sobi1984 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σημερα αγορασαμε μια 25αδα dvd+r dl 8.5 giga apo to plaisio και παιδια δεν γραφετε κανενα απο αυτα σε κανενα απο τα δυο μου recorder ? yparxei periptvsh na ftaine ta dvd ? i ta recorder mou(to ena malista agorastike prin 3 imeres )
STORM1978 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σημερα αγορασαμε μια 25αδα dvd+r dl 8.5 giga apo to plaisio και παιδια δεν γραφετε κανενα απο αυτα σε κανενα απο τα δυο μου recorder ? yparxei periptvsh na ftaine ta dvd ? i ta recorder mou(to ena malista agorastike prin 3 imeres ) για πες τα 2 recorder σου? και την μαρκα των dvd+r που πηρες?
sobi1984 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 1. IDE LG (HL-DT-ST DVD RAM GSA-H55L) 2. SATA ΑΥΤΟ ΕΔΩ. Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/Samsung-DVD-RW-SH-222AB-Sata-Black-Bulk-SH-222AB.htm (ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ) KAI TA DVD @Work DVD+R Double Layer 8,5GB 8x
STORM1978 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 1. IDE LG (HL-DT-ST DVD RAM GSA-H55L) 2. SATA ΑΥΤΟ ΕΔΩ. Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Optical-Disc-Drives/Samsung-DVD-RW-SH-222AB-Sata-Black-Bulk-SH-222AB.htm (ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ) KAI TA DVD @Work DVD+R Double Layer 8,5GB 8x Με τι προσπαθεις να τα γραψεις? Αν ειναι με τα Windows 1. τα XP δεν υποστηριζουν dvd recording και 2. τα 7αρια δεν υποστηριζουν dual layer εγγραφες. Με το NERO απο εκδοση 6.6 και μετα και με αλλα προγραμματα (κανε μια αναζητηση στο google) μπορεις. Αν δεν παιξει και ετσι μαλλον δεν τα "σθμπαθουν τα εν λογω δισκακια τα 2 recorder σου. Παρεπιμπτοντως το ιδιο samsung εχω και εγω και γραφει τα παντα. @work ακομη παντως δεν εγραψα αλλα ακομη και noname δισκακια τα εγραψε μια χαρα.
sobi1984 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 κοιτα, η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω γραψει στην ζωη μου χιλιαδες δισκακια ποτε αυτο το πραγμα δεν το ειχα συναντησει... τα βαζεις μεσα και αρχιζεισ να γραφεισ με nero η ASHAMPOO η και με power iso i image burn και ακουσ να κανει το rom lew kai exei faei κροκοδειλο και δεν μπορει να τον χωνεψει και εκει πιστευω οτι πρεπει να ειναι η παστα των συγκεκριμενων dvd .. ua perasv ayrio apo to plaisio να δω γιατι και αν ειναι να τα αλλαξω (πραγματικα εχω παθει πλακα μακαρι να ησουν να ακουσεις απο μια μερια πως κανουν τα δισκακια αυτα.λαβε υποψην οτι προσπαθησα να γραψω και στο macbook mou και τιποτα και σε ενα ακομα σταθερο pc
STORM1978 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 κοιτα, η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω γραψει στην ζωη μου χιλιαδες δισκακια ποτε αυτο το πραγμα δεν το ειχα συναντησει... τα βαζεις μεσα και αρχιζεισ να γραφεισ με nero η ASHAMPOO η και με power iso i image burn και ακουσ να κανει το rom lew kai exei faei κροκοδειλο και δεν μπορει να τον χωνεψει και εκει πιστευω οτι πρεπει να ειναι η παστα των συγκεκριμενων dvd .. ua perasv ayrio apo to plaisio να δω γιατι και αν ειναι να τα αλλαξω (πραγματικα εχω παθει πλακα μακαρι να ησουν να ακουσεις απο μια μερια πως κανουν τα δισκακια αυτα.λαβε υποψην οτι προσπαθησα να γραψω και στο macbook mou και τιποτα και σε ενα ακομα σταθερο pc οποτε τα δισκακια ειναι ελλεεινα στειλτα να τα φανε οι του πλαισιου και παρε tdk αν εχουν χιλιογραμενα και αξιοπιστα οσο δεν παει! ή ακομη και intenso! κοιτα, η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω γραψει στην ζωη μου χιλιαδες δισκακια ποτε αυτο το πραγμα δεν το ειχα συναντησει... τα βαζεις μεσα και αρχιζεισ να γραφεισ με nero η ASHAMPOO η και με power iso i image burn και ακουσ να κανει το rom lew kai exei faei κροκοδειλο και δεν μπορει να τον χωνεψει και εκει πιστευω οτι πρεπει να ειναι η παστα των συγκεκριμενων dvd .. ua perasv ayrio apo to plaisio να δω γιατι και αν ειναι να τα αλλαξω (πραγματικα εχω παθει πλακα μακαρι να ησουν να ακουσεις απο μια μερια πως κανουν τα δισκακια αυτα.λαβε υποψην οτι προσπαθησα να γραψω και στο macbook mou και τιποτα και σε ενα ακομα σταθερο pc οποτε τα δισκακια ειναι ελλεεινα στειλτα να τα φανε οι του πλαισιου και παρε tdk αν εχουν χιλιογραμενα και αξιοπιστα οσο δεν παει! ή ακομη και intenso!
zvarthangalos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Έχω παραγγείλει κι εγω τα εν λόγο DVD απο πλαίσιο είναι τόσο χάλια ρε παιδιά τα βελτίωσαν καθόλου;
sobi1984 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 κοιτα να δεις... αν και το θεμα παλιο... τα μονα 8.5 που δουλεψαν σε μενα απροβληματιστα ηταν τα verbatim. πηρα ακομα 2-3 φορεσ @work αλλα οπως τα επαιρνα τα γυρναγα πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα