abc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι σε λίγο καιρό να αγοράσω κινητό. Έχω καταλήξει σε κανένα δύο μοντέλα Σαμσουνγκ. ΟΧΙ ΑΦΗΣ, γύρω στα 100 ευρώ μαξιμουμ(ξέρετε τα βασικά με ενδιαφέρουν Βluetooth, μία καμερίτσα και καλή μπαταρία κλπ) Όσον αφορά όμως τις μπαταρίες της Σάμμυ, φοβάμαι μήπως δεν βγάλουν 3 χρόνια αξιοπρεπή... Πχ. Οι ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ μπαταρίες είναι σχεδόν αθάνατες... Οι Lg είναι ΓΤΠ... Οι ΝΟΚΙΑ ξέρω ότι αντέχουν 3-4 χρόνια αξιοπρεπώς. Οι ΣΑΜΜΥ τι κάνουν; Μήπως στον 2ο χρόνο κιόλας θα αρχίζει να πέφτει εκθετικά η απόδοσή της; Γιατί σχεδιάζω το παλιό κινητό να το κρατάω σαν 2η συσκευή για 2 ακόμα χρόνια(κάθε τόσο περίπου αλλάζω κιν) και δεν θέλω να πρέπει να του πάρω και μπαταρία! Εκτός από εμφάνιση τα Σάμμυ μου αρέσουν γιατί έχουν και σχετικά χαμηλό ΣΑΡ. Αν μου απαντήσετε ότι δεν έχουν καλές μπαταρίες όσον αφορά στην μακριοβιότητα ή ότι μπορεί ήδη τον 2ο χρόνο να έχω ψιλοπροβλήματα, θα πάρω ΝΟΚΙΑ και ας έχει υψηλό ΣΑΡ.... Επειδή θυμάμαι πριν βγουν τα αφής ότι τα Σάμμυ δεν είχαν και τις καλύτερες μπαταρίες και σκέφτομαι ότι ίσως να μην έχουν αποκτήσει την τεχνογνωσία της αξιοπρεπούς μακροβιότητας ακόμα τα Σάμμυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα