Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Μολις προσφατα αγορασα την ATI 6870 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις της και για τα λεφτα της. Το θεμα ειναι οτι μου εκανε καποια θεματα το pcακι μου κατα την εκκινηση και οχι παντα και σκεφτομαι μηπως φταιει το τροφοδοτικο. Εχω ενα Thermaltake TR2 550W, πρεπει να το αλλαξω και να παρω μεγαλυτερο??? Μου ελεγαν κατι για πανω απο 700W τροφοδοτικο. Ισχυει???

Δημοσ.

Ε όχι και 700άρι (επώνυμο) τροφοδοτικό για 6870 έλεος.

Λογικά το Psu σου δεν έχει θέμα. Αν δεν επαρκεί το psu θα το καταλάβεις υπο φορτίο.

Το υπόλοιπο σύστημα απο τι αποτελείται;

edit: Ξεχάστηκα και ποδοπάτησα τους καλούς μου τρόπους

Καλώς όρισεςςςς :)

Δημοσ.

4GB μνημη DUAL CHANNEL, CORE 2 QUAD 2.4, την ΑΤΙ 6870, 3 Ανεμιστηρακια συνολο, 2 DVD DRIVES, 2 σκληρους SATA II και εναν IDE, η TV PCI και οτι USB του βαλω... Το θεμα ειναι οτι ηδη εχω λιωσει στο BATTLEFIELD 3 και σε ULTRA επιδοσεις και ουτε που ειχα θεμα.

Καλως σας βρηκα... :)

Δημοσ.

Μου το παρουσιασε μια 2 φορες μετα την αλλαγη καρτας. Ειχα μια 8800GT. Την ωρα που παταω να τον ανοιξω δεν φορτωνουν οι σκληροι και δειχνει κολλημενο και μετα απο κανα 2 πατηματα ανοιγει. Λεω δεν ξερω...

Δημοσ.

Δοκίμασες σε κάποια απο τις φορές που δεν προχώρησε να μπεις στο Bios και να δεις μπας και έχασε τον δίσκο και δε τον βλέπει;

Μήπως με το βάλε βγάλε την κάρτα κούνησες κανένα καλώδιο και χάνει την επαφή με τον δίσκο μια στο τόσο;

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει καν για να μπω ουτε BIOS. Δειχνει κολλημενο οταν μου το εκανε γιατι οι σκληροι ηθελαν να ξεκινησουν αλλα δεν και το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων δουλευε στο FULL! Υπομονη και θα δειξει... Thanks Παντως! Απλα ειχα απορια κυριως για το τροφοδοτικο αν σηκωνει ή οχι. :)

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό αντέχει εξάλλου όπως είπες σε games δεν έχεις θέμα. Εκεί ζορίζεται η κάρτα και ρουφάει από το Psu. Αρα no θέμα από εκεί πιστεύω (μπορείς να τρέξεις και ένα occt για σιγουριά αλλά το θεωρώ περιττό Imho)

Για το θεματάκι που λες κάνε του ένα clear cmos μπας και έχει σκαλώσει κάτι και παρακολούθα αν το ξανακάνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...