alexisgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 παιδια γεια σας..εχω το samsung r519 και δν μου δουλευει το ανεμιστιρακι του..αυτο μπορω να το φτια3ω μονος μου???δλδ μπορω να το φτιαξω μονος μου χωρις να τ στειλω στν samsung στν αθηνα???
mikevchq Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Προτεινω να δοκιμασεις να φυσηξεις τον ανεμιστηρα για να φυγει η σκονη πρωτα. Αν συνεχιζει να μην γυριζει τοτε δες αυτο το βιντεο που εχει οδηγιες για το πως να τον ανοιξεις και να του αλλαξεις τον ανεμιστηρα.
Arctic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δες και αυτά εδώ που είναι πιο γενικά Link1 Link2
alexisgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 mikevchq τελικα ενα φθσημα του εκανα και ειναι ενταξη για για την ωρα!!!!!αλλα δν δουλευει συνεχεια..ειναι κατι αυτο????
mikevchq Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Συνηθως αυξομειωνουν στροφες ανεμιστηρα βασει της θερμοκρασιας (και πολλες φορες αν ειναι πολυ κρυο ο ανεμιστηρας σταματαει και τελειως) για θεμα θορυβου, οποτε εισαι μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα