Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως λέει και ο τίτλος, δύσκολες εποχές,

ψάχνω να βρω τον φθηνότερο τρόπο να βγάλω δίπλωμα μηχανής για απεριόριστα.

Τί έχετε να προτείνετε?

ευχαριστώ

φιλικά

δημήτρης

Δημοσ.

παιζει μια προσφορα με 90 ευρω, σε σχολη στο μαρουσι. λογικα δεν εχει ληξει. η τιμες στα deals παντα δεν εχουν εξεταστρα, εξοδα παραστασης κτλ. το θεμα ομως ειναι σε ποια περιοχη μενεις εσυ, ωστε να βρεις deal που να σε συμφαιρει ;)

Δημοσ.

παιζει μια προσφορα με 90 ευρω, σε σχολη στο μαρουσι. λογικα δεν εχει ληξει. η τιμες στα deals παντα δεν εχουν εξεταστρα, εξοδα παραστασης κτλ. το θεμα ομως ειναι σε ποια περιοχη μενεις εσυ, ωστε να βρεις deal που να σε συμφαιρει ;)

μούφα, πήρα τηλέφωνο και μας δουλευει ο τύπος, βγαίνει σύνολο κανα 350άρι + και θεωρείται τώρα αυτό προσφορά?

πήρα σε έναν παλιό δάσκαλό μου και μου'πε 300 ευρώ...τί να πεις, απατεώνες

Δημοσ.

εννοειται...σου ειπα οτι στις ''προσφορες'' αυτες υπαρχουν πoλλες εξτρα χρεωσεις ;)

αν και οφ τοπικ... αλλο δειγμα μουφα προσφορων ειναι με τις εγκαταστασεις lpg που κανουν την εμφανιση τους σε site προσφορων. αν παρετε τηλεφωνο θα δειτε οτι οι τιμες αυτες ειναι λεει χωρις φπα! απο ποτε ρε κυριος το φπα ειναι προαιρετικο και δεν το βαζεις στην τελικη τιμη της προσφορας (η οποια μαλιστα τελικη ονομαζεται απο τα site, οχι τελικη προ της πραγματικης τελικης);!

Δημοσ.

αν και οφ τοπικ... αλλο δειγμα μουφα προσφορων ειναι με τις εγκαταστασεις lpg που κανουν την εμφανιση τους σε site προσφορων. αν παρετε τηλεφωνο θα δειτε οτι οι τιμες αυτες ειναι λεει χωρις φπα! απο ποτε ρε κυριος το φπα ειναι προαιρετικο και δεν το βαζεις στην τελικη τιμη της προσφορας (η οποια μαλιστα τελικη ονομαζεται απο τα site, οχι τελικη προ της πραγματικης τελικης);!

Ακόμα κι έτσι,πάλι με όφελος 20%-25% βγαίνεις...μη λέμε κι ό,τι να'ναι!

Κουπόνια είναι κι έχουν "ψιλά γράμματα",αν δεν τα διαβάζετε πριν τα αγοράσετε πρόβλημά σας!

Δημοσ.

στη θεσσαλονικη στον ευοσμο, εχει πολλες σχολες που στο βγαζουν με 250. τωρα και εκει ακουγονται κατι τσατσιλικια, οτι σε αφηνουν να κοπεις 2-3 φορες επιτηδες, ακομα και αν θες να λαδωσεις για να σου τα παίρνουν για επανεξεταση. πχ θα σου πει οτι δεν λαδωνόταν μετα την εξεταση ενω τα ειχες κανονισει, και συ θα κοπεις πηγαινοντας χαλαρος.

Δημοσ.

Κουπόνια είναι κι έχουν "ψιλά γράμματα",αν δεν τα διαβάζετε πριν τα αγοράσετε πρόβλημά σας!

μπηκες να το παίξεις εξυπνος ρε φιλος?ποιά ψικλά γραμματα? αυτός μου είπε οτι η παράσταση είναι 150 +φπα, κάτι που είναι ψέμα. Οι άλλοι χρεώνουν την αμοιβή των ωρών εκπαίδευσης

συν περίπου 70 ευρώ για παραβολα. Αμα δεν ξερεις, να μην λες οτι να'ναι.

Δημοσ.

Πρώτον κάνεις λάθος, γιατί τέτοιες τιμές παίζουν κι εκτός site προσφορων.

Εγώ προσωπικα δεν ασχολούμαι με το lpg, διαβάζω όμως σχολια ανθρώπων που έχουν ρωτήσει να αγοράσουν.,αλλά όπως και να έχει όταν μια τιμή την ονομάζουμε τελικη, πρέπει να είναι τελική. Ξαναλέω άλλωστε, ειδικά στην περίπτωση αυτή, το φπα ΔΕΝ είναι κάτι προαιρετικό. Αν εσυ το θεωρείς προαιρετικό, πρόβλημα σου γιατί είναι παράνομο. Εχω ρίξει μπόλικες καταγγελίες για αποδείξεις κτλ, αν συνέβαινε σε εμένα θα έριχνα αλλη μια..τζάμπα μου είναι, στους "προαιρετικους" όμως θα κοστίσουν.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

παιδιά αυτό με το ΦΠΑ μου τι δίνει κι εμένα στα νεύρα.

βλέπεις κάποια διαφήμιση με μεγάλα γράμματα και απο κάτω με μικρά "η τιμή δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ".

λες και εγώ δε θα το πληρώσω το ΦΠΑ. δεν καταλαβαίνω αυτή την πρακτική.

τον κάθε αγοραστή τον ενδιαφέρει πόσα θα δώσει για το προϊόν. το αν τα λεφτά πάνε στην τσέπη του πωλητή η στο κράτος δεν το ενδιαφέρει.

στο θέμα μας. εγώ έβγαλα δίπλωμα για μηχανή πριν 10 μήνες.

είχα ρωτήσει σε πολλούς μιας και δεν υπήρχαν και πολλά λεφτά. οι τιμές που πήρα απ όλους ήταν απο 350€-400€.

άλλοι μου κάνανε εκπτώσεις αλλά στο τέλος καταλήγανε όλοι στα ίδια.

και αυτοί που λέγανε 350 δε συμπεριλαμβάνανε και τα 30€ για την έκδοση του διπλώματος. άρα πάει 380€.

οπότε βλέπω η τιμή είναι fix.

τώρα αν καταφέρεις μέσω των site προσφορώ να βρες κάτι καλώς. αλλιώς υπολογιζε κάτι λιγότερο από 400€.

τα 300€ που σου είπε ο άλλος μου φαίνονται πολύ καλά.

έχει τύχει και γνωστός μου λίγο παλαιότερα να βγάλει δίπλωμα με 280€ και χίλια παζάρια

Δημοσ.

εννοειται...σου ειπα οτι στις ''προσφορες'' αυτες υπαρχουν πoλλες εξτρα χρεωσεις ;)

συνήθως οι προσφορές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ,αν ησουν επαγγελματίας,θα το γνώριζες.

Δημοσ.

μπηκες να το παίξεις εξυπνος ρε φιλος?ποιά ψικλά γραμματα? αυτός μου είπε οτι η παράσταση είναι 150 +φπα, κάτι που είναι ψέμα. Οι άλλοι χρεώνουν την αμοιβή των ωρών εκπαίδευσης

συν περίπου 70 ευρώ για παραβολα. Αμα δεν ξερεις, να μην λες οτι να'ναι.

-Σε τι αναφέρεσαι εσύ;Εγκατάσταση lpg ή δίπλωμα;

-Έχεις υπόψη σου ότι εφόσον μιλάμε για προσφορά το Φ.Π.Α. μπορεί να μη συμπεριλαμβάνεται;

-Έβγαλα κι εγώ απεριόριστο στη Θεσσαλονίκη μέσω κουπονιού και πέρα απ'τα παράβολα και τα εξέταστρα που ήταν extra (το οποίο αναφερόταν στα "ψιλά γράμματα",τα οποία αγνοείς) δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω...

Όλα αυτά λοιπόν συν το κουπόνι μου βγήκαν περίπου 130€-140€ εκεί που θα μου έβγαινε κάνα 300άρι χωρίς!

Δημοσ.

συνήθως οι προσφορές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ,αν ησουν επαγγελματίας,θα το γνώριζες.

Αλήθεια; δεν εχω δει σε πολλές προσφορές (είτε ακόμα και σε "προσφορές") πχ ηλεκτρονικών, φαγητού, νυχιων, κτλ κτλ κτλ να μην συμπεριλαμβάνεται το φπα. Εσυ έχεις δει; αν ναι δείξε μου κάποια, όχι λόγια του αερα. Και φαντάζομαι και οι λοιποί αυτοί που τις βάζουν επαγγελματίες είναι...ε;

Δημοσ.

Αλήθεια; δεν εχω δει σε πολλές προσφορές (είτε ακόμα και σε "προσφορές") πχ ηλεκτρονικών, φαγητού, νυχιων, κτλ κτλ κτλ να μην συμπεριλαμβάνεται το φπα. Εσυ έχεις δει; αν ναι δείξε μου κάποια, όχι λόγια του αερα. Και φαντάζομαι και οι λοιποί αυτοί που τις βάζουν επαγγελματίες είναι...ε;

μονο οταν αλλάξεις υφος

Δημοσ.

στη θεσσαλονικη στον ευοσμο, εχει πολλες σχολες που στο βγαζουν με 250. τωρα και εκει ακουγονται κατι τσατσιλικια, οτι σε αφηνουν να κοπεις 2-3 φορες επιτηδες, ακομα και αν θες να λαδωσεις για να σου τα παίρνουν για επανεξεταση. πχ θα σου πει οτι δεν λαδωνόταν μετα την εξεταση ενω τα ειχες κανονισει, και συ θα κοπεις πηγαινοντας χαλαρος.

Στο πανοραμα που πηγα εγω, με 190 ευρω ξεμπερδεψα με μια φορα. Το μονο εξτρα που πληρωσα ηταν οι φωτογραφιες.

Δημοσ.

μονο οταν αλλάξεις υφος

μεχρι τοτε αυτα που λες ειναι απλα ακυρα και προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα (του κλαδου σου); οκ, μου κανει κι αυτο σαν απαντηση σου λοιπον :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...