Προς το περιεχόμενο

Evolution Radio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Εδώ και καιρό εγώ και κάποιοι φίλοι μου έχουμε δημιουργήσει ένα web radio. Εαν θέλετε μπείτε στην παρέα μας για να ακούσετε όλα τα είδη της μουσικής 24/7.

Η κριτική σας είναι πάντοτε δεκτή και χρήσιμη!

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Site σταθμού:

http://www.evolutionradio.gr/

E-Radio Link :

http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=1970

Δημοσ.

Ωραίο site και καλή μουσική τώρα που μπήκα (21:53). Πέτυχα και σε καλή αλλαγή κομματιών..! Άντε και καλή συνέχεια παίδες.!

Δημοσ.

Άκουσε λίγο ακόμα XLR8 ξεκίνησα την δικιά μου εκπομπή.

μάλλον δε σε πρόλαβα γιατί έφυγα από το pc εκείνη την ώρα...!

κάτι που δε μου άρεσε και μόλις άκουσα.... είναι το jingle που έχετε βάλει "Εvolution.... radio" κάποια άλλη φωνή ίσως..;

Δημοσ.

Δυστυχώς την περίοδο που το φτιάξαμε το σήμα δεν υπήρχε γυναικεία φωνή από Φεβρουάριο που θα μπούνε και άλλα άτομα αυτό θα διορθωθεί (ήταν ούτως η άλλος στα υπ' όψιν).

Δημοσ.

Επίσης, νομίζω ότι είναι καλό να βάλετε κάποιο plugin, ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, για να κάνουν crossfade τα κομμάτια και να μην υπάρχει κενό 1-1,5".

Δημοσ.

Επίσης, νομίζω ότι είναι καλό να βάλετε κάποιο plugin, ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε, για να κάνουν crossfade τα κομμάτια και να μην υπάρχει κενό 1-1,5".

Αυτό τη ώρα το παρατήρησες?? Γιατί κανονικά ο player του server για το 24ωρο δεν έχει delay. Ίσως να ήταν το κομμάτι ή το κενό μεταξύ λήξης / έναρξης παραγωγού server.

Δημοσ.

ήταν σίγουρα στα πρωινά playlist. Και σήμερα που άκουσα προσωπικά θα ήθελα κάτι πιο συνεχόμενο, όχι όμως και να πέφτει το ένα πάνω στο άλλο...!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία Μουσικες Διαδρομες με τον οδυσσέα στην επιλογή της μουσικής. Μονο στο www.evolutionradio.gr ενα μουσικό 2ωρο γεμάτο μουσικές συγκινήσεις. Ελάτε να πιούμε καφεδάκι και να ακούσουμε τις αγαπημένες σας μουσικές!!!!! 16.00 Όσοι δεν πάτε βόλτα σαs περιμένουμε....... Μπειτε να μας ακουσετε.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...