Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!!

Εχω ενα προβλημα..προσπαθω να συνδεθω μεσω του Αssus netbook που εχω στο ασυρματο δικτυο του ξεβοδοχειου που διαμενω κ μου λεει "μη αναγνωρισμενο δικτυο" -περιοροσμενη προσβαση..δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο..μολις χθες που συνδεθηκα σε αλλο ασυρματο λειτουργησε κανονικα..

Τι θα πρεπει να κανω..;

Εκανα αυτοματη αντιμετωπιση προβληματων και μου εβγαλε κατο για τις ρυθμισεις IP του προσαρμογεα..

Ευχαριστω πολυ!!

Δημοσ.

Καλημερα!!

Εχω ενα προβλημα..προσπαθω να συνδεθω μεσω του Αssus netbook που εχω στο ασυρματο δικτυο του ξεβοδοχειου που διαμενω κ μου λεει "μη αναγνωρισμενο δικτυο" -περιοροσμενη προσβαση..δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο..μολις χθες που συνδεθηκα σε αλλο ασυρματο λειτουργησε κανονικα..

Τι θα πρεπει να κανω..;

Εκανα αυτοματη αντιμετωπιση προβληματων και μου εβγαλε κατο για τις ρυθμισεις IP του προσαρμογεα..

Ευχαριστω πολυ!!

Οτι σινδεεσε στο ROUTER τους αλλα οχι αυτοι στο INTERNET!

Ενημερωσε τους να κανουν RESTART το ROUTER

Δημοσ.

Σου δίνει λάθος ip ο router. Σα λύσεις θα μπορούσες να κάνεις reset στον router ή update στον driver της ασύρματης κάρτας σου (τα οποια απορρίπτονται στην περίπτωση σου).

Μπες στις ιδιότητες της ασύρματης κάρτας, μετα στο internet protocol v4 και δες αν είναι αυτόματες οι ip και oι dns.

edit:@newtech όταν λέει μη αναγνωρισμένο παίρνει ip τύπου 169.x.x.x, ούτε στο router εχει πρόσβαση.

Δημοσ.

Βασικά συμβαίνει το εξής περίεργο.. Όταν είμαι στο δωμάτιο λέει "μη αναγνωρισμένο δίκτυο-περιορισμένη πρόσβαση" ενώ δείχνει ότι έχει μια χαρά σήμα!!δλδ 4 γραμμές σήμα!!

Όταν το μετακινώ το netbook και βγαίνω από το δωμάτιο τότε ξαφνικά το αναγνωρίζει το δίκτυο και μπαίνει κανονικά..

Τι μπορεί να συμβαίνει???

Δημοσ.

Βασικά συμβαίνει το εξής περίεργο.. Όταν είμαι στο δωμάτιο λέει "μη αναγνωρισμένο δίκτυο-περιορισμένη πρόσβαση" ενώ δείχνει ότι έχει μια χαρά σήμα!!δλδ 4 γραμμές σήμα!!

Όταν το μετακινώ το netbook και βγαίνω από το δωμάτιο τότε ξαφνικά το αναγνωρίζει το δίκτυο και μπαίνει κανονικά..

Τι μπορεί να συμβαίνει???

Στο δωματιο σου συνδεεσε σε αλλο WIFI δίκτυο μήπως?

Δημοσ.

Όχι,στο ίδιο ακριβώς.. Μέσα μου λέει "Δημόσιο δίκτυο" κλπ κλπ..κ έξω όταν βγαίνω κ πάω στη reception ξαφνικά από εκεί που δεν το αναγνωρίζει, το αναγνωρίζει κανονικά...κ μου κάνει εντύπωση γιατί μια χαρά σήμα έχω στο δωμάτιο απ'όσο δείχνει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...