τόσο θα σου πάει :)

Αν την πάρω δε θα την πειράξω , αφού λέτε ότι βγάζει προβλήματα , αν και μίλησα με τον Kopriti για κάτι φτηνό και θα μιλήσουμε μία από αυτές τις μέρες

οι Hydro δίνουν το πολύ 5-8oc κάτω από μια φθηνή hyper ή A70. Πάρε την Η50 και βάλτης push/pull μόνος σου, άσε την Η100, θα τα δώσεις τα φράγκα και δεν θα δείς τρελές διαφορές.

Από αυτά : https://www.aquatuning.de/shopping_cart.php/bkey/24f103fdb3941be42e280b21d3009c9f

αλλά το ψυγείο είναι black ice GTX240 (μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση απ ότι ξέρω και η αντλία επίσης μεταχειρισμένη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...