Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το ωραίο με το γιουτιουμπ ήταν η απλότητα..χάθηκε και αυτή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Διαδικασία: 1. Μπείτε στο YouTube. 2.1. Σε Chrome πατήστε Ctrl+Shift+J ή δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε “Επιθεώρηση στοιχείου”. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο tab Console που θα εμφανιστεί. 2.2. Σε Firefox πατήστε Ctrl+Shift+K ή πηγαίνετε στο μενού > Web developer > Web console 2.3. Σε Internet Explorer 9 πατήστε F12 και κάντε κλικ στο Console tab 3. Κάντε επικόλληση στην κονσόλα το επόμενο κομμάτι κώδικα (όλο, με τα εισαγωγικά και το ερωτηματικό): document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU”; Προσοχή! Στην κονσόλα αντιγράψτε τον κώδικα, σβήνοντας και ξαναγράφοντας τα εισαγωγικά! Εάν δεν το κάνατε θα σας βγάζει error! 4. Πατήστε Enter για να τρέξει η εντολή και πατήστε ανανέωση σελίδας. Αυτό ήταν! Πλέον θα πρέπει να βλέπετε το Youtube με διαφορετικό τρόπο. Δυστυχώς αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 9, αυτό δουλεύει προσωρινά, μέχρι να κλείσετε τον browser σας. Επίσης δεν δουλεύει στον Opera και στον Safari. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 το χειροτερο look δεν βολευει καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkudas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 εμενα μαρεσε η νεα εμφανιση, τωρα απο λειτουργικοτητα θα το δουμε στην πορεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
no account Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Διαδικασία: 1. Μπείτε στο YouTube. 2.1. Σε Chrome πατήστε Ctrl+Shift+J ή δεξί κλικ στη σελίδα και επιλέξτε “Επιθεώρηση στοιχείου”. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο tab Console που θα εμφανιστεί. 2.2. Σε Firefox πατήστε Ctrl+Shift+K ή πηγαίνετε στο μενού > Web developer > Web console 2.3. Σε Internet Explorer 9 πατήστε F12 και κάντε κλικ στο Console tab 3. Κάντε επικόλληση στην κονσόλα το επόμενο κομμάτι κώδικα (όλο, με τα εισαγωγικά και το ερωτηματικό): document.cookie=”VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU”; Προσοχή! Στην κονσόλα αντιγράψτε τον κώδικα, σβήνοντας και ξαναγράφοντας τα εισαγωγικά! Εάν δεν το κάνατε θα σας βγάζει error! 4. Πατήστε Enter για να τρέξει η εντολή και πατήστε ανανέωση σελίδας. Αυτό ήταν! Πλέον θα πρέπει να βλέπετε το Youtube με διαφορετικό τρόπο. Δυστυχώς αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 9, αυτό δουλεύει προσωρινά, μέχρι να κλείσετε τον browser σας. Επίσης δεν δουλεύει στον Opera και στον Safari. με opera και δουλευει απροβλημάτιστα... σαν look καλο μου φανηκε αλλα δεν με τρελανε η χρησιμότητα.παντως προτιμώ το παλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλα μας κοροϊδεύεται εμένα αυτο το look στην φωτογραφία μου το έχει βγάλει με τον chrome απο μόνο του εδω και μια βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ωραιο το νεο λουκ, λιγο πιο σκουρο-οτι πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xApithanos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Εμένα στο mac μου μπήκε μόνο του! Ωραία η νέα εμφάνιση, λίγο τα σχόλια πρέπει να φτιάξουν γιατί δεν είναι τόσο ορατα...ή μπορεί να μην το έχουμε συνιθήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το site youtube βρίσκεται στα πρόθυρα να αλλάξει look. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής φαίνεται ημιτελές, με τις εσωτερικές σελίδες να έχουν αλλάξει ανεπαίσθητα. Η νέα εμφάνιση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο κοινό, αλλά με λίγο "hacking", μπορείτε να το δείτε από τώρα. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω: Ανοίξτε το Firefox Πατήστε Ctrl + Shift + K Στην κονσόλα που ανοίγει γράψτε: >document.cookie = "VISITOR_INFO1_LIVE = ST1Ti53r4fU" Πατήστε F5 Εικόνα: Νέα εμφάνιση youtube Πηγή: Ctrl+N Κοίταξα την τιμή που είχε το cookie πριν το αλλάξω, οπότε ίσως αυτός να είναι ο πιο εύκολος τρόπος να επαναφέρεις το youtube στο αρχικό του θέμα, χωρίς να διαγράψεις τα cookies. Η διαδικασία είναι ίδια μόνο που τρέχουμε: > document.cookie = "VISITOR_INFO1_LIVE = 2AUHU7Q2zJo" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikakis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 εμένα είχε αλλάξει πριν μερικές μέρες, αλλά όχι και η αρχική σελίδα όπως το έκανα τώρα με το "hack" ... Είναι πραγματικά πολύ ωραίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 μου αρέσει καλύτερα η νέα εμφάνιση... αν και λίγο κρύα τα χρώματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Και εμενα μου αρεσει πολυ η νεα εμφανιση. Υ.Γ Ειναι ιδεα μου η θυμιζει λιγο menu απο linux με gnome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Να πω ότι το Ctrl + Shift + J μπορεί να γίνει (για τον Chrome) με το F12... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 δε δουλευει δυστηχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafeek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Το site youtube βρίσκεται στα πρόθυρα να αλλάξει look. Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής φαίνεται ημιτελές, με τις εσωτερικές σελίδες να έχουν αλλάξει ανεπαίσθητα. Η νέα εμφάνιση δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο κοινό, αλλά με λίγο "hacking", μπορείτε να το δείτε από τώρα. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα παρακάτω: Ανοίξτε το Firefox Πατήστε Ctrl + Shift + K Στην κονσόλα που ανοίγει γράψτε: >document.cookie = "VISITOR_INFO1_LIVE = ST1Ti53r4fU" Πατήστε F5 Εικόνα: Νέα εμφάνιση youtube Πηγή: Ctrl+N για Mac, Πατήστε cmd + shift + K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα