Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Φιλος θελει να στησει εναν υπολογιστη με Amd επεξεργαστη απο 4 πυρινες και ανω (ειδα και εναν με 3 πυρινες αλλα δεν ξερω αν αξιζει, ειχε και 2mb cache μονο), απο 4 gb ram και ανω, με καλη σχετικα καρτα (τωρα εχει 9800gt 1gb) και μητρικη να παιρνει ddr3 μνημες και να υποστηριζει crossfire - sli για αργοτερα αν χρειαστει (αρα και το αναλογο τροφοδοτικο σε ισχυ). θα ηθελε να εχει και ψυκτρα για τον επεξεργαστη, αλλα οχι την stock. Τον θελει για παιχνιδια και συγκεκριμμενα για cliffs of dover και battlefield 3. Η αναλυση που παιζει ειναι 1360x768 και δεν εχει προβλημα φυσικα να τα παιζει τα παιχνιδια (ειδικα το bf3 που ειναι βαρυ) σε medium - high και οχι ultra κλπ. Ανοιγω το θεμα διοτι δεν γνωριζω καλα για τους Amd και τα socket τους ωστε να τον βοηθησω εγω.

Πειτε τις ιδεες σας και τιμη πακετου εως 550-600 ευρω (οτι πιο χαμηλα, φυσικα ευπροσδεκτο ^_^ ).

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την συνθεση.

Κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι δεν θελει dvd και σκληρο γιατι εχει sata 2 500gb και αυτον θα κρατησει μεχρι και να πεσουν οι τιμες.

Ολες οι συνθεσεις σας παρακαλω απο το ιδιο μαγαζι.

Τωρα οσον αφορα τη συνθεση σου εχω καποιες ερωτησεις:

1) Η μητρικη αυτη δεν παιρνει dual channel? Αρα το ενα dimm των 4 giga που εβαλες το παιρνει?

2) Το τροφοδοτικο θα αντεξει καποιο cf αργοτερα?

3) Εγω εχω μια 6850oc edition και θα ηθελα το λιγοτερο μια παρομοια να του προτινω. Ισως τωρα που δεν υπαρχει τιμη για σκληρο και dvd να μπορουμε να κανουμε κατι.

4) To κουτι ειναι ευρυχωρο? Τη μητρικη αυτη την παιρνει? Τις 2 καρτες αργοτερα? Απο airflow? Ισως να κανουμε και εκει κατι..

5)Aυτος ο επεξεργαστης ο fx ειναι προτιμοτερος απο καποιον athlon ή phenom? Mια χαρα ταχυτητα εχει, μια χαρα τιμη και μια χαρα cache.

Τι λετε για αυτη τη συνθεση:

inqt8k.png

Δεν εχω βαλει καρτα... :-D

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-6870-PCI-Express-GDDR5-1GB-21179-00-40R.htm

Και συνολο: 596 ευρω.

Δημοσ.

Κουτι SuperCase LX-803 Black 42,50

Τροφοδοτικο OCZ 500W StealthXStrem 2 500 Watt 55,00

Μητρικη Gigabyte 990FXA-D3 (AM3+, DDR3 119,00 €

Μνημη Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz PC3-12800 Vengeance 46,00

Επξεργαστης AMD Phenom II x4 Quad Core 960T Black 114,50

Ψυχτρα επεξεργαστη Thermalright True Spirit 120 28,5

Καρτα γραφικων Asus Radeon HD 6850 DC/2DIS/1GD5/V2 148,99

Συνολο 554,49

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα και με τις 2 συνθεσεις μονο που θα εβαζα Corsair τροφοδοτικο. Σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος το value for money. Θα σου ελεγα να εξοικονομησεις απο οπου μπορεις και να παρεις το κουτι που προτεινες (CM 690) ειναι ΑΠΛΑ κορυφαιο! και μετα να το γεμισεις ανεμιστηρες! :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Πολυ καλα συστηματα τα βλεπω και τα 2. Του τα μεταφερω και βλεπουμε. Οτι αλλο ξαναποσταρω.

Εγινε manosnik. Το εχω και αυτο στα υπ'οψην.

Thanos το τροφοδοτικο που προτινεις και ειναι 500αρι θα κανει για cf αργοτερα αν χρειαστει?

Προτιμοτερος να φανταστω ο phenom που βαζετε σε σχεση με τον fx4100, σωστα? Η διαφορα τιμης ειναι πολυ μικρη ουτως ή αλλως.

Mια χαρα και το mysystems ειναι και διπλα μας, αλλα παλαιοτερα δεν υπηρχε να αγοραζα κατι απο εκει, ηταν πανακριβο μαγαζι. Ειχα παρει θερμοαγωγιμη artic silver το μικρο σωλιναριο 7,5 ευρω και το μεγαλο κανονικα εκανε 7 σε αλλα μαγαζια :-D. Και κατι καρτες γραφικων που ειχα δει τις ειχαν στο Θεο. Τωρα φαινεται εχει φτιαξει.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο,ουτε το ocz ουτε το corsair τα 500αρια ειναι για crossfire.εξαρταται φυσικα την καρτα που θα βαλεις.

Αν και τωρα που το λες,εγω εαν ειχα 2 6850 για το crossfire πιστευω θα το σηκωνε.ανετα.

Δημοσ.

Αν μπορεις να παρεις απο διαφορετικα μαγαζια, τοτε γινονται διαφορες αλλαγες...πχ στα ιδια λεφτα με τις ραμ που σου βαλα βρισκεις αυτες που ειναι 8gb http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25589&cat=4&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6 , τη μητρικη που σου βαλα τα αλλα μαγαζια την εχουν 100 ευρω και του θανου αξιζει πιο πολυ τα 119 ευρω...

Απλα ζητησες νομιζω απο ενα μαγαζι μονο, γι'αυτο και την πληρωσαν λιγο καποια κομματια που σου εβαλα...

Δημοσ.

Θα ρωτησω τον φιλο αν δεν εχει προβλημα να τα παρει απο διαφορετικα μαγαζια και σας ενημερωνω. Και παλι ευχαριστω πολυ για τις συνθεσεις και τη βοηθεια σας.

Δημοσ.

Έχω μια OCZ τροφοδοτικό 500W και η κάρτα 6870 ATI πιστεύω ότι μια τέτοια ενέργεια δεν είναι αρκετή δύναμη για να τραβήξει άλαλος κάρτα έτσι έχω ένα πρόβλημα εμφανίζει μια μπλε οθόνη σφάλματος 00000116 έλεγξα όλα τα προγράμματα οδήγησης και τίποτα δεν θα συνιστούσα κάτι μεγαλύτερο από 700W στην αρχή, αν υπάρχουν λάθη συγγνώμη γράφει με Google Translator

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...