Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προτειμουσα να αποφυγω τα silverstone μιας και παλαιοτερα ειχα κακες εμπειριες..Για καποιο λογο εχω κολησει με corsair!Ειμαι αναμεσα στα GS series και στα TX series..Με λιγο ψαξιμο και τα 2 εχουν αρκετα καλα reviews με το gs800 να ειναι στα 110 ευρω και το tx 850 στα 130...Ειναι λιγο overkill τοσα watts αλλα για ειναι αρκετα μικρη η διαφορα με τα μικροτερα μοντελλα απο αποψη κοστους ^_^

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

enermax γιατι δεν κοιτας?

Όταν ήταν φθηνά άξιζαν . Στο δεύτερο pc έχω το 425άρι και είναι σκυλί αλλά το είχα πάρει 40€ από το πλαίσιο κιόλας . Τώρα κάνει 85€ και για να πάρεις ένα μεγαλύτερο θες 120€ για 500w-600w .Δεν αξίζει με τίποτα .

Δημοσ.

Όταν ήταν φθηνά άξιζαν . Στο δεύτερο pc έχω το 425άρι και είναι σκυλί αλλά το είχα πάρει 40€ από το πλαίσιο κιόλας . Τώρα κάνει 85€ και για να πάρεις ένα μεγαλύτερο θες 120€ για 500w-600w .Δεν αξίζει με τίποτα.

Μια χαρά αξίζουν και τώρα, είναι ίδια ποιότητα ή και καλύτερα της Corsair.

Τυχερός που το πήρες μόνο τόσο. Έχω το ίδιο με σένα -το MODU82+ 425W- και το είχα πάρει αρκετά παραπάνω, γύρω στα 80-90 ευρώ. Σίγουρα είναι αρκετά για τροφοδοτικό, αλλά δε το έχω μετανιώσει στιγμή. Σκυλί, αποδίδει όσα λέει και τελείως αθόρυβο.

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω δεν θελω 425 watts!!

γιατι τι συστημα εχεις και δεν σε καλυβει?με το συγκεκριμενο psu εχουν κανει και crossfire πολλα ατομα χωρις προβληματα..ειναι σκυλι πραγματικα

Δημοσ.

Τελικά το Thermaltake που σου πρότεινα ποιο πάνω έχει 5 χρόνια εγγύηση . Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά κατασκευασμένο από τη cwt ,τον ίδιο κατασκευαστή που φτιάχνει κάποια από τα ποιοτικότατα corsair . Στη θέση σου θα το είχα τσιμπήσει ήδη .

Δημοσ.

Τελικά το Thermaltake που σου πρότεινα ποιο πάνω έχει 5 χρόνια εγγύηση . Η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά κατασκευασμένο από τη cwt ,τον ίδιο κατασκευαστή που φτιάχνει κάποια από τα ποιοτικότατα corsair . Στη θέση σου θα το είχα τσιμπήσει ήδη .

και για ποιον λόγο είναι η καλύτερη επιλογή?

Δημοσ.

και για ποιον λόγο είναι η καλύτερη επιλογή?

Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο στα 84€ που ξεκινάει η τιμή του , ευχαρίστως να το δω και να το συζητήσουμε .

Εδώ τα specs

Δημοσ.
LinkΑυτο το εχεις δει???Ειναι κλασεις ανωτερο απο ολα τα τροφοδοτικα που προαναφερθηκαν αφου εχει 3πλη διοδο για ρευμα και 75 Α στην 12βολτη οταν τα τροφοδοτικα π λετε δν ξεπερνανε τα 65..Ισως μονο η εγγυηση να αποτελει προβλημα αφου ειναι 3 χρονια αλλα πιστεψε με οτι εχεις μια 5ετια μες στο νερο.Παρολα αυτα αν για καποιο λογο δν θες enermax(κακως κατ'εμενα) πηγαινε στο tt π προτεινει ο moldovan20.Το εχω και σου μιλαω απο δικη μου πειρα.Ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.Αν παντως ειναι να παρεις corsair και απο την στιγμη που πας σε high-end τροφοδοτικο(απο οτι καταλαβα απο το budget) μονο HX σειρα για τοσα λεφτα.Μην θεοποιουμε την TX παιδια.Πολυ καλο vfm αλλα μεχρι καποια λεφτα.Και οποιος ειπε καλυτερα corsair απο OCZ(νομιζω κατι τετοιο διαβασα) κουνια που τον κουναγε.(και σορρυ κιολας για το σχολιο αλλα δν νομιζω να ειναι μονο αποψη μου).Αυτα παντως απο μενα για τις 3 καλυτερες μαρκες τροφοδοτικων.Επισης απο ΤΤ δες και την σειρα XT ειναι επισης καλη και σε λιγοτερα Watt καλυτερα απο τα αντιστοιχα GS της corsair.(675 XT = 700W GS απο θεμα αποδοσης + οτι παραπανω εχουν τα ΤΤ).Αν δεν καταλαβες κατι απο συντομογραφιες ρωτα γιατι βαριομουν να αλλαζω γλωσσα :P
Δημοσ.

παιδιά μην γράφουμε οτι να ναι. δεν είπε κανείς οτι το thermaltake δεν ειναι καλό αλλα μην πετάμε απόλυτες εκφράσεις και μπερδεύουμε τον κόσμο. καλύτερο ως προς ΤΙ?

ναι ειναι πολύ καλό τροφοδοτικό και αν τα χρειάζεσαι τα 100w παραπάνω πάρτο.

αλλα πάτε να μου βγάλετε το corsair TX μέτριο γιατι? πρώτον είναι η πιο φτηνή λύση (20 ευρώ κάτω απο το TT) που θα τον ικανοποιήσει και βγάζει 53Α. επίσης το TT αν και πολύ καλό και με πολύ καλά αποτελέσματα στην 12v, στα 5v είναι σχεδόν στα όρια του ATX spec.

Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο στα 84€ που ξεκινάει η τιμή του , ευχαρίστως να το δω και να το συζητήσουμε .

Εδώ ενδεικτικά ένα review .

το review είναι για το XT, το οποίο μάλλον είναι διαφορετικό...

εδώ: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=940&pageID=2427

Δημοσ.

Μετριο δν πηγε κανεις να το βγαλει.Αλλα για μενα δν παιζει μπαλα στο γηπεδο των αλλων τροφοδοτικων που αναφερθηκαν.Το TT απλα ειπα πως προσφερει ισχυ,ασφαλεια,εγγυηση σε μια πολυ καλη τιμη με περιθωριο αναβαθμησιμοτητας(δν ξερω αν το γραψα καλα :P).Απλα επειδη το εχω και εχει φαει απειρες διακοπες χωρις πολυμπριζο ασφαλειας το θεωρω καλο απο προσωπικη πειρα κατι το οποιο ζητησε και το παλικαρι που θα αγορασει.Παντως αν ειδες εγω δν προτεινα το TT αλλα το εnermax το οποιο και θα αγοραζα αν αυριο ειχα τα λεφτα και τις αναγκες του φιλου μας.Η τιμη για αυτα που προσφερει ειναι λιωμα.(Λογω παλαιοτητας μοντελου βεβαια για να μην τα ωραιοποιυμε κιολας...)

Edit:Τα 20 Ευρω πως τα εννοεις?Μηπως εκανες λαθος η εγω κατι δν καταλαβα καλα?

Δημοσ.

παιδιά μην γράφουμε οτι να ναι. δεν είπε κανείς οτι το thermaltake δεν ειναι καλό αλλα μην πετάμε απόλυτες εκφράσεις και μπερδεύουμε τον κόσμο. καλύτερο ως προς ΤΙ?

ναι ειναι πολύ καλό τροφοδοτικό και αν τα χρειάζεσαι τα 100w παραπάνω πάρτο.

αλλα πάτε να μου βγάλετε το corsair TX μέτριο γιατι? πρώτον είναι η πιο φτηνή λύση (20 ευρώ κάτω απο το TT) που θα τον ικανοποιήσει και βγάζει 63Α, 7Α κάτω απο το TT. επίσης το TT αν και πολύ καλό και με πολύ καλά αποτελέσματα στην 12v, στα 5v είναι σχεδόν στα όρια του ATX spec.

το review είναι για το XT, το οποίο μάλλον είναι διαφορετικό...

εδώ: http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=940&pageID=2427

Το διορθώνω δεν το πρόσεξα . Φυσικά και δεν προσπάθησα να βγάλω μέτριο το corsair, εξάλλου και εγώ corsair έχω και δεν θα το άλλαζα με κάτι άλλο . Αλλά το tx σε ποιο κατάστημα το βρίσκεις 20€ φθηνότερο γιατί τότε με ενδιαφέρει :mrgreen: ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...