Προς το περιεχόμενο

Lego Death Star (~290 Euro) @ LEGO UK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας να αγοράσω για τον ανηψιό μου το Lego Death star, διαπίστωσα ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό... :shock:

Ομως υπάρχουν και μεγάλες διαφορές στην τιμή.

Το πιο φθηνό το βρήκα στο Αγγλικό μαγαζί της Lego Link στις 275 λίρες, ΠΟΥ ΟΜΩΣ όταν το παραγγείλεις, μαζί με μια έκπτωση που σου κάνουν πέφτει στις 247,5 λίρες (~290Ευρώ).

Στο ΑΜΑΖΟΝ UK το έχει 350 λίρες !!!

Ενώ στην Ελλάδα το βρίσκεις ΠΑΝΩ από 600 Ευρώ (!!)

ΤΟ ΚΑΚΟ είναι ότι το Αγγλικό μαγαζί της LEGO ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ στην Ελλαδα. Εμένα θα με εξυπηρετήσει ένας φίλος που μένει εκεί!

Ολα τα παραπάνω για όποιον/όποια ψάχνει για κάτι αντίστοιχο (και με την υπόθεση ότι δεν έχω μπλέξει τα μοντέλα :rolleyes: ).

Α

ΥΓ Ακόμα και στο αμερικάνικο amazon έχει κοντά 400 δολάρια!

Δημοσ.

Αν και κατι μου λεει πως θα πεσουν ολοι να σε φανε επειδη δεν ειναι "ηλεκτρονικο ειδος", ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ειναι οντως πολυ καλη τιμη και τρελο κολλημα αν ασχοληθεις με τα συλλεκτικα Lego (ειδικα της σειρας creator).

Δημοσ.

Τo κοιταζα προχτες αυτο...να σε ρωτησω αν τα εχεις ψαξει γενικα, επειδη ειδα οτι εχει σκασει και ενα Lego Deathstar ΙΙ με ακομα πιο ακριβη τιμη, μηπως ξερεις τις διαφορες?

Ρε γμτ, σαν παιδακι τα ελιωνα τα lego και γουσταρω και star wars, κατι με τραβαει αλλα δε μπορω με τιποτα να δικαολογησω την τιμη....εστω και στην "προσφορα".

Επισης με ξενερωσε οτι σε κατι reviews χρηστων που διαβαζα λεγανε πως δεν ειναι πολυ καλα υλοποιημενο, σε αρκετα σημεια πρεπει να κανεις 10+ προσπαθειες για να "σταθει" σωστα γιατι βαζεις το ενα τουβλακι και ξεκολαει καποιο παραδιπλα....και τωα ξερεις αμα εχεις σκασει και το 300αρι καπου σε ξενερωνει κατι τετοιο...

Δημοσ.

Το είδα και γω το death star II και είδα και την τιμή....

ΟΧΙ! δεν ξέρω περισσότερα. Απλά αναγκάστηκα να μπω στη διαδικασία για τον ανηψιό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το βλέπω ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ακριβό.... ως "δώρο" στις σημερινές συνθήκες!

Απλά τα 600€ + που ζητάνε στην Ελλάδα παραείναι κοροϊδία!

Τo κοιταζα προχτες αυτο...να σε ρωτησω αν τα εχεις ψαξει γενικα, επειδη ειδα οτι εχει σκασει και ενα Lego Deathstar ΙΙ με ακομα πιο ακριβη τιμη, μηπως ξερεις τις διαφορες?

Ρε γμτ, σαν παιδακι τα ελιωνα τα lego και γουσταρω και star wars, κατι με τραβαει αλλα δε μπορω με τιποτα να δικαολογησω την τιμη....εστω και στην "προσφορα".

Επισης με ξενερωσε οτι σε κατι reviews χρηστων που διαβαζα λεγανε πως δεν ειναι πολυ καλα υλοποιημενο, σε αρκετα σημεια πρεπει να κανεις 10+ προσπαθειες για να "σταθει" σωστα γιατι βαζεις το ενα τουβλακι και ξεκολαει καποιο παραδιπλα....και τωα ξερεις αμα εχεις σκασει και το 300αρι καπου σε ξενερωνει κατι τετοιο...

Δημοσ.

Εγω αγοράζω από το amazon uk fr και de

Ανάλογα πιο ειναι πιο φτηνό στο μοντέλο που θέλω

Ειναι τα μισα λεφτα από Ελλάδα. Λυπάμαι που το λεω. Δε δικαιολογείται η διαφορα

Μάλλον εχεις γεράσει... χα χα

Δημοσ.

ελεος 300 ευρω γι αυτο?

εκτος κι αν το 90% το παιρνει ο lucas προμηθεια.

το εχω δει απο κοντα και ειναι πραγματικα εκθαμβωτικο και τεραστιο..για καποιον που εχει τρελα με αυτα δεν θα τον πειραξει τοσο η τιμη..

Δημοσ.

Παντως έχει ενδιαφέρον....

το αμαζον UK το έχει 355 Λίρες

το amazon DE το έχει 460 Ευρω

το amazon FR το έχει 360 Ευρώ

!!!

Εγω αγοράζω από το amazon uk fr και de

Ανάλογα πιο ειναι πιο φτηνό στο μοντέλο που θέλω

Ειναι τα μισα λεφτα από Ελλάδα. Λυπάμαι που το λεω. Δε δικαιολογείται η διαφορα

Δημοσ.

το εχω δει απο κοντα και ειναι πραγματικα εκθαμβωτικο και τεραστιο..για καποιον που εχει τρελα με αυτα δεν θα τον πειραξει τοσο η τιμη..

γουσταρω και λεγκο και σταρ γουορς αλλα 300 ευρω δε θα τα δινα εκτος κι αν εβγαζα 2χιλιαρικα το μηνα.

Δημοσ.

Παντως έχει ενδιαφέρον....

το αμαζον UK το έχει 355 Λίρες

το amazon DE το έχει 460 Ευρω

το amazon FR το έχει 360 Ευρώ

!!!

Είναι από 3 διαφορετικούς πωλητές που δραστηριοποιούνται στο amazon, οπότε αναμενόμενο να υπάρχει διακύμανση στην τιμή.

Δημοσ.

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...αλλά και εγώ θα αγόραζα περισσότερα κομμάτια από άλλη σειρά, παρά την μπάλα. (βεβαια ουτε το star wars μου αρέσει, ούτε έχω δει την μπάλλα από κοντά).

Ηθελα να 'ξερα, τα lego ήταν τόσο ακριβά ακόμα και όταν ήμασταν εμείς πιτσιρίκια; Αν ήταν φτηνότερα θα έπαιρνα ακόμα για τον εαυτό μου (ειδικά τα technics είναι κόλαση).

Δημοσ.

Υποτιθεται πως ειναι τοσο ακριβα λογω της αντοχης που εχουν (ετσι εχουν πει απο την εταιρια τουλαχιστον). Τωρα που εχουν και ειδικες σειρες απο ταινιες φανταζομαι πως πληρωνουν και για δικαιωματα, οποτε εχει ξεφυγει τελειως το πραγμα.

Τα πιο ομορφα παντως ειναι το καρασπανιο πλεον corner cafe kai to grand emporium (που αν σου κανει εκπτωση απο τις 132 λιρες, δεν το λες κακο)

http://shop.lego.com/en-GB/Grand-Emporium-10211

Δημοσ.

Υποτιθεται πως ειναι τοσο ακριβα λογω της αντοχης που εχουν (ετσι εχουν πει απο την εταιρια τουλαχιστον). Τωρα που εχουν και ειδικες σειρες απο ταινιες φανταζομαι πως πληρωνουν και για δικαιωματα, οποτε εχει ξεφυγει τελειως το πραγμα.

Τα πιο ομορφα παντως ειναι το καρασπανιο πλεον corner cafe kai to grand emporium (που αν σου κανει εκπτωση απο τις 132 λιρες, δεν το λες κακο)

http://shop.lego.com/en-GB/Grand-Emporium-10211

132 euro sto amazon.fr

ειδικά η σειρά city ειναι σχεδόν τα μισά λεφτά. Εγω από κει σκέφτομαι να παρω.

http://www.bestprice.gr/item/2151525450/lego-police-station-city-police-7498 130 euro

http://www.amazon.fr/Lego-City-Construction-Commissariat-Police/dp/B0042HOU1M/ref=sr_1_1?s=toys&ie=UTF8&qid=1322596967&sr=1-1 60 euro !!!! Τι εχετε να πειτε? +10 euro μεταφορικα... Αν πάρω 2-3 μπορεί και να συμφέρει ακόμη περισσότερο το FR

Δημοσ.

Πω πω φαντασου πόσο έχει τώρα το πειρατικο καράβι που είχα μικρός και το γιωτ;Ρ

φαντάσου ξύλο που θέλει ο μικρός μου ξάδελφος που πριν καμιά 15ετία τον είχα αφήσει στο εφηβικό μου δωμάτιο και όταν γύρισα είχε διαλύσει το πειρατικό καράβι που το είχα στημένο σε ράφι καμιά 10ετία και δεν μπορούσα βέβαια να το ξαναστήσω καθώς είχε πετάξει από το μπαλκόνι τα μισά κομμάτια και τα άλλα μισά τα είχε καταπιει ενώ δεν είχα και οδηγίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...