Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκανα και βγαζει οτι δεν υπαρχει το αρχειο αυτο

αυτη τη στιγμη κανω scan με αυτο που ειπες και για τα αποτελεσματα θα σ'ενημερωσω

αυτο βγαζει το προγραμμα

δεν ξερω τι να σβησω

post-219575-0-57946800-1323082987_thumb.jpg

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ξερω αυτο που θα πω αν παιζει ρολο αλλα πιστευω οτι ετσι θα εχουμε μια σφαιρικη εικονα για το ολο προβλημα

απο τους 4 χρηστες που εχω στο pc (διαχειριστης- και 3 απλους χρηστες )οι 2 χρηστες εχουν αυτο το προβλημα ενω ο αλλος οχι

Επεξ/σία από savasga
Δημοσ.

mikevchq και Bspus εκανα ολα αυτα που ειπατε αλλα τιποτα

στην εικονα φαινονται αυτα που βρηκε το scan

βοηθειστε για το τι να σβησω

Δημοσ.

Φιλε μου συγγνωμη που αργω να απαντησω, ειχα πηξει στην δουλεια. Λοιπον στον taskmanager δεν φαινεται να υπαρχει τιποτα υποπτο που να τρεχει. Αυτα που σου εβγαλε το scan να τα σβησεις ολα αφοβα και πες μας νεοτερα.

Δημοσ.

Φιλε μου συγγνωμη που αργω να απαντησω, ειχα πηξει στην δουλεια. Λοιπον στον taskmanager δεν φαινεται να υπαρχει τιποτα υποπτο που να τρεχει. Αυτα που σου εβγαλε το scan να τα σβησεις ολα αφοβα και πες μας νεοτερα.

δε βλεπεις κατι καχυποπτο δλδ?

http://www.prevx.com/filenames/2912189938843326464-X1/ATIECLXX.EXE.html

ο φιλος ειναι προσεβλημενος και αρκετα θα ελεγα.

Κανε update - scan για 1-2 μερες με το malwarebytes φιλε, για να εισαι σιγουρος οτι καθαρισες.

Δημοσ.

Το σκανάρισμα με το malwarebytes το έκανες από τον απλό χρήστη ή από τον admin; Από τον απλό δεν πρόκειται να σου τα βρει όλα, πρέπει να έχεις πλήρη δικαιώματα.

Πάντως το prevx δεν το πολυεμπιστεύομαι. Σχεδόν όλα τα αναφέρει για ιούς.

Για να έχουμε μια καλύτερη άποψη σχετικά με το αν είναι μολυσμένο το σύστημα πρέπει να δούμε ένα Log από το hijackthis. Κατέβασε το (δωρεάν) τρέξτο με δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής και σώσε το log. Ανέβασε το σε ένα μήνυμα να το δούμε.

Δημοσ.

παιδια θα τα κανω ολα με την σειρα σημερα το απογευμα και θα σας πω

ευχαριστω ολους σας για το ενδιαφερον

Δημοσ.

φιλε micos000 κανω install το highjackthis και αρχιζω να το τρεχω (με δεξι κλικ δεν μου βγαζει ανοιγμα ως διαχειριστης-ετσι κανω απλο ανοιγμα)καποια στιγμη μου βγαζει αυτο το μηνυμα (καταγραφη1) προσπαθω να κανω αυτο που λεει αλλα δεν τα καταφερνω επειδη δεν βλεπω τιποτα στην καταγραφη2

logo στο τελος δεν βγαζει γιαυτο στελνω την τελικη εικονα του προγραμματος (καταγραφες 3-4)

αν μπορεις να βγαλεις ακρη.........

post-219575-0-02515100-1323975566_thumb.jpg

post-219575-0-05219900-1323975632_thumb.jpg

post-219575-0-73547800-1323975691_thumb.jpg

post-219575-0-45894400-1323975795_thumb.jpg

Δημοσ.

κατι τρεχει στο 04 c/users/savas.../.../brl.exe λαθως και

το 02 BHO αυτο που λεει no file -........- file is missing

καθαρισε και λιγο το pc σου με το ccleaner (free) για να σου σβησει ολα αυτα τα τεμπ αρχεια

Δημοσ.

καθαρισε λες. αυτο ειναι μια κουβεντα για αυτον που δεν το εχει ξανακανει απο τις καταγραφες 6-7 τι μπορω να σβησω χωρις να εχω πειραξει το status του υπολογιστη;

εσβησα και αυτα που εβγαζε το maleware

post-219575-0-41288800-1323980920_thumb.jpg

post-219575-0-08202800-1323980930_thumb.jpg

Δημοσ.

Έπρεπε να το τρέξεις σαν διαχειριστής το hijack και όταν τελειώσει σου σώζει ένα αρχείο txt εκεί που είναι το εκτελέσιμο. Δώσε το κείμενο με copy-paste και όχι screens που είναι δύσχρηστες.

Πάντως αυτά τα br.exe, brk.exe, brl.exe δεν θα έπρεπε να τρέχουν από τον temp φάκελο. Τσεκάρισε τα και πάτα fix selected (πάντα με εκτέλεση ως διαχειριστής).

Όσον αφορά το ccleaner, οι default ρυθμίσεις είναι μια χαρά, εκτός αν δεν θέλεις να χάσεις το ιστορικό και τις πρόσφατα πληκτολογημένες διευθύνσεις του ie ή του ff, οπότε ξεκτσεκάρεις τα ανάλογα.

Δημοσ.

το hijack το ξαναεγκατεστησα και προσπαθησα να το τρεξω σαν διαχειριστης οπως ειπες- με δεξι κλικ και ανοιγμα σαν διαχειριστης- ελα ομως που οταν παταω δεξι κλικ δεν εχω την επιλογη του ανοιγματος σαν διαχειριστης.

ετσι το ανοιξα απλα και ξαναβγαζει την καταγραφη 1 στο παραπανω μηνυμα

κανω αυτο που λεει και μου βγαζει την καταγραφη 2 και επειδη δεν καταλαβαινω τι να κανω το κλεινω και το προγραμμα συνεχιζει χωρις να βγαλει log στο τελος.

πριν απο το hijack ειχα τρεξει το cccleaner οπως ειπε κι ο φιλος παραπανω και εκεινο που παρατηρησα ηταν οτι στο τελος το hijack δεν εβγαλε αυτα τα brl.exe κλπ που ανεφερες παραπανω.

Δημοσ.

Δεν τα έβγαλε γιατί το cc έσβησε τα πάντα από τους temporary φάκελους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναεμφανιστούν.

Τέτοια εκτελέσιμα που τρέχουν από τους temp συνήθως είναι δημιουργήματα της μόλυνσης και όχι η ίδια η μόλυνση.

Πρώτα κατέβασε το rkill (http://www.bleepingcomputer.com/download/anti-virus/rkill) και τρέξτο μια φορά χωρίς να κάνεις επανεκκίνηση και μετά ξαναδοκίμασε με το hj.

Εγώ το hj δεν το εγκαθιστώ και επίσης κατέβασες την 2.0.4 έκδοση, δοκίμασε την Portable 2.0.5 (http://www.trendmicro.com/ftp/products/hijackthis/beta/HijackThis.exe) που έχει στο site της trend, σώσε το στην επιφάνεια εργασίας και δοκίμασε να το τρέξεις σαν διαχειριστής. Αν δεν μπορείς κάνε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία και δοκίμασε από εκεί με δεξί κλικ.

Δημοσ.

ετρεξα το rkill και στο log του απλα εγραψε οτι ετρεξε και τελειωσε ( πολυ γρηγορα)

μετα κατεβασα το portable hijackthis και το ετρεξα σαν διαχειριστης (ειχε αυτη την επιλογη )

το log του ειναι το παρακατω

κανοντας επανεκκινηση το προβλημα μου συνεχιζει να υπαρχει (θυμιζω δεν ανοιγει ο c:,και αλλα πραγματα με διπλο κλικ παρα μονο με δεξι κλικ και ανοιγμα κι αυτο στους 2 απο τους 3 απλους χρηστες και οχι στον διαχειριστη) και βγαζει αυτη την καταγραφη

log.txt

post-219575-0-87503900-1324234633_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...