yannis27gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ...κι έχουν τελειώσει πλέον. Καθότι μου αρέσει να βλέπω ολοκληρωμένη μια σειρά και να μην περιμένω μια βδομάδα για το επομένο επεισόδιο, θέλω να δω αυτές που είναι ήδη τελειωμένες, όπως το καταπληκτικό Breaking Bad season 4 που τελείωσα χτες βράδυ. Μην μπείτε σε διαδικασία κριτικής αναφορικά με την ποιότητα ή το είδος, αφήστε εμένα να αποφασίσω Μόνο πείτε μου ονόματα. Θενξ!
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Με σύντομο σχόλιο ότι δεν πρόκειται για σειράρες, αλλά σίγουρα δεν έχει η λίστα αυτές που θεωρώ εντελώς φόλες: - The Fades Season 1 (όχι καλοκαιρινή, αλλά η season ολοκληρώθηκε) - Curb Your Enthusiasm Season 8 - Wilfred Season 1 + bonus το Αυστραλέζικο (2 seasons) που έχει ολοκληρωθεί.
giorgospan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Louie Louie Louie και Louie Άντε κι αν δε σ' αρέσει(που δε γίνεται αλλά λέμε τώρα), δες White Collar, Haven και στην ξεφτίλα Teen Wolf. Και Wilfred που είπε ο από πάνω.
anthony_88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αυτο το καλοκαιρι ή γενικοτερα καλοκαιρινες ανεξαρτητως χρονιας; Γενικα καλοκαιρι εχουν παιχτει falling skies, true blood, entourage, flight of the conchords, harper's island, six feet under, the 4400, weeds
yannis27gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ωραία, ότι άλλο σας έρθει, ρίχτε! Υ.Γ.@DKNI: Το Falling Skies το είδα, εντάξει, χαζό σενάριο αλλά καλή παραγωγή για να περνά η ώρα. @Anthony_88: Όχι ήδη τελειωμένες σειρές όπως το Six Feet Under. Χώρια που αυτό είναι μια κατηγορία μόνο του A, και το προφανές. Να υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι! Π.χ. δεν βρήκα για το Louie!
Achilleas007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Suits http://www.imdb.com/title/tt1632701/ Γ@μάτη σειρά!!!![και θα έχει και 2η season].
Pantelthekiller Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Καλοκαίρι ε :? Falling Skies Suits Burn Notice True Blood Big C Weeds Necessary Roughness State of Georgia Royal Pains Torchwood Curb Your Enthusiasm Alphas Closer RescueMe Breaking Bad Entourage Τώρα πια βλέπονται είναι θέμα γούστου και μιας που είπες να μην σχολιάσουμε καλο ψάξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα