Gennaios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας εχω εναν φιλο ο οποιος εχει ενα modenas dinamik 125 μαμα και θελει να το κανει 180!πιστευετε οτι πρεπει να το πειραξει καθως η εμπειρια μου στα διχρονα πειραγμενα ειναι οτι κολλανε!
panosno1com Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 πιστευω οτι καλο ειναι να το αφησει μανισιο και τα λεφτα που σκοπευε να χαλασει να τα συγκεντρωνει σιγα σιγα για να παει στην <<επομενη κατηγορια>> , δλδ να παρει ενα μηχανακι 250 cc , γενικα οτι πειραζεις εχεις το ρισκο οτι μπορει να χαλασει πιο ευκολα ή να χαλασει εντελως....
Gennaios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 γνωμες μαζευω και οχι σιγουρα αλλα εγω που εχω ενα fx το εκανα 200αρι και ειναι κομπλε!ευχαριστω παντως!
De@th L0rd Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 γνωμες μαζευω και οχι σιγουρα αλλα εγω που εχω ενα fx το εκανα 200αρι και ειναι κομπλε!ευχαριστω παντως! Ο λόγος που κάνεις ένα μηχανάκι 100 κιλών με 14 ίππους (σκοτώστρα) ακόμη πιο δυνατό ποιός είναι; Να γίνει ακόμη πιο δύσκολο στον χειρισμό; Πως φρενάρεις με τους τροχούς και τα φρένα (δε πα να βάλεις και 20ιντση μαργαρίτα) που έχει; Άντε κι έπιασες 150 χαω, σου εμπνέει εμπιστοσύνη έτσι όπως πάει στο δρόμο; Πρώτον :είναι ένα μηχανάκι που είναι υπερβολικά δυνατό από το εργοστάσιο (γι αυτό κ σταμάτησε η παραγωγή του ) Δεύτερον: Δεν έχει ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια σου ώστε να συμπεριφέρεται ανάλογα με τα κυβικά του (σαν μοτοσυκλέτα δηλαδή) Τριτόν : Αν όλες αυτές οι βελτιώσεις είναι καθαρά για την καύλα κ μόνο τότε συμφωνώ μαζί σου. Άλλα μήπως θα ήταν καλύτερα να τα ξόδευες αλλού τα λεφτά στην εποχή μας; Όπως να βάλεις στην άκρη να πάρεις μια μοτοσυκλέτα;
VonLoutsos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ο λόγος που κάνεις ένα μηχανάκι 100 κιλών με 14 ίππους (σκοτώστρα) ακόμη πιο δυνατό ποιός είναι; Να γίνει ακόμη πιο δύσκολο στον χειρισμό; Πως φρενάρεις με τους τροχούς και τα φρένα (δε πα να βάλεις και 20ιντση μαργαρίτα) που έχει; Άντε κι έπιασες 150 χαω, σου εμπνέει εμπιστοσύνη έτσι όπως πάει στο δρόμο; Πρώτον :είναι ένα μηχανάκι που είναι υπερβολικά δυνατό από το εργοστάσιο (γι αυτό κ σταμάτησε η παραγωγή του ) Δεύτερον: Δεν έχει ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια σου ώστε να συμπεριφέρεται ανάλογα με τα κυβικά του (σαν μοτοσυκλέτα δηλαδή) Τριτόν : Αν όλες αυτές οι βελτιώσεις είναι καθαρά για την καύλα κ μόνο τότε συμφωνώ μαζί σου. Άλλα μήπως θα ήταν καλύτερα να τα ξόδευες αλλού τα λεφτά στην εποχή μας; Όπως να βάλεις στην άκρη να πάρεις μια μοτοσυκλέτα; Για το modenas δεν σταμάτησε η παραγωγή του συνεχίζει να παράγεται, δεν πρέπει να εισάγεται ελλάδα ( και ευρώπη κατά συνέπεια ) γιατί δεν περνάει προδιαγραφές ρύπων ( έχει θέμα με το euro 3 ). Νομίζω και το fx είχε το ιδιο θέμα για αυτό σταμάτησε η εισαγωγή του.
Gennaios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 το fx εχει σταματησει απο εργοστασιο να παραγεται!υπαρχουν λογοι που θελει να το κανει 180αρι και οπως σας ειπα δεν ειναι δικο μου το dinamik αλλα οποια αλλαγη πχ(καρμπυλατερ)θα γινει!το εχω παρει το dinamik και ειναι υπερβολικα σκοτωστρα!
Meggious Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Γειά σας παιδιά και εγω με τι σειρά να σας πω οτι ειμαι καινούριο μελλος εδώ και εχω και εγω καπιες απορίες σχετικα με αυτο το μηχανάκι. Σε 2 μηνες κλινω τα 18 και μιας και λέω να βγαλω δίπλωμα εχω ψηθεί πολυ για την αγορα ενος τετιου παπιου.Να σας πω οτι εχω μια σχετικη πήρα μιας και τωρα ειμαι κατοχος ενός daytona dv 100cc.Απλα αφτο ανήκει στον παππου μου και λεω να το επιστρεψω θελω το δικο μου.ΚΑΙ εχω βρει λοιπον ενα dinamic με 500 ευρω αλλα θελει συγουρα καπια λεφτα ακομα για φτιαξιμο πλαστικών και ενα καλο service πιστευω οτι αυτο θα ειναι ενα καλο μιχανακι για να μαθω και με συμπλέκτη..εσεις ρι λέτε αξιζει η αγορα ; σηγνωμη αν σας επριξα λιγο... Μπορει κάποιος να μου απάντηση γιατι ειμαι αρκετά διστακτικος αλλα και διατεθειμένος να το αγορασω δεν ξερω τι να κάνω αν μπορείτε βοηθήστε με σας παρακαλώ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα