Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω σύστημα win 7 χ64 φρέσκια μητρική και επεξεργαστή και έβαλα της ram .λέει 8g αλλα με παρένθεση δίπλα (μονο 7.75 ειναι δυνατη η χρηση) τι να κάνω για τις δει??

Δημοσ.

η μητρική είναι asus m5a88-v evo .ο επεξεργαστής είναι athlon II x2 250 και ι μνήμες 8g kingston hyperx ddr3 240pin 2x4g sta 1600 είναι με μπλε ψήκτρες πάνω.πάντως το πρόβλημα ήταν από την κάρτα γραφικών την έβαλα και όλα καλά αλλά και πάλη μου της βγάζει στα 1333

Δημοσ.

Απο το bios οπως ειπε και ο φιλος terry απο πανω,θα τις ρυθμισεις να τρεχουν στα 1600 και το ρευμα τους θα το βαλεις στο 1.65 απο 1.50 που μαλλον ειναι τωρα.

Δημοσ.

στο bios λέει DRAM frequency πατάω και μου βγάζει κάποιες επιλογές 1 auto 2 800 3 1333 4 1600 και είναι επιλεγμενω το auto. το ρευμα του DRAM ΕΛΕΓΕ 1.65 .

Δημοσ.

απλά η μητρική σου στα νορμάλ της είναι μέχρι 1333mhz και μόνο με overclock θα διαβάζει 1600

4 x DIMM, Max. 16GB, DDR3 2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600(O.C.)/1333/1066 Hz Memory (από το site της μητρικής σου)

επίσης κάποιες μητρικές υποστιρίζουν το X.M.P. στην καρτέλα για το overclocking στο bios της μητρικής σου δες η πρώτη επιλογή θα έχει 3ς κατηγορίες manual auto x.m.p διάλεξε την τρίτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...