ChimairaX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχω mobile broadband στο desktop. Ένα ρούτερ παλιό του ΟΤΕ (Sagem F@ST 1500). Και ένα νετμπουκ. Πως θα γίνει να μοιράσω την σύνδεση μου; Σκέφτηκα να κάνω access point το ρούτερ μέσω του desktop μου, ώστε να έχω ίντερνετ και για το νέτμπουκ. Δηλαδή ΙΝΤΕΡΝΕΤ => DESKTOP => ROUTER => NETBOOK (κι άλλα) Πως το κάνουμε αυτό;
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχω mobile broadband στο desktop. Ένα ρούτερ παλιό του ΟΤΕ (Sagem F@ST 1500). Και ένα νετμπουκ. Πως θα γίνει να μοιράσω την σύνδεση μου; Σκέφτηκα να κάνω access point το ρούτερ μέσω του desktop μου, ώστε να έχω ίντερνετ και για το νέτμπουκ. Δηλαδή ΙΝΤΕΡΝΕΤ => DESKTOP => ROUTER => NETBOOK (κι άλλα) Πως το κάνουμε αυτό; Tι windows φοράνε τα 2 μηχανακια?
ChimairaX Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Tι windows φοράνε τα 2 μηχανακια? το ένα 7 (το desktop) το άλλο ΧΡ. το ίντερνετ το χω στο desktop όπως προείπα.
newtech Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 το ένα 7 (το desktop) το άλλο ΧΡ. το ίντερνετ το χω στο desktop όπως προείπα. Δες στο google share internet connection windows 7 Και τα 2 βιντεο που στο youtube.. καλυτερα πιστευω απο εκει θα τα δεις ολα!
ChimairaX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μόνο το netbook έχει wireless. Ξέρω πως με μια ασύρματη κάρτα στο desktop θα κάνω ad-hoc, αλλά εφόσων υπάρχει και πιο οικονομική λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα