akis_supernatural Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 παιδια εκανα διακοπη για να παω στη hol . δεν προλαβε να γινει η ενεργοποιηση γραμμης οποτε δεν πληρωνω τιποτα. πηγα χθες στο Γερμανο να κανω τη διακοπη αλλα ειχε προβλημα εκεινη τη στιγμη το συστημα και ειπαν θα με παρουν τηλεφωνο. με πηραν σημερα και μου ειπαν ολα οκ εγινε η ακυρωση της αιτησης. τους ρωτησα αν θα πρεπει να περασω για να υπογραψω και μου ειπαν οτι δε χρειαζεται. κανονικα δεν πρεπει να παω να υπογραψω???και να εχω στα χερια μου ενα χαρτι που να λεει οτι εκανα ακυρωση της αιτησης? ή μηπως λεω οτι ναναι?
Marria Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Oλα τα αναλαμβανει η hol, δεν χρειαζοταν να πας εσυ στον Γερμανο για να κανεις μονος σου την διακοπη. Και στην αιτηση εξουσιοδοτεις την hol για να κανει την διακοπη προς ΟΤΕ, οποτε δεν χρειαζεται κατι να υπογραψεις στον ΟΤΕ.
akis_supernatural Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 μαλλον δεν το εξηγησα καλα ειχα κανει αιτηση νεου αριθμου στο γερμανο για connx .τελικα το ακυρωσα οποτε ειμαι χωρις αριθμο.στη hol δεν εκανα ακομη αιτηση
akis_supernatural Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 αν μπορειτε απαντηστε μου γρηγορα καποιος που εχει αντιστοιχη εμπειρια αν ειναι να παω στο Γερμανο. ευχαριστω
akis_supernatural Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 το θεμα μπορει να ακυρωθει τελικα δε χρειαστηκε καποιο χαρτι εγινε αυτοματα.
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 συνηθως δεν υπογραφεις οταν ειναι για διακοπη ενημερωτικα.το λεω επειδη καποτε ειχα κανει και εγω διακοπη που πηγε η μητερα μου να ενεργοποιησει tellas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα