Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στην επαρχία την ίδια μέρα την έκανα, μέσα σε 20 λεπτά. Τότε έβγαζες εισιτήριο με 5 ευρώ το οποίο λειτουργούσε σαν αριθμός σειράς σε τράπεζα. Βέβαια μετά έπρεπε να την πάνε στον πνευμονολόγο για γνωμάτευση, όπου εκεί υπήρξε μία καθυστέρηση, στο να την πάνε. Μόλις την πήγαν σε 5 λεπτά μου την έδωσαν. Τώρα αν είναι κάτι πιο σοβαρό ίσως είναι διαφορετικά.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις ραντεβου με γιατρο καλυτερα να εχεις ηδη βγαλει την ακτινογραφια την οποια θα σου ζητησει απο οτι καταλαβαινεις.Ας πουμε εχεις ενοχληση στα πνευμονια και εχεις ραντεβου με πνευμονολογο καλυτερα να την εχεις ηδη κανει...(ετσι νομιζω).

Αυτό σκεφτόμουν να κάνω βασικά αλλά μου είπε κάποιος που του έλεγα οτι μπορεί ο γιατρός να μην εμπιστευτεί να κοιτάξει ακτινογραφίες που έχω βγάλει απο πριν και να μου γράψει να ξανακάνω πάλι, οπότε θα ξαναπληρώνω. Τεσπα θα δω τι θα κάνω. Την ακτινογραφία την χρειάζομαι για τον στρατό.

Δημοσ.

Επίσης αν είναι γυναίκα να βγάλει μπούτι. Ε Κάβουρα;

οχι φιλε απλα να πει οτι ειναι η φατιμα απο το πακισταν! και πρεπει να παει να προσευχηθει γιαυτο να παρει προταιρεοτητα. και η θρησκεια της επιτρεπει μονο την καλυτερη μεταχειρηση. δεν ειναι δυνατον να βρισκεται στο ιδιο δωματιο με απιστους. μη προσβαλουμε τη θρησκεια της. 

ελα που δε ξερεις οτι οι λαθρο δε πληρωνουν τιποτα πουθενα!!! περνανε ελεγκτες στο μετρο, ρωτανε ολο τον κοσμο για εισητηρια εκτως απο τους πακιστανους φιλε. μετραει να εισαι λαθρομεταναστης στην ελλαδα. αν εχω ποτε καποιο μικροθεμα με το νομο θα λεω μονο τακμπιρ!!!!!

Δημοσ.

Ρε συ πες το οτι την θες για το στρατο...

Πας με το χαρτι καταταξης.... τους το δειχνεις σε δημοσιο νοσοκομειο και επιβαλλεται να στην κανουν δωρεαν χωρις να πληρωσεις τιποτα...

Το λεει πισω στις οδηγιες..

Αλλοι που δεν ειχαν κανει ακτινογραφια τους μαζευανε και πηγαινανε καθε μερα απο το κεντρο στο νοσοκομειο για να τους κανουν, αλλα καλο θα ταν να την εχεις μαζι σου

• Like 1
Δημοσ.

Για στρατό καλύτερα να στην κάνουν αυτοί. Θα πας και βολτιτσα συν ότι θα δεις και κανονική τουαλέτα, γιατί σας πάνε μια δυο βδομάδες μετά.

Δημοσ.

αν εχω ποτε καποιο μικροθεμα με το νομο θα λεω μονο τακμπιρ!!!!!

Χαζός είσαι, τι τακμπιρ. Θα τους πεις μόνο τα προβλήματα που έχεις με τις γυναίκες.

Θα σε καταλάβουν, ούτε αυτοί πηδάνε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...