Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενω μεχρι πριν απο λιγο καιρο οταν εμπαινα στο internet με το κινητο μου ο, ογκος δεδομενων που καταναλωνε ηταν πολυ μικρος,

(γυρω στα 300 kb ),

με οπερα φυλλομετρητη και σε συγκεκριμενα sites (in.gr , newsit , timeanddate) και χρονικη διαρκεια πανω απο 30 λεπτα τη μερα ,

τωρα τελευταια ενω μπαινω στα ιδια sites μου χρεωνει το λεπτο 1mb!!!!!

Πρεπει να σημειωσω οτι ειχα εγκαταστησει το z4root αλλα το απεγκατεστησα και εκανα unroot.

Επανεφερα εργοστασιακες ρυθμισεις , τιποτα.

Αλλαξα καρτα μνημης (μια που το z4root χρειαζεται partition στη καρτα μνημης) εβαλα μια καινουρια μηπως και καποιες εφαρμογες που ισως βρισκοταν στη παλια καρτα μνημης ετρωγαν τα πολυτιμα mb...τιποτα.

Αλλαξα φυλλομετρητη (εβαλα τον dolphin) τα ιδια.

Το θεμα ειναι οτι μολις ενεργοποιω το 3g ''γραφει'' κατευθειαν 300 και 400 kb και μετα ανεβαινει με ρυθμους 200 kb ανα λεπτο.

Απενεργοποιησα τα δεδομενα φοντου, το ιδιο.

Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι φταιει, ειναι δικο μου λαθος , δηλαδη με το z4root η κατι παιζει με την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας?

Τους πηρα λοιπον τηλεφωνο και ορθα κοφτα μου ειπαν οτι δεν παιζει ρολο η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το οτι ισως στα sites που επισκεπτομαι-ακουστε-εχουν προσθεσει scripts που ισως απαιτουν πολλα mb για να φορτωσει η σελιδα.

Δεν αναφερομαι σε software , αλλα σε υπηρησια κινητης τηλεφωνιας που δεν ειναι σε θεση να μου δωσει μια ξεκαθαρη λυση στο προβλημα , και ειμαι και υποψιασμενος γιατι ακουω τωρα τελευταια αρκετα περι χρεωσεων στο internet με τα σμαρτφονες.

Χρησιμοποιω χπερια μινι , 3G watchdog , opera , dolphin , εκδοση firmware 2.1-update 1 εκδοση κερνελ 2,6,29

ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Normal ο όγκος.

Τα site είναι δυναμικά όσον αφορά τον όγκο που καταλαμβάνουν.

Επομένως δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

android.png

Δημοσ.

το z4root δεν παιζει κανενα ρολο. Δες στο 3gwatchdog τι σου τρωει τα data. Στην pro εκδοση εχει τετοια επιλογη. Επισεις το z4root δεν χρειαζετε partition.

Με opera na ενεργοποιείς το turbo mode και ακομα καλυτερα να εχεις opera mini για οικονομια σε data

Δημοσ.

το z4root δεν παιζει κανενα ρολο. Δες στο 3gwatchdog τι σου τρωει τα data. Στην pro εκδοση εχει τετοια επιλογη. Επισεις το z4root δεν χρειαζετε partition.

Με opera na ενεργοποιείς το turbo mode και ακομα καλυτερα να εχεις opera mini για οικονομια σε data

Βρηκα τη pro εκδοση αλλα δε μπορω να βρω το σημειο που λεει ποιο προγραμμα τρωει τι.

Μηπως γνωριζεις?

Δημοσ.

πρωτη σελιδα κατεβαίνεις λιγο "Usage by application"

τελικα υποστηριζεται αυτη η λειτουργια απο 2,2 και πανω. Δε λειτουργει σε μενα.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση , κλειδωστε το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...