Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...κι έχουν τελειώσει πλέον.

Καθότι μου αρέσει να βλέπω ολοκληρωμένη μια σειρά και να μην περιμένω μια βδομάδα για το επομένο επεισόδιο, θέλω να δω αυτές που είναι ήδη τελειωμένες, όπως το καταπληκτικό Breaking Bad season 4 που τελείωσα χτες βράδυ. Μην μπείτε σε διαδικασία κριτικής αναφορικά με την ποιότητα ή το είδος, αφήστε εμένα να αποφασίσω ;)

Μόνο πείτε μου ονόματα. Θενξ!

• Moderators
Δημοσ.

Με σύντομο σχόλιο ότι δεν πρόκειται για σειράρες, αλλά σίγουρα δεν έχει η λίστα αυτές που θεωρώ εντελώς φόλες:

- The Fades Season 1 (όχι καλοκαιρινή, αλλά η season ολοκληρώθηκε)

- Curb Your Enthusiasm Season 8

- Wilfred Season 1 + bonus το Αυστραλέζικο (2 seasons) που έχει ολοκληρωθεί.

Δημοσ.

Louie

Louie

Louie και

Louie

Άντε κι αν δε σ' αρέσει(που δε γίνεται αλλά λέμε τώρα), δες White Collar, Haven και στην ξεφτίλα Teen Wolf. Και Wilfred που είπε ο από πάνω.

Δημοσ.

Αυτο το καλοκαιρι ή γενικοτερα καλοκαιρινες ανεξαρτητως χρονιας;

Γενικα καλοκαιρι εχουν παιχτει falling skies, true blood, entourage, flight of the conchords, harper's island, six feet under, the 4400, weeds

Δημοσ.

Ωραία, ότι άλλο σας έρθει, ρίχτε!

Υ.Γ.@DKNI: Το Falling Skies το είδα, εντάξει, χαζό σενάριο αλλά καλή παραγωγή για να περνά η ώρα.

@Anthony_88: Όχι ήδη τελειωμένες σειρές όπως το Six Feet Under. Χώρια που αυτό είναι μια κατηγορία μόνο του ;)

A, και το προφανές. Να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι! Π.χ. δεν βρήκα για το Louie!

Δημοσ.

Καλοκαίρι ε :?

Falling Skies

Suits

Burn Notice

True Blood

Big C

Weeds

Necessary Roughness

State of Georgia

Royal Pains

Torchwood

Curb Your Enthusiasm

Alphas

Closer

RescueMe

Breaking Bad

Entourage

Τώρα πια βλέπονται είναι θέμα γούστου και μιας που είπες να μην σχολιάσουμε :P καλο ψάξιμο :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...