Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια.

Λοιπον εχουμε τα εξης.

Εναν υπολογιστη με αυτη την μητρικη GA-MA69GM-S2H με το τελευταιο bios περασμενο.

Μια καρτα 4850-2D512-OC.

Ενα τροφοδοτικο Thermaltake Tr2 470w.

Τοσο καιρο η μητρικη ειχε επανω μια 3850 και επαιζε μια χαρα.Εβαλα χθες την 4850 και δεν bootαρει καν με μπιπς οτι εχει προβλημα η καρτα γραφικων.

Εβαλα αλλο τροφοδοτικο επανω για να δω και παλι τα ιδια δηλαδη τιποτα.

Εβαλα ξανα την 3850 επανω και δουλευει.

Εβαλα μια 1800ΧΤ επανω και bootαρει κανονικα και με εκεινη.

Εβαλα την 4850 στον δικο μου υπολογιστη και δουλευει κανονικα.

Εβαλα την καρτα στον υπολογιστη απο τον οποιο δανείστηκα το τροφοδοτικο για να δω εαν δουλευει στον πρωτο υπολογιστη και δουλευει και εκει κανονικα με το τροφοδοτικο που δοκιμαστηκε και δεν δουλευε στον υπολογιστη με την Ga-ma69gm-s2h

Μπορει να μου εξηγησει κανεις τι σκατα παιζει?δουλευει η καρτα,δουλευει η θυρα,δουλευει η μητρικη και το τροφοδοτικο αλλα δεν δουλευει ο συνδιασμος 4850 και GA-MA69GM-S2H.

Δημοσ.

Δοκιμασες να κανεις clear το CMOS; Ο ανεμιστηρας της 4850 γυριζει στο power on; Εχει led στο PCB; Αν ναι, αναβουν;

Δημοσ.

Ο ανεμιστηρας της γυριζει ναι.οχι δεν εχει led η μητρικη επανω.

Η καρτα δοκιμαστικε σε 3 διαφορετικα pc με 3 διαφορετικα τροφοδοτικα.

στα 2 pc δουλευει κανονικα και οπως πρεπει.μετα δοκιμαστικε και με το τριτο τροφοδοτικο σε pc που δουλευε και παλι δουλευει.οποτε δεν ειναι θεμα καρτας η θεμα τροφοδοσιας.

Μαλλον για θεμα ασυμβατοτητας μου κανει αλλα απορω γιατι?

Η μητρικη που δεν δουλευει η 4850 εχει δοκιμαστει με μια 4870Χ2 και δουλευει,εχει δοκιμαστει επισης και με μια 1800ΧΤ και με μια 3850 και δουλευουν και εκεινες.

Εγω δοκιμασει και με clear cmos και με διαφορετικες μνημες και με διαφορετικο επεξεργαστη.τιποτα.

Εχω δοκιμασει και με το να στησω ολο το μηχανημα εξω απο το κουτι αλλα και παλι τιποτα.

Εαν ειναι συνδεδεμενη η καρτα επανω στην μητρικη αλλα ειμαι με την καρτα γραφικων την μητρικης,ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και μπαινει windows και δουλευει οπως πρεπει.απλα δεν φαίνεται η καρτα πουθενα.

Φυσικα απο το bios ειχα disabled την καρτα της μητρικης αλλα και στο auto αλλα και παλι τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...