Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion G-6 1225 EV Ι5 στα 499,00 mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια λεμε εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ αλλα με 4gb ram το λενοβο τα σπαει, μεχρι crysis σε medium παιζω... Του χαριζανε γαιδαρο και αυτος τον κοιταζε στην ουρα... Σε αυτα τα λεφτα ουτε με ενσωματωμενη δεν εβρισκες πριν κανα μηνα... Το θεμα ειναι να ισχυει και να μην λενε τιποτα κουλα... Αν ισχυει τρεεχονταςςς...

Δημοσ.

Μη ξεχνατε οτι μιλαμε για προσφορες και vfm.

εδω μπαινουν ψαγμενοι χρηστες

Δηλαδή το εν λόγω laptop δεν είναι vfm έτσι;

Όσο για το 2ο αμφιβάλλω λιγάκι...

Δημοσ.

Δηλαδή το εν λόγω laptop δεν είναι vfm έτσι;

Όσο για το 2ο αμφιβάλλω λιγάκι...

Αν λες για τo lenovo φυσικα και ειναι vfm στα 379.

Εγω μιλαω για το HP που ανοιχτηκε το τοπικ οτι δεν ειναι και για την καρτα γραφικων Ιντελ HD (ενσωματωμενη)

Το ιδιο λενοβο ειχα παρει για ξαδερφο μου πριν ενα χρονο με 320 σκληρο και 3GB νομιζω στα 399 απο γκετιτ. Δουλευει μια χαρα το μηχανακι και τραβαει.

Μου ειπε οτι ειχε ενα προβλημα η μπαταρια (φορτιζε μεχρι 70%) το πηγε στην αντιπροσωπεια και την αλλαξανε χωρις πολλα πολλα με καινουρια. Εκτοτε κανενα προβλημα

Ενα χρονο μετα επεσε 20 ευρω με λιγο καλυτερο σκληρο (κατι ειναι και αυτο)

Δημοσ.

Λογικα η gpu η 3000 ειναι εφοσον εχει i5 SB. Την απλη ΗD τη φορανε οι celeron & οι Β του πλαισιο/turbo. καπου εχουν μπερδευτει στο ΜΜ απο το site της ΗΡ. Εκτος αν η ΗΡ πηρε απ την intel πιο φτηνο i5 με αυτη τη gpu. αν παει καποιος εκει μπορει να το τσεκαρει.

The i5-2430M offers an integrated graphics card (Intel HD Graphics 3000) which is clearly faster then the older Intel HD Graphics. Intel HD Graphics 3000 is an integrated graphics card in the Sandy Bridge processors.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...