xaris12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καλημέρα έχω το εξής πρόβλημα. έχω 4 σκληρούς, 2x160gb, & 2x500gb σε raid 0. έκανα format τον 160gb που έχει το λειτουργικό. εγκατέστησα τα win 7 όλα οκ.μου είδε τον 2 160gb σκληρό αλλά δεν μου βλέπει τους 2x500gb σκληρούς που πριν ήταν σε raid 0. μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά γιατί δεν είμαι και ο σχετικότατος του θέματος.η μητρική είναι asus P5KC. ευχαριστώ για την ωρα σας
Tazman_NeW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κανε επανεκινηση και καποια στιγμη θα σου ζητησει να πατησεις <control c> για να μπεις στο RAID Setup Utility...για τσεκαρε υπαρχει εκει το 2ο raid (2x250gb)... Αλλα ετσι οπως το περιγραφεις εχω την εντυπωση οτι μαλλον ουτε το raid με τους 160gb εχει γινει σωστα...αλλα τσεκαρε πρωτα το παραπανω .... θα πρεπει να δεις 2 εγγραφες τους 160 και τους 250 ...
xaris12 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κανε επανεκινηση και καποια στιγμη θα σου ζητησει να πατησεις <control c> για να μπεις στο RAID Setup Utility...για τσεκαρε υπαρχει εκει το 2ο raid (2x250gb)... Αλλα ετσι οπως το περιγραφεις εχω την εντυπωση οτι μαλλον ουτε το raid με τους 160gb εχει γινει σωστα...αλλα τσεκαρε πρωτα το παραπανω .... θα πρεπει να δεις 2 εγγραφες τους 160 και τους 250 ... ίσως δεν το έγραψα καλά.σε raid είναι μόνο οι 500αρηδες. οι 160 δεν είναι σε raid (1x160+1x160+2x500raid). πατώντας control-j βλεπω τους δισκους σε raid.αλλα μεσα στα win στους δίσκους μου τον γράφει F:. πατώντας για να τον ανοίξω μου λεει οτι πρεπει να τον διαμορφώσω πριν τον χρησιμοποιήσω και φυσικά δεν θέλω να σβήσω τα αρχεία από μέσα. υπάρχει καμιά λύση??
Tazman_NeW Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον τωρα καταλαβα... Δεξι κλικ στον υπολογιστη manage και disk management... Θα εμφανιστουν ολοι οι σκληροι δισκοι τον F πως τον χαρακτηριζει? Αν τον εχει σαν foreign disk δεξι κλικ impοrt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα