Arcanaloth Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 δλδ γινανε και τα δημοσια νοσοκομεια κλινικες.....χμμμμ...και τοτε τι στο δι@ολο πληρωνω το ασφαλιστικο μου ταμειο ?????(δεν το πληρωνω πλεον,αλλα λεμε τωρα!!!!!) Εκτός του ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του στο συγκεκριμένο τόπικ και ουσιαστικά απάντηση δεν έχει πάρει ο OP, έχουμε και αυτούς που απλά είδαν φως και μπήκαν και είπαν να ρίξουν και ένα καντήλι. Αγαπητέ φίλε, ο τίτλος του τόπικ είναι "ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ σε νοσοκομείο", το comment σου αποτυγχάνει λοιπόν για πολλαπλούς λόγους.
bluesattack Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εκτός του ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του στο συγκεκριμένο τόπικ και ουσιαστικά απάντηση δεν έχει πάρει ο OP, έχουμε και αυτούς που απλά είδαν φως και μπήκαν και είπαν να ρίξουν και ένα καντήλι. Αγαπητέ φίλε, ο τίτλος του τόπικ είναι "ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ σε νοσοκομείο", το comment σου αποτυγχάνει λοιπόν για πολλαπλούς λόγους. Οχι απαραιτητα.Δεν μπορει να εισαι ασφαλισμενος χρονια, να τα σκας αλλα να μην τα εχεις χρειαστει και ξαφνικα να εισαι ο ανεπιθυμητος 'ανασφαλιστος' (οταν για διαφορους αλλα κυριως για τους γνωστους λογους βρεθηκες σ εαυτη τη θεση)
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αγαπητέ φίλε, ο τίτλος του τόπικ είναι "ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ σε νοσοκομείο", το comment σου αποτυγχάνει λοιπόν για πολλαπλούς λόγους. μονο που και ασφαλισμενος να εισαι το 5ε θα το ριξεις στα εξωτερικα ιατρεια για επισκεψη. στα ολοημερα εξωτερικα ιατρεια οι τιμες ειναι σχεδον οσο στα ιδιωτικα και παει αναλογα με τον γιατρο(ιεραρχικα)π.χ. << Η αμοιβή για επίσκεψη σε Απογευματινό Ιατρείο, καταβάλλεται απευθείας στο Νοσοκομείο από τον εξεταζόμενο και ανάλογα με την ιατρική βαθμίδα, διαμορφώνεται ως ακολούθως: Διευθυντές 75 ευρώ Αναπληρωτές Διευθυντές 60 ευρώ Επιμελητές Α 60 ευρώ Επιμελητές Β 45 ευρώ Η αμοιβή για την εκτέλεση παρακλινικών εξετάσεων ή μικρών και μεσαίων χειρουργικών επεμβάσεων, που διενεργούνται στα πλαίσια της ολοήμερης λειτουργίας του Νοσοκομείου και δεν απαιτούν νοσηλεία, καταβάλλεται είτε από τον εξεταζόμενο είτε από τον ασφαλιστικό του φορέα. Για το λόγο αυτό θεωρείται σκόπιμο ο εξεταζόμενος να φέρει το ασφαλιστικό του βιβλιάριο, εφόσον διαθέτει, κατά την επίσκεψή του στα Απογευματινά Ιατρεία.>> δλδ γινανε και τα δημοσια νοσοκομεια κλινικες.....χμμμμ...και τοτε τι στο δι@ολο πληρωνω το ασφαλιστικο μου ταμειο ?????(δεν το πληρωνω πλεον,αλλα λεμε τωρα!!!!!) συντομα θα υπαρχουν και μονοκλινα γι αυτους που πανε με ιδιωτικη ασφαλιση
FilipposMD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 kage, αυτά που λες είναι για τα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ιατρεία. Αν πας το πρωί, δεν πληρώνεις 75 ευρώ και ο θεός ο ίδιος να σε δει. Όσο για τις εξετάσεις, αν είσαι ασφαλισμένος, οι περισσότερες πληρώνονται από το ασφαλιστικό ταμείο.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω τζάμπα νέο topic. Θέλω να βγάλω κάποιες ακτινογραφίες σε δημόσιο νοσοκομείο, εννοείται οτι θα προηγηθεί κάποιο ραντεβού με γιατρό ο οποίος θα τις ζητήσει για να δει κάτι. Επειδή δεν έχω δημόσια ασφάλιση θέλω να μάθω πέρα από το 5αρι κατά την είσοδο του νοσοκομείου πόσο περίπου είναι το κόστος των ακτινογραφιών για δημόσιο νοσοκομείο.
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω τζάμπα νέο topic. Θέλω να βγάλω κάποιες ακτινογραφίες σε δημόσιο νοσοκομείο, εννοείται οτι θα προηγηθεί κάποιο ραντεβού με γιατρό ο οποίος θα τις ζητήσει για να δει κάτι. Επειδή δεν έχω δημόσια ασφάλιση θέλω να μάθω πέρα από το 5αρι κατά την είσοδο του νοσοκομείου πόσο περίπου είναι το κόστος των ακτινογραφιών για δημόσιο νοσοκομείο. κανα 100αρι υπολογιζε
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα παίζει αυτή η τιμή; Γιατι εδώ ένα triplex καρδιάς που είχα κάνει σε ιδιωτικό πήρε 70 ευρώ δεν μπορεί 1-2 ακτινογραφίες να είναι 100..
Liverpool89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δ νομιζω τοσο ακριβες να ναι.. παρε κλεισε ραντεβου και ρωτα και ποσο κοστιζουν...
kabouras Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πες οτι εισαι λαθρομεταναστης ρε φιλε να βρεις την υγεια σου!!! Πες τους και ενα αλαχ ακμπαρ εκει περα.. Δηλωσε ονομα χουσειν και πες τους οτι βιαζεσαι κιολας γιατι πρεπει να πας να προσευχηθεις. Τακμπιρ
Miracle Worker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Όχι ρε, γύρω στα 4-9 ευρώ είναι οι απλές ακτινογραφίες, συν 5 ευρώ το εισιτήριο. Έκανα πριν 2 μήνες ως ανασφάλιστος για να κάνω επίκληση στην αυθεντία.
panos2171 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τι 5€ εισιτήριο λέτε ωρέ; Την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλα ακτινογραφία θώρακος και πλήρωσα 4.05€ μόνο.
Miracle Worker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα το καταργήσει αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο σβέλτοι.
liopyr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πες οτι εισαι λαθρομεταναστης ρε φιλε να βρεις την υγεια σου!!! Πες τους και ενα αλαχ ακμπαρ εκει περα.. Δηλωσε ονομα χουσειν και πες τους οτι βιαζεσαι κιολας γιατι πρεπει να πας να προσευχηθεις. Τακμπιρ Επίσης αν είναι γυναίκα να βγάλει μπούτι. Ε Κάβουρα; 1
Zein Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τελευταια φορα που ειχα παει στο νοσοκομειο (επειγοντα) ανασφαλιστος δεν ειχα ουτε βιβλιαριο ουτε λεφτα ουτε τιποτα. Μονο ταυτοτητα. μου κανανε εξετασεις ανω των 100 ευρω και απλα μου ειπαν οποτε μπορω (δηλαδη συντομα) να περασω να τα πληρωσω ή να μου δωσει καποιος κανα βιβλιαριο να τα γραψουμε εκει. Ετσι και εγινε. Τυπικα αυτο ειναι παρανομο. Πρακτικα ομως δεν ειναι ολοι οι γιατροι ακαρδα ζωα να σε αφησουν να πεθανεις στο δρομο σαν το σκυλι επειδη απλα δε μπορεις να πληρωσεις. Μαλλον εχει σημασια το που θα πεσεις. Πχ ξερω περιστατκο με μια γυναικα που ειχε ατυχημα (λιποθυμησε? τροχαιο? δε θυμαμαι) λιγα μετρα εξω απο την εισοδο του Metropolitan , και το μονο που κανανε τα τερατα απο εκει μεσα ηταν να καλεσουν το ΕΚΑΒ επειδη δεν ηταν ευθυνη τους.. Και ετσι και εγινε. Ηρθε ασθενοφορο του ΕΚΑΒ και την παρελαβε παρολο που διπλα της ειχε την μεγαλυτερη κλινικη της χωρας... Το παιδι που μου το ειπε (γιατρος) μου το δικαιολογησε κιολας.. 1
Dannie Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχας πρεπει να κλεισεις ραντεβου για να βγαλεις ακτινογραφια η οποια αλλη εξεταση εκτος αν ειναι κατι σοβαρο και πας στα επειγοντα(μπορει να εχουν παει 50 για ακτινογραφια...).Σε ιδιωτικο κεντρο παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα γυρω στα 25 ευρω θα ειναι. Αν εχεις ραντεβου με γιατρο καλυτερα να εχεις ηδη βγαλει την ακτινογραφια την οποια θα σου ζητησει απο οτι καταλαβαινεις.Ας πουμε εχεις ενοχληση στα πνευμονια και εχεις ραντεβου με πνευμονολογο καλυτερα να την εχεις ηδη κανει...(ετσι νομιζω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα