DoukiMan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 παιδια εχω ενα ipod classic 160 GB ξαφνικα οπως το ειχα συνδεσει μου εβγαλε ενα μυνημα για διαμορφωση εγω πατησα ακυρωση μετα κανω elect με το itunes και απο τοτε εχει μεινει μονιμα στην οθονη μονο το μηλο της apple και δεν κανει τιποτα αλλο
darklordvader77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αν θυμαμαι καλα πατα ταυτοχρονως menu το κεντρικο πληκτρο για να σου κανει επανεκινηση..αν δε στρωσει restore με itunes.
DoukiMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αν θυμαμαι καλα πατα ταυτοχρονως menu το κεντρικο πληκτρο για να σου κανει επανεκινηση..αν δε στρωσει restore με itunes. μα δεν το βρισκει καθολου το pc και συνεπως το itunes
darklordvader77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καταλαβα... με τα πληκτρα εκανες τιποτα? κανενα Restart μπας κ ξεκολλησει?
DoukiMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καταλαβα... με τα πληκτρα εκανες τιποτα? κανενα Restart μπας κ ξεκολλησει? εκανα με το select+menu το βρισκει στο pc ανοιγει τα itunes αλλα λεει οτι θελει restore κανει το ρεστορε και οταν παει να γεμισειη γραμμη στο ipod σβηνει και ανοιγει παλι
darklordvader77 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μμμμ μαλιστα.. Να ρωτησω κατι ασχετο.. φορτιζει κανονικα αν το βαλεις σε πριζα ή στον υπολογιστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα