bigojik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το Pc το θελω για games για ιντερνετ για ταινια/βιντεο να συνδεετε με την τηλεοραση και να παιζει τα προγραμματα visual studio,borland, eclipse, dreamweaver. Στην τιμη βαλτε και πληκτρολογιο ποντικι ηχεια καρτα ηχου και ψυχτρα τα οποια δεν τα εχω βαλει, διαλεξτε τα εσεις και καντε τις καταληλες διορθωσεις για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα. Και μια οθονη με 150-200 ευρω. 872.63 ευρω κανει.και με πληκτολογιο,ποντικι,καρτα ηχου, και ψυχτρα θα φτασει τα 1200 ευρω πανω κατω. Η μιτρικη θελω να μπορει να δεχετε πολυ καλα hardware γιατι αργοτερα θα τον κανω αναβαθμηση σε κατι καλυτερο απο αυτο που πηρα. κουτί THERMALTAKE Case VN700M1W2N Overseer RX-I Αν θεωρειτε οτι με αυτα τα λεφτα μπορω να παρω καλυτερο εσωτερικα κουτι τοτε προτεινετε μου να διαλεξω.Το κουτι αυτο το διαλεξα γιατι με αρεσει σαν εμφανιση επεξεργαστής Intel Core i5-2500k μητρική Gigabyte Z68P-DS3 σκληρός Samsung Spinpoint F3 1TB μνήμη Kingston Value 8GB DDR3 τροφοδοτικό Corsair Power Supply 600W κάρτα γραφικών Sapphire 6970 dvd player Samsung DVD-RW SH-222AB Και κατι ακομα(εκανα επεξεργασια για να το προσθεσω)Θα ηθελα να μπορω να βλεπω σε 3 οθονες ταυτοχρονα.Σε 2 οθονες του υπολογιστη και 1 οθονη της τηλεορασης Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2011 από bigojik
PETERANOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μητρική:Asrock Socket 1155 Z68 Pro3 Gen3 Μνήμη: Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz SSD:Crucial 64GB M4 οθόνη:Dell U2312HM Ψύκτρα:Cpu Cooler Corsair Air Series A70 Σύνολο: 1090,11 Και σου μένουν 100 ευρώ για ηχεία, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Κάρτα ήχου έχει επάνω η μητρική. Στην 6970 μπορείς νομίζω να συνδέσεις 2 οθόνες, την TV μπορείς να την συνδέσεις με HDMI αλλά δεν ξέρω εάν θα παίζει ταυτόχρονα με της άλλες οθόνη, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.
bigojik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μητρική:Asrock Socket 1155 Z68 Pro3 Gen3 Μνήμη: Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz SSD:Crucial 64GB M4 οθόνη:Dell U2312HM Ψύκτρα:Cpu Cooler Corsair Air Series A70 Σύνολο: 1090,11 Και σου μένουν 100 ευρώ για ηχεία, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Κάρτα ήχου έχει επάνω η μητρική. Στην 6970 μπορείς νομίζω να συνδέσεις 2 οθόνες, την TV μπορείς να την συνδέσεις με HDMI αλλά δεν ξέρω εάν θα παίζει ταυτόχρονα με της άλλες οθόνη, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Ο Επεξεργαστης, το κουτι και η καρτα γραφικων θα ειναι αυτα που ειπα εγω και να προσθεσω τα δικα σου? Αυτο μου προτεινεις?Υπαρχει δυνατοτητα να προσθεσω μια ακομη καρτα γραφικων και να εχω 2 οθονες απο αυτην την καρτα γραφικων + 1 απο την απλη που θα αγορασω εξτρα?Η μια οθονη μου ειναι tft lcd και ειναι 10 ετων δεν χρειαζετε και πολη καλη καρτα γραφικων, μια της πλακας να βαλω αρκει.Σωστα?
PETERANOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ο Επεξεργαστης, το κουτι και η καρτα γραφικων θα ειναι αυτα που ειπα εγω και να προσθεσω τα δικα σου? Αυτο μου προτεινεις?Υπαρχει δυνατοτητα να προσθεσω μια ακομη καρτα γραφικων και να εχω 2 οθονες απο αυτην την καρτα γραφικων + 1 απο την απλη που θα αγορασω εξτρα?Η μια οθονη μου ειναι tft lcd και ειναι 10 ετων δεν χρειαζετε και πολη καλη καρτα γραφικων, μια της πλακας να βαλω αρκει.Σωστα? Κρατάς, κουτί, επεξεργαστής,τον Samsung Spinpoint F3 1TB, τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών και dvd player + αυτά που σου είπα. Στον SSD θα βάλεις λειτουργικό και προγράμματα. Αυτό που λες με την οθόνη (νομίσω) δεν γίνετε, περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα. Θα το στίσεις μόνος σου?
bigojik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ηταν κατι που ηθελα να σας ρωτησω. Μπορω να στησω υπολογιστη μονος μου χωρις να εχω στησει ποτε? Στα κουτια θα εχει οδηγιες πως να τα τοποθετησω? Η θελει γνωσεις? Αν δεν μπορω να το στησω μονος μου θα το στησει ενας εππαγελματιας απο μαγαζι με υπολογιστες Ο SSD τι ειναι? σκληρος δισκος? Και τα παιχνιδια φωτο και οτι δεν χρειαζετε εγκατασταση θα τα βαζω στον δευτερο σκληρο?
haris013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ηταν κατι που ηθελα να σας ρωτησω. Μπορω να στησω υπολογιστη μονος μου χωρις να εχω στησει ποτε? Στα κουτια θα εχει οδηγιες πως να τα τοποθετησω? Η θελει γνωσεις? Αν δεν μπορω να το στησω μονος μου θα το στησει ενας εππαγελματιας απο μαγαζι με υπολογιστες Ο SSD τι ειναι? σκληρος δισκος? Και τα παιχνιδια φωτο και οτι δεν χρειαζετε εγκατασταση θα τα βαζω στον δευτερο σκληρο? ο ssd ειναι δισκος χωρις μηχανικα μερη που εχει απιστευτες ταχυτητες γραφης και αναγνωσης.εκει θα βαλεις το λειτουργικο μαζι με καποια προγραμματα που χρησημοποιεις συχνα και θες να φορτωνουν γρηγορα.ειναι must o ssd και οταν τον αγωρασεις θα το καταλαβεις καλυτερα αυτο
PETERANOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τι είναι ο SSD σου εξήγησε ο Χάρης, στον samsung θα βάζεις όλα τα υπόλοιπα φωτογραφίες, video, μουσική κ.τ.λ. σαν αποθήκη κάτι. Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι δύσκολο να το στίσεις μόνος σου, κάποιες οδηγίες υπάρχουν στα κουτιά, δες video εδώ και εδώ, αν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε και εμείς...!!!
bigojik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια, τωρα μολις πληρωθω για αυτον τον μηνα θα παω να αγορασω τα κομματια.Εκανα μια χαζομαρα ομως, τον υπολογιστη θα τον παρω με δοσεις απο ενα μαγαζι.Καπια απο αυτα που μου βαλατε και εδω φταιω εγω (προταρης ειμαι, δεν εχω ξαναπαρει pc) ειναι απο διαφορετικα μαγαζια.Τι μου προτεινετε να κανω?Να παω να ρωτησω σε ενα καταστημα με υπολογιστες αν μπορω να τα αγορασω ολα απο εκει ή να τα παρω απο ενα γνωστο καταστημα (multirama, kotsovolos, eshop) και να αλλαξω καπια απο αυτα που μου βαλατε και να τον αγορασω με αυτον τον τροπο? και παλι εγω φταιω... συγνωμη παιδια.
vasi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστω παρα πολυ παιδια, τωρα μολις πληρωθω για αυτον τον μηνα θα παω να αγορασω τα κομματια.Απο το ιντερνετ δεν μπορω να τα αγορασω γιατι θα τα παρω με δοσεις και θα πηγαινω σε 10 διαφορετικες τραπεζες για να δινω τις δοσεις, αρα απο ενα μαγαζι θα τα αγορασω.Εσεις απο πιο μαγαζι λετε να τα αγορασω? πιο εχει την καλυτερη εξυπυρετηση ( οταν χαλασει κατι να μου το αντικαταστησουνε) και την καλυτερη τιμη? Να παω σε ενα μαγαζι με υπολογιστες τις πολης μου ή σε ενα eshop, multirama, kotsovolo? Από πότε έχεις να αγοράσεις κάτι ? και για τις δόσεις, δεν πάμε σε διαφορετικές τράπεζες !!!
terry308 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ποια είναι η πόλη σου ? Αν τα πάρεις από 1 μαγαζί , θα σου κάνουν την συναρμολόγηση αυτοί ..
bigojik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ποια είναι η πόλη σου ? Αν τα πάρεις από 1 μαγαζί , θα σου κάνουν την συναρμολόγηση αυτοί .. Απο κατερινη ειμαι Καλυτερα να κανω την συναρμολογηση μονος μου για να μαθω και 5-10 πραγματα και αν στην τελικη δεν μπορεσω τους τα δινω και μου τον στεινουν Από πότε έχεις να αγοράσεις κάτι ? και για τις δόσεις, δεν πάμε σε διαφορετικές τράπεζες !!! Τωρα επιασα δουλεια εχω 3 βδομαδες Καλυτερα απο ενα μαγαζι. Μπορειτε να μου κανετε τις καταληλες διορθωσεις? Απο κατερινη ειμαι, και εδω εχουμε το eshop.Αν θελετε πλαισιο τοτε μπορω να πεταχτω και στην θεσσαλονικη μια βολτα, διπλα ειναι.Μεχρι να με απαντησετε θα φτιαξω εναν μονος μου και πειτε μου αν τον εγκρυνετε
terry308 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Σε βολεύει και το visionstudio που είναι Θεσ/νίκη (το κουτί είναι θέμα γούστου)
bigojik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 αφου ειναι απο θεσσαλονικη κανενα προβλημα θα πεταχτω μια βολτα να το παραγγειλω και να το παρω απο εκει.Σε αυτο το μαγαζι αν μου χαλασει κατι θα μου το αλλαξουν γρηγορα ή θα περιμενω κανενα 3μηνο να μου φτιαξουν τον υπολογιστη? και τελευταια ερωτηση αν βαλω 100 ευρω παραπανω και αγορασω την 6970 θα δω διαφορα απο την 6950 η ειναι τσαμπα τα λεφτα?
PETERANOS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δώσε λίγα ακόμα και πάρε την 2G.. Σκέψου μήπως πάρεις την DELL από άλλο μαγαζί π.χ. και άμα παίζεις αρκετά games πάρε ένα game mouse τουλάχιστον.
bigojik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια πριν μερικα λεπτα πιγα να κανω την συναλλαγη στο visionstudio για τον υπολογιστη.Τελικα η συναλλαγη απετυχε, ευτυχως που απετυχε γιατι θα μου εβγενε ο κουκος αιδονι με τοσα λεφτα.Το προβλημα μου ηταν οτι απο 1200 ευρω, με τις δοσεις της πιστωτικης καρτας πηγε 1400.Μπορειτε να μου φτιαξετε εναν υπολογιστη απο το visionstudio με τα ιδια χαρακτηριστικα που ανεφερα και που συνολικα να κοστιζει 1000 ευρω.Οθονη πληκτρολογιο ποντικι ηχεια και τον πυργο. Φτιαξτε τον οπως νομιζετε απλα βαλτε για κουτι αυτο εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20185&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2.και μια ερωτηση ακομη, το ceberus του πλαισιου ειναι καλο για τα λεφτα του? η αν τον παρω απο το visionstudio θα μου βγει καλυτερο?Αν δεν συναρμολογουν τον υπολογιστη στο visionstudio τοτε παιδια θα χρειαστω την βοηθεια σας στην συναρμολογηση.Α! και προσθεσω και κατι. τα παιχνιδια που θα παιζω ειναι need for speed, crysis το καινουριο, gear of war, call of duty, star wars, driver και αλλα που δεν μου ερχονται ακομα, θα τα παιζει αυτα ο υπολογιστης, και αν ναι σε τι αναλυση>?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα