seithan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα έχω αυτό τον συνδιασμό Άκυρο Link/show_oc.php?id=2111424 Και θέλω να πάρω λίγο ακόμη απόδοση από τον επεξεργαστή. Πηγαίνοντας στο BIOS και στην επιλογή που πειράζεις τον επεξεργαστή/Multiplier/FSB, εμένα μου είναι απενοργοποιειμένη η απενεργοποίηση των αυτόματων επιλογών. Όμως στο ίδιο σημείο λέει οτι ο επεξεργαστής έχει ξεκλείδωτο multiplier και μου κάνει περίεργο. Επίσης πάω να κάνω update στο BIOS μέσω από την επιλογή του ίδιου το BIOS. Ξεκινάει το υποπρόγραμμα, του λέω να ανιχνεύση τον C: για το .rom, το οποίο το έχω κατεβάσει για το συγκεκριμένο mobo , και δεν το βρίσκει. Πολλά προβλήματα χωρίς να ξεκινήσω καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 GTX 580 Core 2 Duo? Πος γένιν αυτό? Χρειάζεται αρκετή δύναμη να πάρεις.. Well, είσαι σίγουρος ότι αποσυμπίεσες το BIOS που κατέβασες και έλεγξες το path? Μπορείς να το περάσεις και σε ένα usb flashάκι και να δοκιμάσεις να κάνεις update από εκεί. Για το o/c πήγες Advanced --> Jumperfree Configuration --> AI Overclocking, το έθεσες στο [Manual] και πάλι δεν ενεργοποιήθηκε κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 bios update--->μπαίνεις εδώ ,κατεβάζεις από το bios utilities το bios update και το κάνεις μέσα από τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ^ Και τα δύο που παρέχονται από την Asus για τη συγκεκριμένη board είναι για DOS. Γι'αυτο ο seithan δοκίμασε μέσω EZ Flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ^ Και τα δύο που παρέχονται από την Asus για τη συγκεκριμένη board είναι για DOS. Γι'αυτο ο seithan δοκίμασε μέσω EZ Flash. με το asus bios update δεν χρειάζεται να κατεβάσει κάτι ,συνδέεται στο server ,επιλέγει το τελευταίο bios κ το κάνει το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Κατ'αρχάς όσες φορές το είχα τρέξει δεν το έβρισκε από τον server. Η επιλογή 'update bios from a file' λειτουργούσε μόνο. Κατα δεύτερον -στην Asus που είχα- φαινόταν ότι απλά έκανε update χωρίς να ουσιαστικά να έχει περάσει το BIOS. Με το EZ Flash όλα καλά, γι'αυτο δεν θα του πρότεινα BIOS Update από Windows -- που γενικά καλό είναι να αποφεύγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georger_volos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Κατ'αρχάς όσες φορές το είχα τρέξει δεν το έβρισκε από τον server. Η επιλογή 'update bios from a file' λειτουργούσε μόνο. Κατα δεύτερον -στην Asus που είχα- φαινόταν ότι απλά έκανε update χωρίς να ουσιαστικά να έχει περάσει το BIOS. Με το EZ Flash όλα καλά, γι'αυτο δεν θα του πρότεινα BIOS Update από Windows -- που γενικά καλό είναι να αποφεύγεται. σε 2 pc(asus moth) 1 amd κ 1 intel που το έχω δοκιμάσει δούλεψε άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Έτυχε.. σε εμένα ή σε εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Bios update καλυτερα οχι απο windows... ειναι πολυ συχνο φαινομενο τα ατυχηματα... περνα το στον C η σε μια δισκετα αμα εχεις floppy να βαλεις και μπες απο το EZ Flash στο bios... ειναι πολυ ευκολο στη χρηση και κραταει και backup σε περιπτωση που κατι παει λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά δεν έβλεπε με τίποτα το ρομ από τον C, και έτσι έκανα αναβάθμιση στο πιο καινιούργιο BIOS μέσω της εφαρμογής της ASUS. To O/C όμως παραμένει απενεργοποιειμένο. Θα τραβήξω μια φωτό μήπως βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) To O/C όμως παραμένει απενεργοποιειμένο. Θα τραβήξω μια φωτό μήπως βοηθήσει. Seithan, πηγαινε εκεί που σου είπα: Advanced --> Jumperfree Configuration > AI Overclocking > [Manual] Στην εικόνα που δείχνεις είσαι Advanced --> Cpu Configuration Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2011 από Obsidian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Seithan, πηγαινε εκεί που σου είπα: Στην εικόνα που δείχνεις είσαι Advanced --> Cpu Configuration Δεν έχει κάποιο άλλον μενού, και στην επιλογή CPU Ratio Settings: AUTO, δεν μπορω να την αλλάξω σε manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Shot από το manual της motherboard: Οι επιλογές εκεί είναι. Το "Advanced" που λέω, είναι στην άνω μπάρα, την οριζόντια. Το Jumperfree είναι η πρώτη επιλογή. Συμβουλεύσου και τη φωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Η CPU στο stress test με την μαμίσια ταχύτητα 2.8 , χτυπάει 63-64 βαθμούς κελσίου. Με 3.1 πάει 67-68. Που αρχίζουμε να ανυσηχούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ ένα screenshot του επεξεργαστή κλοκαρισμένο στα 330FSB και να τρέχει Prime95 64bit για κανα τέταρτο: Μαμά ψύκτρα και αλοιφή (και τα δυο σχεδόν ή ήδη 3 χρονών. Προτίνεται να υποκλοκάρω μνήμη? Τα voltage ειναι στο αυτόματο. Όταν ο υπολογιστής δεν κάνει κάτι, πέφτει στο 1.20V και η θερμοκρασία 25c. Ακούω από τους έμπειρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα