Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ύστερα απο 7 χρόνια ιδιοκτήτης ενος acer, (απόλυτα ευχαριστημένος με το μηχάνημα) αποφάσισα να αγοράσω καινούριο laptop. Το acer παρέδωσε το πνέυμα του και απαιτεί αλλαγή μητρικής κάτι που δεν συμφέρει πλέον.

Ας το πάρω απο την αρχή.

Ο υπολογιστής θέλω να είναι για γενική χρήση. Ελάχιστα παιχνίδια, πολύ σερφάρισμα , λίγες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο , ταχύτητα και σταθερότητα στις καθημερινές διεργασίες.

Απαιτήσεις:

μάρκα: Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί. (όχι πάντως turbo x)

budjet: 500 - 600 ευρώ max

επεξεργαστής : i3 (2ης γενιάς) ή i5.

μνήμη : 4 gb ddr3

οθόνη : 15 εως 15,6 "

σκληρός : 250 gb και πάνω κατα προτίμηση 7200 rpm

καρτα γραφικών : μόνο nvidia 512 mb και πανω

μπαταρία : 6 cell και πάνω

αυτονομία : Δεν με ενδιαφέρει και πολύ (πιο πολύ σαν σταθερό θα τον έχω).

Εξόδους : εννοείται Hdmi και usb 3

Ερωτήσεις :

1)Ισχύει αυτό που λένε ότι η εγγύηση είναι ένας χρόνος? Γιατί απο όσο ξέρω πανευρωπαικά απαγορεύται ηλεκτρονική συσκευή με εγγύηση κάτω απο 2 χρόνια?

2)Έχω συνδεμένο το laptop με το ps3 και στέλνω την ταινία ασύρματα στο ps3 και την βλέπω στην tv. To θέμα μου είναι ότι όταν η ταινία είναι high definition κόντά στα 4 gb κολλάει. Μόνο αν είναι στα 800 mb περίπου παίζει απρόσκοπτα. (Βέβαια το laptop ήταν παλιό , μπορεί και αυτό να φταίει). Το ερώτημα μου είναι υπάρχει laptop που να έχει καλύτερη wifi card(150mps) ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ αυτή την διαδικασία. (τρόπος συνδεσης με ethernet δεν είναι δυνατός λόγω απόστασης, αλλα και αισθητικής.

Έχω δεί αυτόν στον κοτσόβολο και μου άρεσε λίγο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100268&cmicc=skroutz .

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Δλδ δε πας μεσω ρουτερ? Υπαρχουν oι Widi καρτες αλλα ειναι ακομα σπανιες και το Ps3 ειναι b/g :(

Μεχρι το καλοκαιρι που το εψαχνα για το WDTV, 1080 & wifi ΔΕΝ βγαζεις ακρη.

Μπορεις με $10 @ebay να βαλεις usb wifi (H' ακομα και ν αλλαξεις τη μαμα καρτα -αλλα λογικα χανεις την εγγυηση αν εχει αυτοκολλητο επανω και γινει ζημια απ την αλλαγη).

Aπο οτι ειδα η Acer εβγαλε καινουργιο 5755g ,αλλα εδω ακομα φτηνο και με i5 δεν τον φερνουν.

http://www.amazon.de/Acer-5755G-2434G50Miks-Notebook-540M-2GB-schwarz/dp/B005IXKLE4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322597261&sr=8-1

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον Media server του ps3 . Το laptop είναι συνδεμένο με το adsl δίκτυο οπως επίσης και το ps3 . απλά μάλλον επειδή η wifi είναι 55ΜPs δεν μπορεί να στείλει την ταινία ανω του ενος gb.

¨Οσο αφορά για αγορά λαπτοπ σκέφτομαι για αυτόν http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12271

Τι λέτε. Κάτι αντίστοιχο έχετε να μου προτείνεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...