anrim27 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εχω αυτο το ποντικι Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 εδω και κατι χρονια. Το προβλημα με αυτο ειναι 1)κατι παιζει με τη ροδελα και επειδη ειναι λαστιχενια καποιες φορες κολλαει(ασχημα...) 2)οι επαναφαρτιζομενες μπαταριες ειναι λιγο προβλημα με το βαλε-βγαλε. Σκεφτομαι να αγορασω αυτο Logitech Performance MX που ειναι σε καλουτσικη τιμη και μου αρεσει αρκετα. Η χρηση του θα ειναι κυριως browsing. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο ή να το παρω?
croesus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου, εγώ μόλις σήμερα παρέλαβα ένα ίδιο. Μπορώ να σου πω ότι, για την τιμή του, το ποντίκι είναι απλά καταπληκτικό. Έχω ήδη στην κατοχή μου ένα logitech mx1100,το οποίο το πήρα πρι 2 χρόνια, αν θυμάμαι καλά 50,00€, αλλά αυτό είναι πολύ καλύτερο, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο, πρώτη φορά αγόρασα από το συγκεκριμένο, πλήρωσα με τραπεζική κατάθεση χθες, και μου ήρθε σήμερα πρωί με ACS (8,00€ χρέωση). Εκείνο όμως που με παραξένεψε είναι ότι, δεν πρόκειται για retail συσκευασία της Logitech, αλλά για oem, το κουτί απ' έξω γράφει DELL και η αποστολή έχει γίνει από ENET SOLUTIOS, στον Ασπρόπυργο, τώρα γιατί δεν έχω ιδέα, πάντως όλα ήταν σφραγισμένα.
harrys.1997 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φίλε η επιλογή σου είναι τέλια ... Αυτό πάρε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα