St3aM213 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν... Αυτόν τον καιρό φτιάχνω ένα game για PC με ένα πρόγραμμα που λέγεται RPG MAKER VX. Θέλω λοιπόν να μου πείτε την γνώμη σας για το παιχνίδι για να ξέρω! Site: http://theloh.ucoz.net http://www.youtube.com/watch?v=J8C_3XmfMe0&feature=channel_video_title H version του παιχνιδιού είναι λίγο μεγαλύτερη οπότε δείτε το site καλύτερα! Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα! EDIT: Τα ορθογραφικά (του παιχνιδιού) θα διορθωθούν στην πορεία !
Alchemist` Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίο φαίνεται, αν και τα περισσότερα features του παιχνιδιού είναι premade στο rpg maker αν δεν κάνω λάθος. Θα προτιμούσα να παίξω κάποιο demo σαν πρώτη επαφή αντί να δώ ένα βίντεο,καθώς σίγουρα θα έπαιρνες πιο ουσιαστική κριτική από κάποιον που έχει παίξει το παιχνίδι. Anyway, το interface και το περιβάλλον είναι όμορφα και κινούνται στα πλαίσια του FF6. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το ότι το μισό παιχνίδι είναι στα ελληνικά και το μισό στα αγγλικά. Π.χ. ενώ ο διάλογος είναι πλήρως στα ελληνικά, το battle log είναι στα αγγλικά. Επίσης δεν μου άρεσαν καθόλου τα abstract backgrounds που έχεις στις μάχες. Κάποιο background ενός τοπίου το οποίο θα είναι ανάλογο με το σημείο που διεξάγεται η μάχη θα ταίριαζε Imho πολύ καλύτερα. Ωραία δουλειά πάντως. Περιμένω να ανεβάσεις κάνα demo κάποια στιγμή. Υ.Γ. Ο ήχος/μουσική του παιχνιδιού είναι επίσης ένα δύσκολο κομμάτι για το οποίο δεν βλέπουμε, η μάλλον δεν ακούμε, τίποτα στο βίντεο. Υ.Γ.2. Άλλαξε τον τίτλο του νήματος σε κάτι πιο σχετικό με το θέμα. Στην αρχή κατάλαβα ότι έφτιαξες pc game με όνομα "rpg maker vx" και η πρώτη αντίδρασή μου ήταν "wtf?" έχοντας υπόψη το σχετικό πρόγραμμα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στην battle έπρεπε να γράφεις αντί για "Χρήστος casts fire" ξέρω γω.. "Ο Χρήστος Καστάρει Φωτιά"
St3aM213 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Θα κάνω demo σύντομα! Όσο για τα ελληνικά....Το βίντεο είναι πιο παλιό....Στο τωρινό παιχνίδι είναι όλα ελληνικά! Ευχαριστώ για τις προτιμήσεις σας!
aris1986 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 "Ο Χρήστος Καστάρει Φωτιά" E τωρα μου ακουγεται καπως. Σαν βλαχο-glish. Aς περιοριστεί σε Ελληνικές (έχουμε και πλούσιο λεξιλόγιο)και οχι φτιαχτές λέξεις μεταφράσεις απο Αγγλικά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 E τωρα μου ακουγεται καπως. Σαν βλαχο-glish. Aς περιοριστεί σε Ελληνικές (έχουμε και πλούσιο λεξιλόγιο)και οχι φτιαχτές λέξεις μεταφράσεις απο Αγγλικά. Έλα ρε ξεκολλάτε, κάνει που κάνει Game ενός ΑΠΕΙΡΟπαιγμένου Genre και πόσο μάλλον στην Ελλάδα.. ας δώσει κάτι καινούριο στον Έλληνα. Τα ξερά Ελληνικά είναι βαρετά, το Trolling όμως ΝΕΒΕΡ!
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 E τωρα μου ακουγεται καπως. Σαν βλαχο-glish. Aς περιοριστεί σε Ελληνικές (έχουμε και πλούσιο λεξιλόγιο)και οχι φτιαχτές λέξεις μεταφράσεις απο Αγγλικά. κανεις ποτε ποτε ποτε ποτε ποτε σε κανενα παιχνιδι δεν εχει χρησιμοποιησει αλλη λεξη.
IiISeCtOrIiI Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά είμαι ξάδερφος του St3aM213 μαζί φτιάχνουμε αφτό το παιχνίδι. Απο την αρχή δεν περιμέναμε ότι θα βγεί καλό με την ένοια ότι θα αρέσει σε κόσμο, αλλά μετά απο αφτά τα σχόλει πιστεύω ότι θα το αγαπίσει ο κόσμος για ευνόητους λόγους για το ότι είναι ένα απο τα λίγα Ελληνικά παιχνίδια!!!
giorgos147 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τα ορθογραφικά. Το έβαλα για 2 λεπτά να περάσει η ώρα και μου βγήκαν τα μάτια. Μόνο στα μενού, όχι στους διαλόγους, που και εκεί γίνεται χαμός, έχει λάθη. Εντάξει, δεν αντιλέγω, είστε 14 ετών, το κάνετε για τη πλάκα σας... Αλλά κανείς σας δε ξέρει λίγη ορθογραφία; Για το παιχνίδι πάλι, δεν έχω να πω κάτι γιατί το δοκίμασα 2 λεπτά. Αυτά.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μια συμβουλή πάντως από εμένα (και αν την καταλάβετε/νιώσετε λόγω της ηλικίας) είναι να πουλήσετε λίγη τρέλα στο RPG. Είτε στους διαλόγους (Uber τρόπος συνεννόησης με Ελληνοpwnzor Slang), είτε στο σενάριο (Ανωμαλία/mindfuck στο μεγαλείο του), είτε στο Gameplay (δύσκολο, αλλά μη σας προδικάζω). ΌΤΙ και να κάνετε, ΌΤΙ και να βγει.. είστε τόσο πιτσιρικάδες που καλό στον εαυτό σας κάνετε - κακό δεν κάνετε. Αν δείτε ότι έχετε την υπομονή και το γουστάρετε, αύριο που θα έχετε περισσότερη γκάμα δυνατοτήτων προφανώς θα φτιάξετε κάτι καλύτερο. May the force be with you. P.S: giorgos147 και στο στιγμιότυπο με τα Stats παραπάνω στο Attached Video, γράφει την φωτιά "φωτία". Τα παιδιά βιάζονται για τη κυκλοφορία. P.S2: Κάντε ένα PM και στον χρήστη OROKUSAKI να σας βοηθήσει btw.. άκουσα πως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.
IiISeCtOrIiI Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εμείς απο την μεριά μας θέλουμε να συνεχίσουμε αφτό το παιχνίδι αλλα δεν ξέρουμε πως να το διαδώσουμε...μοίπος έχετε καμιά ιδέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα