aserprince Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εχω κατι dvd/cd player και δεν τα αναγνωριζει το pc με οπιο τροπο και να τα συνδεω ειτε ανοικτο pc ειτε κλειστο δεν τα αναγνωριζει Τα DVD/CD PLAYER ειναι 4-5 χρονων. αν ειναι χαλασμενα πως θα το καταλαβω?
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 α.ποτε δεν συνδεουμε μηχανηματα με ανοιχτο το pc.αν δεν τα βρισκει στο bios τοτε λογικα εχουν θεμα.εκτος αν εχεις πειραξει κατι στο bios η εχουν προβληματα καλωδια.εκτος αν εννοεις οτι δεν αναγνωριζει τα δισκακια.
washcloud Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 ειτε ανοικτο pc ειτε κλειστο δεν τα αναγνωριζει ....καμ αγκέν...;! οπιο χμμμμμμμ
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 το γνωστο οπιο σε ολους τι δεν καταλαβες?
washcloud Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Aυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς μπορεί κλειστό το pc να...αναγνωρίσει τα drives. Όσο για "το γνωστό", θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση για το παραπάνω.
washcloud Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ...κάντε κάτι ρε Σούπερ, με αυτά τα double-posts....Αηδία έχει καταντήσει...
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Aυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς μπορεί κλειστό το pc να...αναγνωρίσει τα drives. δεν καταλαβες το βασικο.δεν εχει κλειστο το Pc και περιμενει να τα δει αλλα τα συνδεει sata/ide και ρευμα οταν ειναι κλειστο το Pc και μετα το αναβει αλλα τα συνδεει και οταν ειναι ανοιχτο το Pc.αφου δεν εχει καψει κανα Psu με το να τα βαζει οταν ειναι ανοιχτο το Pc ειναι θαυμα.μαλλον νομιζει οτι το sata και το ρευμα molex ειναι σαν το Usb η σαν How swap.οτι τα συνδεεις και οταν ειναι ανοιχτο το Pc. εσυ καταλαβες οτι ειναι κλειστο το pc και περιμενει να τα αναγνωρισει.αν ελεγε αυτο τοτε ναι θα ηταν θεμα οπιου
washcloud Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δε νομίζω βρε Πουλ... Κατ' αρχάς αν συνέδεε drive με το μηχάνημα ανοιχτό, κατά πάσα πιθανότητα θα του κόλλαγε (το να του βραχυκυκλώσει το PSU δεν το έχω για τόσο πιθανό. Όχι αδύνατο, αλλά όχι και τόσο πιθανό ξαναλέω), και είτε θα μας το έλεγε - είτε θα μας το "έκρυβε"... Φυσικά απ' την άλλη, όντως δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοούσε - γι' αυτό και το γύρισα στην πλάκα, από μια ορθογραφική αφορμή. Και αυτό είναι το θέμα : να υπάρχουν καθαρές εξηγήσεις, για να μπορούμε και να βοηθάμε (αλλιώς,,,,να το γυρίσουμε στον χαβαλέ). Πιθανολογώ πως κάτι άλλο εννοούσε από αυτό που κατάλαβες, έστω κι αν είναι "προφανές" - και σίγουρα δε νομίζω να κάθεται και να κοιτάει τα drives με το pc κλειστό, και ν' αναρωτιέται "γιατί δε δουλεύουν"... Μόνο ο ίδιος θα μας λύσει την απορία βέβαια. Κι όταν μας τη λύσει, προχωράμε και παρακάτω με βοήθεια, αν είναι...
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δε νομίζω βρε Πουλ... Κατ' αρχάς αν συνέδεε drive με το μηχάνημα ανοιχτό, κατά πάσα πιθανότητα θα του κόλλαγε (το να του βραχυκυκλώσει το PSU δεν το έχω για τόσο πιθανό. Όχι αδύνατο, αλλά όχι και τόσο πιθανό ξαναλέω), και είτε θα μας το έλεγε - είτε θα μας το "έκρυβε"... Φυσικά απ' την άλλη, όντως δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοούσε - γι' αυτό και το γύρισα στην πλάκα, από μια ορθογραφική αφορμή. Και αυτό είναι το θέμα : να υπάρχουν καθαρές εξηγήσεις, για να μπορούμε και να βοηθάμε (αλλιώς,,,,να το γυρίσουμε στον χαβαλέ). Πιθανολογώ πως κάτι άλλο εννοούσε από αυτό που κατάλαβες, έστω κι αν είναι "προφανές" - και σίγουρα δε νομίζω να κάθεται και να κοιτάει τα drives με το pc κλειστό, και ν' αναρωτιέται "γιατί δε δουλεύουν"... Μόνο ο ίδιος θα μας λύσει την απορία βέβαια. Κι όταν μας τη λύσει, προχωράμε και παρακάτω με βοήθεια, αν είναι... συνηθως αν συνδεσεις συσκευη πανω την ωρα που δουλευει το Pc εκτος αν ειναι φανακι που δεν τραβαει τοσο ρευμα συνηθως το Pc Κλεινει.σαν shut down ισως λογικα λογω της αποτομης αυξησης του ρευματος που ζηταει το dvd Ktl.ναι πλεον στα New τροφοδοτικα που εχουν αρκετα μετρα προστασιας σε υπερτασεις και αλλα τοσα ναι δυσκολο να το καψεις.αλλα καλο ειναι να μην γινεται και για το καλο του psu αλλα και της καρτας /dvd/σκληρου η οτι αλλη συσκευη ειναι
washcloud Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν ενδείκνυται να συνδέεις κάτι non/hot-swappable, τη στιγμή της λειτουργίας, δε διαφωνώ με την τακτική - απλά δε νομίζω να είναι εύκολο το να βραχυκυκλώσει το PSU. Αν το θέσεις ως "ε και γιατί να το διακινδυνεύει να είναι ο ένας στους τόσους τυχερούς;", μέσα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ΔΕΝ το έχω κάνει και τόσες φορές πια (παλιότερα για λόγους απειρίας - έκτοτε για πειραματιστικούς), αλλά τις λίγες φορές που "μου έτυχε", δεν είχα θέματα, εκτός του, αν θυμάμαι καλά, το να κολλάνε Windows/ΒΙΟS posting ή όπως είπες να κλείνει το εργαλείο. Συνδέοντας δίσκους κυρίως.
poulinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 και μια φιλη το εκανε με τον δισκο δεν το ηξερε και απλα ετυχε να κλεινει το Pc.αλλα οπως ειπες περνεις το ρισκο??
aserprince Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερει τι να πει Αλβανο... ειμαι μεταναστη μια απαντητση δωστε στα Αλαβανικα τουλαχιστον!!!!!!! φγκαριζω!!! πουλι!!!
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ...μετανάστη-ξεμετανάστη, εμείς ντιακρίσεις ντεν κάνομε, ούτε στις ράτσες και στα προμπολέματά τους - ούτε στο ανάγκη να μας τα πεις πιο καταρά, γκια να σε βοητήσομε. φγκαριζω!!! πουλι!!! ...αβντό με τα ντύο κεφάλια λες, ε;
aserprince Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Τι δεν καταλαβες? πες τι να κανω αν σκαμπαζεις κατι. γραφε μου καταρά..........κατάρα
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 ...αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να ξαναδιαβάσεις το αρχικό ποστ σου. Κι αν βγάζεις νόημα για το πρόβλημα που περιγράφει, να εύχεσαι να έχει υπομονή είτε ο Πουλίνος, είτε οποιοσδήποτε τυχόν άλλος θελήσει ν' ασχοληθεί. Αν πάλι δε βγάζεις, έρχεσαι στα λόγια μου, κι αν θες να συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθεια να σε βοηθήσουμε, γράψε και καθαρότερα και αναλυτικότερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, τις συνθήκες, το τί προσπάθειες έκανες για να το λύσεις και δεν πιάσανε, κι έτσι όλο και κάπου περισσότερο θα μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ, γιατί όντως όλο και κάτι σκαμπάζω. Μ' άλλα λόγια : όταν δεν είμαστε εκεί για να τσεκάρουμε διάφορα, όσο πιο καλά μας τα πεις, τόσο πιο πιθανό θα είναι να μπορέσουμε να φανταστούμε τί παίζει και να προτείνουμε πιθανές λύσεις. Γι' αυτό χωρίς ν' απαντήσω τί δεν κατάλαβα, απλά ξαναδιατύπωσε το πρόβλημα καλύτερα. Αν θες. Γιατί την καλή διάθεση να σε βοηθήσουμε, την έχουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα