ponaei8anasi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα παίδες. Εχω έναν υπολογιστή όπου τελευταία πήρα ένα q6600 και ένα τροφοδοτικό silverstone op1000. Τα συνδεσα όλα μια χαρά και όταν παταχ το κουμπί να ξεκινήσει τότε δεν δίνει σήμα στην οθόνη και ακούγεται από το dvdrw λες και κάνει επαννεκίνηση συνέχεια. Το περίεργο είναι ότι δοκίμασα επεξεργαστή και τροφοδοτικό σε μια μητρική intel και άναψε κανονικά. Επίσης δοκίμασα στην μητρική asus που εχω τώρα το πρόβλημα ένα επεξεργαστή e6850 όπου λειτουργούν κανονικά. Όλα αυτα τα έκανα με τις ίδιες ράμ και κάρτες γραφικών. Δώστε μου τα φώτα σας γιατί εχω κουραστεί για να βρω μια λύση. Το σύστημα τώρα αποτελείται από asus p5n32-e sli,core 2 quad 6600, enzotech ultra x,2 x 2 gb kingston ram 667 mhz,silvestone op1000, 2x 8800 gt
drkar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 κανε ενα clear cmos και μολις μπεις στο bios load setup default. επισης δοκιμασε με 1 μνημη μονο
ponaei8anasi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Αν εννοεις να βγαλω την μπαταρια της μητρικης το εχω κανει. Επισης εχω βαλει και σε αλλα σλοτ τις μνημες ακομα και δοκιμασα με αλλες.
paokara Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φαντάζομαι την έκδοση του Bios της μητρικής την έχεις κάνει check, αν όχι εδώ σου λέει τι έκδοση πρεπει να έχεις για να υποστηρίζει την CPU σου. http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=P5N32-E%20SLI&p=1
SpirtouLisS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φαντάζομαι την έκδοση του Bios της μητρικής την έχεις κάνει check, αν όχι εδώ σου λέει τι έκδοση πρεπει να έχεις για να υποστηρίζει την CPU σου. http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=P5N32-E%20SLI&p=1 συμφωνω και εγω φαινεται ασυμβατοτητα μητρικης-cpu λογω παλιας bios εκδοσης. εκανες ηδη οτι δοκιμες επρεπε προφανως δεν υπαρχει κανενα hardware προβλημα.
ponaei8anasi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 ναι την εχω κανει check κανονικα.λοιπον νομιζω οτι βρηκα τι εφταιγε.πανω στον υπολογιστη ειχα συνδεσει και τις 2 8800gt μαζι με το sli bridge αλλα στους σκληρους δεν ειχα καν λειτουργικο.τωρα που εφαγα φλασια και εβγαλα την δευτερη ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και κανω την εγκατασταση των windows. ειναι δυνατον να φταίει το sli αν το pc δεν εχει μεσα λειτουργικο?ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα