Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι μου προτεινετε για full hd αναλυση και αξιοπρεπη γραφικα....(δεν με ενδιαφερουν full settings ) ?

Το συστημα μου ειναι πολυ δυνατο παντως και μου λειπει μια καλη καρτουλα

2500Κ ,4gb ram ,H67 mobo

Ερωτηση 2 λετε να χρειαστω και αλλη Ram ? Οποτε να παω σε 64Bit ?

Δινω εως 120-130 ευρω ...

Δημοσ.

το θέμα είναι σε πόσα fps μπορείς να παίξεις... εγώ με 6870 και όλα LOW είμαι στα 80fps in game... είμαι ευχαριστημένος. άλλοι είναι ευχαριστημένοι και με 30 fps...

Δημοσ.

Επειδη ειχα 360 δεν με ενδιεφερε το pc gaming αλλα...το εδωσα στο bro οποτε...

Εχω corsair Gaming Series 600Watt ,και μεχρι τωρα επαιζα με την ενσωματωμενη hd 3000 της Mobo Ταινιες σε full hd...

Μεταχειρησμενη... θα με ενδιεφερε αλλα πριν λιγες μερες βρηκα ενα παιδι πουλουσε μια sapphire HD6870 100 ευρω η οποια ομως εκανε ιστοριες...ξαφνικα...και λεω ξαφνικα γιατι αφου επαιξα σπιτι του παιδιου mw3 κανα 2ωρο την πηρα και εφυγα ....το ιδιο βραδυ χωρις λογω εκανε σπασιματα ...ηταν η ωρα της τελικα την πηρε πισω να την παει στην εγγυηση αλλα θα καθυστερησει η ολη ιστορια οποτε ψαχνω να βρω κατι αμεσα.

Ολα στο low με υπολογιστη του 2011 ....δεν θα παιξω ...ειπα...αξιοπρεπη γραφικα... και τα 40 πραγματικα fps in game μου ειναι τελεια

Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω ... θα ψαξω λιγακι αγγελιες ακομε μερικες μερες μηπως βρω κατι αλλιως παμε για καινουρια...

Προσπαθησα να παιξω το mw3 και προς τεραστια μου εκπληξη παιζει στην onboard με αναλυση full hd-ρυθμισεις medium απενεργοποιησα antialising και εβαλα texture quality auto ...

και παιζει κομπλε ...δεν το περιμενα με τιποτα ...

Δημοσ.

Φίλε πριν αλλάξω σε 6950, είχα την 5850 (ελαφρώς υπερχρονισμένη).

Έπαιξα το campaign του bf3, full hd, με τα πάντα max και μου έδινε 35-50 fps. Επίσης έπαιξα για καμια εβδομάδα mw3 multi, με τα πάντα max και δεν έπεσε κάτω απο 65 fps.

Είτε με 5850 ή 6870, παρέα με τον i5 σου, bf3 και mw3 τα πατάς στο λαιμό!!

Δημοσ.

Φίλε πριν αλλάξω σε 6950, είχα την 5850 (ελαφρώς υπερχρονισμένη).

Έπαιξα το campaign του bf3, full hd, με τα πάντα max και μου έδινε 35-50 fps. Επίσης έπαιξα για καμια εβδομάδα mw3 multi, με τα πάντα max και δεν έπεσε κάτω απο 65 fps.

Είτε με 5850 ή 6870, παρέα με τον i5 σου, bf3 και mw3 τα πατάς στο λαιμό!!

Από 5850 πήγες σε 6950, υποτίθεται οτι έχουν την ίδια απόδοση.

Τώρα με την 6950 είδες διαφορά, σε τι ανάλυση παίζεις?

Δημοσ.

Από 5850 πήγες σε 6950, υποτίθεται οτι έχουν την ίδια απόδοση.

Τώρα με την 6950 είδες διαφορά, σε τι ανάλυση παίζεις?

Την ίδια απόδοση??

Δεν νομίζω, ειδικά όσοι τις έχουμε ξεκλειδώσει σε 6970 τότε η απόσταση είναι ακόμα πιο μεγάλη.

http://www.anandtech.com/bench/Product/295?vs=293

Δημοσ.

Την ίδια απόδοση??

Δεν νομίζω, ειδικά όσοι τις έχουμε ξεκλειδώσει σε 6970 τότε η απόσταση είναι ακόμα πιο μεγάλη.

http://www.anandtech.com/bench/Product/295?vs=293

Είπα, υποτίθεται.

Από περιέργεια, Β3 σε τι ανάλυση παίζεις?

Δημοσ.

Παιδια το σημαντικο ειναι σε τι αναλυση παιζει ο καθενας και τις απαιτησεις εχει... παντος μεχρι 35-40 παιζεις απο εκει και κατω αρχιζει και χαλαει!

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...