Προς το περιεχόμενο

SNMP & QoS tabs missing from Netfaster IAD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας

Μήπως ξέρει κανέις να μου πει γιατί λείπουν απο το Netfaster IAD τα μενού SNMP & QoS. Υπήρχαν παλιότερα μάλιστα είχα ρυθμίσει και το QoS αλλά μετά χωρίς να μπορώ να καταλάβω γιατί χάθηκαν και δεν μπορώ να τα βρώ! Όποιος ξέρει να απαντήσει θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μήπως έκανες κάποιο firmware update και μπήκαν σε καποια υποκατηγορία η με αλλο όνομα ? δοκίμασε επίσης ενα hard reset στο router απο το κουμπάκι μήπως εχει φαει κάποιο κόλημα και δεν στα εμφανίζει.

Δημοσ.

με προλαβε ο spank>επισης μια στο εκατομμυριο μπες με αλλο browser μην εχει φαει κανα σκαλωμα και σου βγαζει τα μισα μενου η δεν σου βγαζει καθολου μενου

Δημοσ.

Έχω κάνει Hardware reset έχω μπει και με άλλο browser αλλά κανένα αποτέλεσμα. Επίσης έστειλα email και στην Intracom αλλά μου απάντησαν να απευθυνθώ στον πάροχό μου δηλ την hol .Το θέμα είναι ότι έχω φύγει απο την Hol και είμαι τώρα στην forthnet. Επειδή όμως το thomson router δεν μου αρέσει γιατί δεν έχει ούτε mac filtering Ούτε και QoS θα ήθελα να κρατήσω το NetfasterIAD. Δεν ξέρω τι να κάνω.Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα Firmware μπας και πρεπει να κανω κανένα downgrade.

ADSL Modem Code Version: 07.03.01.196A+

Δημοσ.

δες στο official site της netfaster.β.εχει κατι σαν mac filtering το thomson αλλα το θεωρω το χειροτερο κλειδωμα οποτε αχρηστο ειναι τελειως και καλο θα ηταν να το βγαλουν τελειως σαν κλειδωμα.μονο σαν εξτρα κλειδωμα εχει χρησιμοτητα.

για qos οχι οτι ειναι σοβαρα qos των ρουτερ αλλα οκ.

το thomson απλα το θεωρω πιο σταθερο απο το netfaster σε θεματα χαλια γραμμων και αποσυνδεσεων.οπως επισης στο Thomson τα περισσοτερα πραγματα γινονται απο telnet.απο το gui γινονται πολυ λιγα με σχεση τι μπορει να κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...