Radiatedsoul Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Θελω να γινω developer στο iOS για απλα προγραμματα. Μου λειπει ομως ενα apple μηχανημα και δε θελω να διαθεσω παρα πολλα λεφτα για τετοιους πειραματισμους, οποτε εχω καταληξει οτι θα αγορασω ενα μεταχειρισμένο. Ποιο μεταχειρισμένο να αγοράσω ώστε να σηκώνει το xcode 4 ? Δε θέλω να δώσω λεφτά να πάρω κάτι και μετά να μη παίζει το xcode 4 που είναι και ο βασικός λόγος που θα το αγοράσω εξάλλου. Η εμπειρία μου απο Apple είναι 3 μοντέλα iphone, και το ipad 2 που εχω στην κατοχή μου. Δεν έχω δουλέψει ποτέ mac os Κάθε βοήθεια απο τους γνώστες του θέματος ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ
darklordvader77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αναγκαστικα αφου θες xcode4 θες και καποιο mac που να σηκωνει αξιοπρεπως το Lion.. δηλαδη τουλαχιστον Core 2 Duo και με 4GB Ram (μαμα ή αναβαθμισιμη). Τα υπολοιπα δε σε ενδιαφερουν αφου το θες για xcode...αρα εγω στη θεση σου θα πηγαινα για κανα μεταχειρισμενο Mac Mini.
Radiatedsoul Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 mac mini σκεφτηκα και εγω , εχω βρει κιολας με 400 ευρω το προιγουμενο μοντελο. Ομως βρηκα και με 650 ενα macbook air 11" του 2010. Για 250 ευρω διαφορα να παρω το λαπτοπ μηπως? Θα το σηκωνει το xcode4 ?
darklordvader77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ποση RAM εχει το Air?? δυστηχως εκει δεν αναβαθμιζεται η μνημη..οποτε μακροχρονια θα σου κρατησει λιιιγο παραπανω το Mini..
caasi70 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αναγκαστικα αφου θες xcode4 θες και καποιο mac που να σηκωνει αξιοπρεπως το Lion.. δηλαδη τουλαχιστον Core 2 Duo και με 4GB Ram (μαμα ή αναβαθμισιμη). Τα υπολοιπα δε σε ενδιαφερουν αφου το θες για xcode...αρα εγω στη θεση σου θα πηγαινα για κανα μεταχειρισμενο Mac Mini. xcode4 (4.0.1) έχω στο snow leopard και ένα ΜΒΑ του 2010 (c2d 1.8, 4GB RAM) είναι άνετο για iOS development (ως 4.3). Αν θέλεις βέβαια να εκμεταλλευτείς iOS5, πρέπει να βάλεις το τελευταίο xcode, οπότε lion.
Runner25 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 δες αν μπορεις να αγορασεις κανενα μακ μπουκ προ εχω ενα και ειναι αρκετα καλο φοραει core2 duo 4 giga ram late 09 και παει αερας και δουλευω logic, cubase, priemiere το μακ μινι μου παλι σε πιο απλα τασκς ζοριζεται
ntb118 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλύτερα Macbook pro 15αρι και πάνω! Τα έχει όλα ! Εκτός αν θές κάτι σε desktop οπότε πάς σε iMac! 4Gb Ram τουλάχιστον ! Όλα τα άλλα είναι περιττά ! ( Εντάξει δεν λέμε να πάρεις ppc αλλά το xcode δουλεύει καλά σε οποιοδήποτε intel επεξεργαστή! )
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Για XCode 4 θες Snow Leopard και πάνω... Βρες ένα μηχάνημα που να μπορεί να το σηκώσει και είσαι ΟΚ.
stergi17 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ τρέχω το xcode 4.2 σε Macbook pro 2011 με Snow Leopard και πηγαίνει μια χαρά. Με έναν ssd πιστεύω θα πετάει κιόλας...
caasi70 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ τρέχω το xcode 4.2 σε Macbook pro 2011 με Snow Leopard και πηγαίνει μια χαρά. Με έναν ssd πιστεύω θα πετάει κιόλας... Πως γίνεται αυτό; Είμαι επίσης σε Snow Leopard, και στο Mac App Store δε μου επιτρέπει να κατεβάσω το τελευταίο Xcode επειδή δεν έχω Lion. Συγκεκριμένα μου βγάζει: Xcode Install Assistant can't be installed on Macintosh HD because Mac OS X version 10.7 or later is required. Οπότε είμαι ακόμη στο 4.0.2. Ευχαριστώ για την απάντηση.
stergi17 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πως γίνεται αυτό; Είμαι επίσης σε Snow Leopard, και στο Mac App Store δε μου επιτρέπει να κατεβάσω το τελευταίο Xcode επειδή δεν έχω Lion. Συγκεκριμένα μου βγάζει: Xcode Install Assistant can't be installed on Macintosh HD because Mac OS X version 10.7 or later is required. Οπότε είμαι ακόμη στο 4.0.2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω κατεβάσει σπασμένο και για αυτό μου λειτουργεί υποθέτω. Μάλλον η apple δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις για να σε αναγκάσει να βάλεις Lion...
Cue Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Το XCode 4.2 (iOS 5) υπάρχει και για Snow Leopard. Αρκεί να κάνεις register στο developer portal (δε χρειάζεται συνδρομή) και να το κατεβάσεις από εκεί. Από εκεί και πέρα, 4Gb Ram χρειάζεσαι σίγουρα. Αν θέλεις απλά να ξεκινήσεις, εφόσον έχεις ήδη monitor, keyboard/mouse μπορείς να πάρεις ένα Mac Mini. Δε θυμάμαι αν υπάρχει κάποιο limitation στο να βάλεις 4Gb σε Core Duo, αλλά καλύτερα να πας σε Core 2 Duo που είναι 64 bit αν θες να κάνεις μετάβαση σε lion.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα