Luxx Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εχω το egreat εδω και 3 χρονια. Υπαρχει κατι καλυτερο αυτη τη στιγμη;
bluesattack Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ποιο egreat ? Tι απαιτησεις εχεις ? Ποιο ειναι το budget ? Θελεις hd sound ? (παρε wd tv live ειτε wd live new φρεσκο φρεσκο σε τιμες νορμαλ , οχι τιμες πλημμυρας )
Luxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το κλασσικο εχω το m34a αν δε κανω λαθος.. Το wd live δεν με εντυπωσιαζει.. Ποια συσκευη εχει μεγαλυτερη γκαμα κωδικοποιησεων; Υπαρχει καποια που να εχει και ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη για τα ψηφιακα καναλια;
bluesattack Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Yπαρχουν με αποκωδικοποιητη αλλα ΔΞ/ΔΑ και κυριως δεν ασχολουμαι με ολα σε ενα Μεγαλυτερη γκαμα αποκωδικοποιησεων ? Δηλαδη τι παραπανω εχεις κατα νου ? Υπαρχουν πολλες συσκευες , το χρηματικο ταβανι ποιο ειναι ?
Luxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μεχρι και 100-120 ευρω, πιστευω καλα ειναι. Οχι οτι εχω ιδιαιτερο προβλημα με το egreat.. Ισως να το κρατησω λιγο καιρο ακομα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα