tsagasth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του λάπτοπ acer5739g κ μου σπάσε η οθόνη.παρήγγειλα άλλη κ με το που την έβαλα το μόνο που μου βγάζει είναι μια λευκή οθόνη!τι μπορεί να φταίει;
filip123go Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε ένα clear cmos. Επίσης σύνδεσε το laptop σε εξωτερική οθόνη για να δεις αν είναι όλα οκ με την gpu.
tsagasth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλα το συνδεω με καλώδιο στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ κ δείχνει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα
ors_86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του λάπτοπ acer5739g κ μου σπάσε η οθόνη.παρήγγειλα άλλη κ με το που την έβαλα το μόνο που μου βγάζει είναι μια λευκή οθόνη!τι μπορεί να φταίει; Σχετικά με το ότι "βγάζει μια λευκή οθόνη", η πρώτη άποψη είναι ασυμβατότητα οθόνης. Η αντικαταστάτης οθόνη, είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο με αυτή που είχε αρχικά ο φορητός σου; Συμβατή με την φορητό σου είναι η AU Optronics B156XW02 15.6" LED Screen.
pamelouketo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του λάπτοπ acer5739g κ μου σπάσε η οθόνη.παρήγγειλα άλλη κ με το που την έβαλα το μόνο που μου βγάζει είναι μια λευκή οθόνη!τι μπορεί να φταίει; Ξανακοίτα λίγο αν πατάει καλά η καλωδιοταινία στην οθόνη. 100%.
Konstantin77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ξανακοίτα λίγο αν πατάει καλά η καλωδιοταινία στην οθόνη. 100%. κατω απο την οθόνη εχει ενα "ματζαφλάρι" (δε θυμαμαι πως το λένε) που καμια φορά καίγεται. μηπως επειδη πειραξες τα βυσματα, καηκε ή δεν το συνέδεσες σωστά...ειναι νομιζω ανορθωτης τάσης ή κάτι τέτοιο και ειναι μακρόστενο ξεχωριστο κάτω απο την οθόνη μεσα στο πλαστικο κάλυμμα.
ors_86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 κατω απο την οθόνη εχει ενα "ματζαφλάρι" (δε θυμαμαι πως το λένε) που καμια φορά καίγεται. μηπως επειδη πειραξες τα βυσματα, καηκε ή δεν το συνέδεσες σωστά...ειναι νομιζω ανορθωτης τάσης ή κάτι τέτοιο και ειναι μακρόστενο ξεχωριστο κάτω απο την οθόνη μεσα στο πλαστικο κάλυμμα. Μάλλον εννοείς το Inverter. Είναι το τροφοδοτικά της οθόνης, το οποίο μετατρέπει το συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο για την τροφοδοσία των LCD οθονών. Οι LED οθόνες (όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση) δεν έχουν Inverter.
Konstantin77 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Link αν βάλεις στο 3λεπτο και ακουσεις για 40'' θα δεις οτι πολλές (αλλα όχι ολες) εχουν inverter(ανορθωτης νομιζω στα ελληνικα ειναι)... εγω οσες εχω ανοιξει (3 μεχρι τωρα) ειχαν παντως. ας το τσεκαρει γιατι η οθονη δεν εχει και πολλα μερη. μονο μηπως εφυγε απο την καρτα γραφικων το καλωδιο μετα ή το εβαλε αναποδα στην οθόνη ή ο inverter δεν κανει για την οθονη του (καμια φορα και το βύσμα ίσως) αν ειναι διαφορετικη απο τη μαμα ή ...δεν υπαρχει κατι αλλο. μονο αν ειναι χαλασμενη η οθονη (πρεπει να τη δοκιμασει σε αλλο λαπτοπ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα