Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλυτερα μαζεψε λευτα παρα να το παρεις με δοσεις...εγω αυτης της αποψης ειμαι...ειδικα αν εχεις και πιστωτικη....

στο vision studeio σου κανουν συναρμολογηση,απλα παρτους ενα τηλεφωνο για σιγουρια.επισης πες τους να μην πεταξουν κανενα κουτι μηπως τα χρειαστεις (αν και δεν νομιζω να τα πετανε...πες τους το καλυτερα) οχι το ceberus δεν ειναι...αν θελεις ενα με ιδια λευτα μπορουμε να φτιαξουμε...

αληθεια παλιο συστημα εχεις? αμα μπορεις να βαλεις απο εκει σκληρο δισκο παει -120 ευρω.παιρνεισ οταν οι τιμες θα ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα παλι.

με 6950+2500κ δεν υπαρχει περιπτωση να μην παιζει καποιο απο αυτα τα παιχνιδια σε full hd....τωρα δεν ξερω αν θα κολλας ή οχι με full AA κτλ...

Δημοσ.

το συστημα μου ειναι πιο αρχαιο και απο την εποχη των δεινοσαυρων.Εχω παραγειλει αυτον τον υπολογιστη και περιμενω εγκριση.Τον εγκρινετε εσεις η να κανω καπια αλλαγη.

82931108.jpg εκανα μια χαζομαρα και ξεχασα να βαλω 8 giga ram αλλα την αγοραζω αργοτερα αυτην

Δημοσ.

το συστημα μου ειναι πιο αρχαιο και απο την εποχη των δεινοσαυρων.Εχω παραγειλει αυτον τον υπολογιστη και περιμενω εγκριση.Τον εγκρινετε εσεις η να κανω καπια αλλαγη.

82931108.jpg εκανα μια χαζομαρα και ξεχασα να βαλω 8 giga ram αλλα την αγοραζω αργοτερα αυτην

Αν βάλεις windows 32 bit δεν χρειάζεσαι πάνω από 4 GB RAΜ,διότι το λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πάνω από 3 GB.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα τσαμπα προσπαθησα να παρω τον υπολογιστη.Η καρτα που εχω δεν ειναι πιστωτικη ειναι χρεωστικη.(Debit mastercard.νομιζα οτι μπορω να παρω με δοσεις ενα προιον αλλα δεν γινετε αρα σε 2-3 μηνες μαζευω τα λεφτα και τον περνω ντουκου.Ευχαριστω παιδια για της προτασεις σας αλλα οταν μαζεψω τα λεφτα θα επανελθω μηπως και εχουν πεσει οι τιμες ή εχουν βγει κανουρια hardware

Επεξ/σία από bigojik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...