GoLdMaNn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το διορθώνω δεν το πρόσεξα . Φυσικά και δεν προσπάθησα να βγάλω μέτριο το corsair, εξάλλου και εγώ corsair έχω και δεν θα το άλλαζα με κάτι άλλο . Αλλά το tx σε ποιο κατάστημα το βρίσκεις 20€ φθηνότερο ? Μεταξυ μας αν ειχα και γω το HX750 ουτε γω θα το αλλαζα
Luciddream Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Edit:Τα 20 Ευρω πως τα εννοεις?Μηπως εκανες λαθος η εγω κατι δν καταλαβα καλα? ναι άκυρο !! 10 ευρώ είναι η διαφορά απο άμαζον, στην ελλάδα για κάποιο λόγο είναι πολύ τσιμπημένες οι τιμές... (βασικά απο e-gate η διαφορά είναι μόνο 6ευρώ οπότε μάλλον ειναι η καλύτερη επιλογή σχέση τιμής/watt το ΤΤ) υ.γ το corsair είναι single rail που σε μερικές περιπτώσεις είναι καλύτερο να υπάρχει (κάπου είχα ποστάρει τους λόγους γιατι συμβαίνει αυτό αν χρειαστεί θα το ψάξω).. πάντως αν χρειάζεσαι τα παραπάνω 100w πήγαινε στο ΤΤ...
GoLdMaNn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα αυτο με το single-rail πολυ θα ηθελα να το δω οποτε αν μπορεις βρες το και ποσταρε το.Γιατι εγω νομιζω οτι το double και ποσο μαλλον το triple rail που εχει το enermax ειναι καλυτερο ως χαρακτηριστικο.
moldovan20 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ναι άκυρο !! 10 ευρώ είναι η διαφορά απο άμαζον, στην ελλάδα για κάποιο λόγο είναι πολύ τσιμπημένες οι τιμές... (βασικά απο e-gate η διαφορά είναι μόνο 6ευρώ οπότε μάλλον ειναι η καλύτερη επιλογή σχέση τιμής/watt το ΤΤ) υ.γ το corsair είναι single rail που σε μερικές περιπτώσεις είναι καλύτερο να υπάρχει (κάπου είχα ποστάρει τους λόγους γιατι συμβαίνει αυτό αν χρειαστεί θα το ψάξω).. πάντως αν χρειάζεσαι τα παραπάνω 100w πήγαινε στο ΤΤ... Αυτό μήπως λες ? Παρόλα αυτά είναι λίγες οι εταιρίες που βγάζουν single rail .
Luciddream Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό μήπως λες ? Παρόλα αυτά είναι λίγες οι εταιρίες που βγάζουν single rail . ναι αυτό ... αν πέσεις στην κατηγορία που λέει EPS12V style έχεις πρόβλημα, είχα τέτοιο τροφοδοτικό και με Crossfire έκλεινε.
moldovan20 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ναι αυτό ... αν πέσεις στην κατηγορία που λέει EPS12V style έχεις πρόβλημα, είχα τέτοιο τροφοδοτικό και με Crossfire έκλεινε. Εξαρτάτε και με τα Α που δίνει και τι κάρτες πας να βάλεις πάνω . Π.χ έχω βάλει 2x5850 σε enermax 425 αλλά το συγκεκριμένο δίνει 22A σε 2 12βολτες . Στην τελική δε νομίζω ότι 18Α δεν είναι αρκετά και για κάποια high end κάρτα .
Luciddream Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 κοίτα πλέον απο ότι κατάλαβα δεν βγαίνουν τέτοια τροφοδοτικά. και γενικά αυτό που γράφω παραπάνω το έχω βγάλει εγώ το συμπέρασμα, μετά απο πολύ ψάξιμο. μπορεί να είναι και λάθος. συγκεκριμένα το τροφοδοτικό που είχα ήταν αυτό: http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.asp?idx=196 και έτρωγε φρίκη με 2x4890 ακόμα και σε idle. το νόημα των παραπάνω που λέω δεν ειναι οτι δεν ειναι αρκετά τα Α για την κάρτα αλλα οτι μπορεί να ζητάει 17Α η κάρτα και άλλα 2-3 ο δίσκος απτο ίδιο rail και να μπαίνει σε λειτουργία το protection. στα καινούρια τροφοδοτικά φυσικά αυτό δεν συμβαίνει..
010011101011001100110101 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα καλυτερα δεν ειναι τα psus με single rail?Εκτος απο το tx πηρε το ματι μου και το xfx 850 core στα 110 και απο reviews φενεται αρκετα καλο και εχει και 80+ bronze... --> Review <-- Οσο για τα HX της corsair που αναφερθηκανε παραπανω εννοειται οτι θα προτειμουσα αυτα αλλα το budget δεν τραβαει αλλο
ninos30 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ΟΧΙ δεν είναι καλύτερα τα Single rail, από τα multi rail, αλλά το αντίθετο. Απλά, είναι ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ & ΑΚΡΙΒΟ να παράγεις ένα καλό και αξιόπιστο PSU, όταν έχει διάταξη multi. Τα καλά multi-rail, δεν κρατάνε τα Α δεσμευένα σε rails, όταν δεν χρησιοποιούνται, αλλά τα διοχετεύουν εκεί που χρειάζεται. Για παράδειγμα, ένα από τα καλύτερα τροφοδοτικά που κυκλοφορούν. Έχει 3 sub-rails στην +12V, αλλά τα Α που δίνει είναι από 0-25. Όταν δεν χρειάζονται σε κάποια γραμμή, τα στέλνει εκεί που υπάρχει υπερφόρτωση. Για να πάρω κι εγώ θέση για τα PSUs που ακούστηκαν εδώ μέσα, το 750αρι ΤΤ είναι τρελό VFM στα 84. Αλλά ακόμα κα το GS να πάρεις μια χαρά είναι, απλά φρόντισε να είναι τουλάχιστον το 700αρι για πιθανό μελλοντικό CF. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2011 από ninos30
Orpheas1992 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ΟΧΙ δεν είναι καλύτερα τα Single rail, από τα multi rail, αλλά το αντίθετο. Απλά, είναι ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ & ΑΚΡΙΒΟ να παράγεις ένα καλό και αξιόπιστο PSU, όταν έχει διάταξη single. Αφου ειναι πιο δυσκολο και ακριβο να παραγεις καλο και αξιοπιστο single rail και τα multi rail ειναι και καλυτερα, τοτε γιατι επιμενουν στο single πολλα νεα τροφοδοτικα?
ninos30 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη, έκανα λάθος. Ήθελα να γράψω multi. Το διόρθωσα. ΤΝΧ
Orpheas1992 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Οκ...καλα το μυριστηκα Το enermax revolution87+ φοβερο φαινεται αλλα με μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα καποιο μαγαζι να το πουλαει εδω...
corollag5 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια ξερετε γιατι στο Thermaltake Toughpower W0117 750W υπαρχουν αποκλισεις στην εγγυηση που δινουν τα καταστηματα; Ενδεικτικα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23949&cat=17 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=43278
Locko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια ξερετε γιατι στο Thermaltake Toughpower W0117 750W υπαρχουν αποκλισεις στην εγγυηση που δινουν τα καταστηματα; Ενδεικτικα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23949&cat=17 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=43278 Ο μοναδικός εισαγωγέας της Thermaltake στην Ελλάδα καλύπτει τα προϊόντα της μέχρι τα 2 έτη. Για το υπόλοιπο της εγγύησης το προϊόν πρέπει να πάει εξωτερικό στην Thermaltake. Βέβαια αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί αναλόγως την πολιτική του καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση για το συγκεκριμένο προϊόν είσαι καλυμμένος για 5 χρόνια.
corollag5 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Ο μοναδικός εισαγωγέας της Thermaltake στην Ελλάδα καλύπτει τα προϊόντα της μέχρι τα 2 έτη. Για το υπόλοιπο της εγγύησης το προϊόν πρέπει να πάει εξωτερικό στην Thermaltake. Βέβαια αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί αναλόγως την πολιτική του καταστήματος. Σε κάθε περίπτωση για το συγκεκριμένο προϊόν είσαι καλυμμένος για 5 χρόνια. Κατάλαβα... προφανώς με ότι αυτό συνεπάγεται -βλεπε αποστολή παραλαβή- κι άντε βρες και την Thermaltake Ευρώπης. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα