Προς το περιεχόμενο

XeXmenu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν εγγαταστησω το XeXmenu στο Xbox μου θα μπορω να παιζω τα games απο τον σκληρο μου χωρις dvd?.Επισης χωρις να χριεαστει να flasharo το xbox μου η οτιδηποτε παρομοιο.Ετσι οπως ειναι αγορασμενο αυθεντικο να εγγαταστησω το XeXmenu΄.Γινετε?

Δημοσ.

τι να κολησω?συγνωμη αλλα δεν πολυξερω απο αυτα.Ειδα εναν οδηγο στο youtube για το πως να το εγγαταστησεις μεση usb.Δεν θα λειτουργει?

Δημοσ.

Πρέπει η κονσόλα να γίνει JTAG. Έτσι απλά δεν γίνεται να βάλεις ΧεXMenu.

Για να γίνει το JTAG πρέπει να υποστηρίζεται από την κονσόλα και να ανοιχτεί να γίνουν κολλήσεις. Οι κολλήσεις ουσιαστικά είναι μια παράλληλη θύρα που συνδέεται με τον υπολογιστή και γράφει ένα παραγμένο λειτουργικό στην κονσόλα. (Δεν είναι ακριβός έτσι αλλά το λέω όσο πιο απλά γίνεται). Επίσης ξεχνάς το LIVE.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιος τροπος να παιξω τα παιχνδια κατεβασμενα απο το ιντερνετ χωρις να την πειραξω?Να τα βαλω π.χ σε ενα φλασακι και να τα πεζει.Δεν γιεντε τιποτα τετιο?

Δημοσ.

να προσθεσω οτι με τσιπακι γινεται σχεδον σε ολα jtag

rgh για την ακριβεια με τσιπακι

οπως ειπαν και α παιδια δεν γινεται να κανεις αυτο

που σκεφτεσαι αν δεν τροποποιησεις την κονσολα

αν σε ενδιαφερει μπορω να βοηθησω

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καποιος τροπος να παιξω τα παιχνδια κατεβασμενα απο το ιντερνετ χωρις να την πειραξω?Να τα βαλω π.χ σε ενα φλασακι και να τα πεζει.Δεν γιεντε τιποτα τετιο?

Για να παιζεις παιχνιδια απο τον θειο γινετε με soft mod αλλα θελει ανοιγμα και συνδεση του dvd στον υπολογιστη (σατα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...