louben Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 παΙΔΙΑ να κανω και εγω μια ερωτηση με προβλημα που εχω στα WINDOWS 7?Εσχατως οταν ξεκινανε τα windows και ενω φαινονται να ανοιγουν κανονικα στην οθονη εκκινησης βγαζουν εντελως μαυρη οθονη αν και ο δεικτης του ποντικιου φαινεται κανονικα και μετακινειται.Φυσικα ουτε ctrl-alt-del λειτουργει,ουτε το εικονιδιο των windows ουτε τιποτα.Του κανω επανεκκινηση σε safe mode βρισκω σημειο επανεκκινησης(btw μου βγαζει μονο ενα σημειο εππανεκκινησης αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα),και ολα καλα. Νομιζα οτι ειναι καποια ενημερωση των windows την οποια και απενεργοποιησα (την εκρυψα δηλαδη απο τις ενημερωσεις) κρατησε 4-5 ημερες και σημερα παλι τα ιδια. Καμμια ιδεα τι μπορει να φταιει?Καμμια λυση?
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τρεχει ο explorer?Μπορεις να τον ανοιξεις μεσω του task manager ή μεσω του Run (windowskey+R)?
louben Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορω να τρεξω τιποτα απολυτως .Μονο ο δεικτης το υποντικιου κινειται..Για να ειμαι ειλικρινης ομως δεν εχω δοκιμασει windowskey+R.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Λεγοντας αν τρεχει ο explorer, εννοω εαν τον βλεπεις στον task manager (alt+ctrl+del) Εαν δεν τρεχει, ανοιξε τον ειτε μεσω του run ειτε μεσω του task manager.
louben Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ΛΟΙπον τα ιδια και σημερα.Δοκιμασα οσα μου ειπες αλλα τιποτα.Μαυρη οθονη με το δεικτη του ποντικιου απλα.Εντυπωσιακο ειναι(και δεν ξερω αν ειναι σχετικο) οτι μου συμβαινει μονο υο πρωι που ανοιγω τον υπολογιστη οταν ο υπολογιστης ειναι "Κρυος".Οταν κελινω τον υπολογιστη κατα τη διαρκεια της ημερας κτλ ολα καλα.Μηπως εχει να κανει με την μητρικη και οχι με τα windows(εχω μια ASROCK).
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Οταν εισαι στη μαυρη οθονη, πατωντας ctr+alt+del δεν ανοιγει ο task manager?
louben Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Oxi δυστυχως .Δοκιμασα και αυτο και αλλους συνδυασμους αλλα δεν ανοιγει τιποτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Θα σου πω μια ανορθοδοξη λυση που βρηκα καπου στο technet σε κατι αντιστοιχο που μου ετυχε πριν λιγο καιρο και ειχε σχεση με καποιο windows update και (υποθετω) τον συνδιασμο του software που εχω εγκατεστημενο στο desktop μου. Τα συμπτωματα ηταν παρομοια, μετα απο επανεκκινηση δεν εμφανιζοταν η επιφανεια εργασιας, παρα μονο ο κερσορας του ποντικιου. Στην δικια μου περιπτωση, γινοταν καθε φορα και δεν "εστρωνε" καποια στιγμη της μερας, οσα reboot και οση ωρα και να το αφηνα.Παρ ολα αυτα το alt+ctrl+del λειτουργουσε και με πηγαινε στην οθονη του χρηστη, οπου μπορουσα να κανω shutdown,logoff κλπ κλπ. Πρωτα μπηκα σε safe mode και δημιουργησα εναν ακομα λογαριασμο χρηστη στα windows, με administrative rights. Στη συνεχεια reboot το pc και κλασικο login με τον δικο μου λογαριασμο, το οποιο και οδηγουσε στη μαυρη οθονη. Εκει εδωσα ctrl+alt+del, στη συνεχεια login με τον καινουριο χρηστη που εφτιαξα προηγουμενως (o οποιος λειτουργησε κανονικα) και στη συνεχεια shutdown απο αυτον.Τελος, reboot και login με τον κανονικο μου λογαριασμο. Ο δευτερoς λογαριασμος σου ειναι αχρηστος απο δω και περα, μπορεις να τον σβησεις. Οπως ειπα τελειως ανορθοδη η λυση(παρ ολου που ηταν απο το technet), δεν ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα, αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις κατι, αντιστοιχης λογικης.
devill0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα και καλο μηνα.Για να μην φτιαξω αλλο θεμα θα ρωτησω εδω γιατι ειναι παρομοιω.Χθες το βραδυ καθως ημουν στον υπολογιστη αλλαξα κατι επιλογες στο bios σχετικα με τις μνημες,σημερα το πρωι ομως οταν ανοιγω τον υπολογιστη εχει μαυρη οθονη.Προσπαθησα να κανω reset το bios βγαζοντας την μπαταρια αλλα τιποτα,εβγαλα το μια μνημη μπας και γινει τιποτα συνεχιζει να ειναι μαυρη.Αυτο μου εχει ξανατυχει αλλα τοτε παταγα στην οθονη ενα κουμπακι και εφτιαχνε τωρα τιποτα..Τι μπορω να κανω;
devill0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 edit:αλλαξα και μνημες αλλα δεν εκανα κατι συνεχιζει το ιδιο προβλημα
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 @devill0 Προτεινω να φτιαξεις νεο thread για το προβλημα σου και να ζητησεις μεταφορα των posts σου σ εκεινο. Απο τη στιγμη που δεν εχει λυθει το προβλημα του topic starter και λογω του οτι η αιτια του προβληματος σου πιθανοτατα ειναι διαφορετικη απο αυτη του louben, θα ταν καλυτερο και για σενα να εχεις ενα thread επικεντρωμενο καθαρα στην περιπτωση σου για να βρεις γρηγοροτερα τη λυση. 1
louben Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το προβλημα μου εξακολουθει να υφιασταται.Διαβασα τη λυση που προτεινεις και ψιλοkatalaba τη διαδικασια.Εσενα ομως εμπαινε με ctrl=-alt-del και μπορουσες να κανεις καινουργιο λογαριασμο.Εμενα παλι οχι.Αν κανω καινουργιο λογαριασμο μετα απο επαναφορα θα εχω αποτελεσμα?Σαν λυση λεω να αρχισω να σβηνω τις τελευταιες ενημερωσεις μεχρι να σταθεροποιηθει η κατασταση.Η δε θα πετυχω κατι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το προβλημα μου εξακολουθει να υφιασταται.Διαβασα τη λυση που προτεινεις και ψιλοkatalaba τη διαδικασια.Εσενα ομως εμπαινε με ctrl=-alt-del και μπορουσες να κανεις καινουργιο λογαριασμο.Εμενα παλι οχι. Γι αυτο ειπα το παρακατω αλλα δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις κατι, αντιστοιχης λογικης. Πχ δοκιμασε να φτιαξεις τον λογαριασμο μετα απο επαναφορα ή μεσω safe mode.Οποτε οταν ξεκινησουν τα windows, δοκιμασε login με το νεο account. Δεν σου εγγυωμαι τπτ προφανως, δοκιμες κανεις, μηπως και βρεις παρομοια ανορθοδοξη λυση
louben Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον εχω νεωτερα.Διεγραψα ολες τις ενημερωσεις των τελευταιων 2 εβδομαδων και ω του θαυματος ολα καλα.5-6 ημερες φαινεται οτι εχει στρωσει και δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα.Αρα καποια ενημερωση των windows το κολλουσε.
rezoma Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παιδια SOS! Ξαφνικα αρχισα το laptop μου με λειτουργικο windows 7 κανει το ιδιο πραγμα. Μετα την φορτωση των windows μου βγαζει μια μαυρη οθονη, αλλα ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΣΟΡΑ. ΜΑΥΡΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΘΟΝΗ! Το κλεινω απο το κουμπακι, και μετα παταω παρατεταμενα το F8 και μου βγαζει αυτο. Καμια ιδεα αν μπορουμε να το φτιαξουμε? Το προβλημα μου το εκανε ξαφνικα. Εχθες το βραδι ενω χαζευα στο φατσεμπουκ, αρχισε να κολλαει μεχρι που δεν ανταποκρινοταν σε τιποτα. Το εκλεισα και οταν το ανοιξα εκανε αυτο,,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα