Simos805 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα, πρήν λίγες μέρες πήρα το iPad 2 WiFi 16GB και είμαι ενθουσιασμένος με το μηχάνημα! Θέλω να ρωτήσω όμως, σε ποιό σημείο είναι τοποθετημένος ο Magnetometer? (αριστερή γωνία, κέντρο, κλπ.) διότι έχω κατεβάσει μια εφαρμογή ανίχνευσης μετάλλου, μα δεν ξέρω ποιο σημείωσε του iPad να στρέψω προς την περιοχή που θέλω να δω αν υπάρχει μέταλλο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα, πρήν λίγες μέρες πήρα το iPad 2 WiFi 16GB και είμαι ενθουσιασμένος με το μηχάνημα! Θέλω να ρωτήσω όμως, σε ποιό σημείο είναι τοποθετημένος ο Magnetometer? (αριστερή γωνία, κέντρο, κλπ.) διότι έχω κατεβάσει μια εφαρμογή ανίχνευσης μετάλλου, μα δεν ξέρω ποιο σημείωσε του iPad να στρέψω προς την περιοχή που θέλω να δω αν υπάρχει μέταλλο... Κουνα το πανω απο κατι μεταλλικο και δες σε ποιο σημειο αλλαζουν περισσοτερο οι ενδειξεις. Μην περιμενεις θαυματα ομως μιας και η εφαρμογη ειναι της πλακας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα