Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε, εννοείται πως θα το έψαχνα... Αλλα ρώτησα ώστε να ψάξω πιο συγκεκριμένα γιατι όπως είπες κι εσύ θα μου έβγαζε άπειρα αποτελέσματα. Τώρα ξέρω συγκεκριμένα τι να ψάξω.

Δημοσ.

Εμείς παραγγείλαμε το Wacom Bamboo Capture Pen Tablet (CTH670), για αρχή και πιο μετά θα παμε σε κάτι πιο επαγγελματικό!

Δημοσ.

Έχω ένα καταπληκτικό τουτοριαλ να της έδινες, κατηγορία premium και ΜΟΝΟ με γραφίδα και ηλεκτρονικη airbrush (ιδική πένα) πανω στο wacom… πώς να φτιάξεις fantasy dinosaur landscapes από το 0 … αλλά είναι 1 γιγα.. δεν έχω φτιάξει ποτέ στην ζωή μου τορεντ.. για να στο έδινα.. λολ (το είχα πάρει τότε που είχα συνδρομή). To zip file έχει μέσα και τα brushes και τα βίντεο και ότι χρειαστείς για να το υλοποιήσεις.. με φωνή και εικόνα… step by step

αν μου πείτε ένα τρόπο να κάνω upload κάπου, 1 γιγα.. να πας να το πάρεις.. είναι (1) τουτοριαλ όμως..

αναφέρομαι σε αυτό το τουτοριαλ http://psd.tutsplus.com/tutorials/painting/dinosaurs/ Και νομίζω μπορείς να σώσεις το βίντεο από την cache.. απλά δεν έχεις τα καλούδια που δίνει το πρεμιουμ.. brushes, etc.. ειναι 500mb το καθε βιντεο.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο γραφίδας σχεδίασης, όχι όμως για γραφιστική, με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω ως "πίνακα" σε μάθημα εξ αποστάσεως.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό μοντέλο??!!!!

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...