Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,εδωσα την καρτα μου και τωρα ψαχνω μια καλη καρτα να κουμπωσω πανω,υπαρχει ενας Q-9650 ,asus P5Q3,TOUGHPOWER 700 THELMATEC και οθονη full hd της lg....αυτο που θελω ειναι μια καρτα να πεζει τα παντα που ομως περα απο αυτην την οθονη και την τηλεοραση μου δεν προκειτε ποτε να την βαλω να κανω παραλληλη αναπαραγωγη σε πολλες οθονες.εριξα μια ματια και βρηκα κατι αρχικα σε μεταχειρισμενο λιγων μηνων...ειναι η 6950 2GB η 6970 2GB και η gtx 580 3GB και η gtx590 1,5 GB.ποια να διαλεξω και αν πχ θα δω ουσιαστικες διαφορες πανω στο game play και οχι σε κανενα benchmark...να τονισω επισης οτι δεν επιθυμω μετα απο 1 χρονο να παρω παλι αλλη γιατι υποτιθεται επενδυω στο να μην χρειαζεται να την αλλαζω καθε τοσο.δεν θα περιμενω της καινουργιας γενιας γιατι μετα θα πρεπει να τα αλλαξω ολα και δεν γινετε αυτη τη στιγμη.λοιπον τι μου προτεινετε η αν εχετε κατι αλλο στο μυαλο σας η αν εν τελει καποια απο αυτες ειναι overkill.ευχαριστω

Δημοσ.

μαρουλι για μεταχειρισμενη σε αυτα που ειπα μεχρι 350...το θεμα ειναι μην δινω τσαμπα μαρουλι και αν περισσεψει κατι να το κανω κατι αλλο χωρις ομως να εχω απωλειες για αυτα που γραφω παραπανω

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη νομιζω οτι η καλυτερη επιλογη ειναι μια 6950 2GB φλασαρισμενη σε 6970.

+1 από μένα για την 6950 2GB, υπόψιν όμως ότι δεν φλασάρουν όλες...

>αν θέλεις όμως κάτι ποιο οικονομικό μπορείς να πας κ σε 6850.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...