dimos_84 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Έχει καταλάβει κανένας πως θα δουλεύει το ποντίκι με multitouch; Υπάρχει περιπτώσει να βολεύει κανέναν;
Still_Shady Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τέλειο είναι! Στις μπάλες μου οι δαχτυλιες, λες και οι τατσ συσκευές που έχουμε τώρα δεν γεμίζουν με δαχτυλιές.. Η ιδέα ας υπάρχει για τα αι μακ, ούτως η άλλως μου την σπάνε!
marios32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησιμεύει μια διάφανη οθόνη! Νομίζω για μένα θα ήταν τουλάχιστον εκνευριστικό.. Τώρα για Keyboard & mouse, ντάξει καλή φάση φαίνονται αλλά για ουσιαστική χρήση μάλλον θα είναι άβολα.
lazlo1992 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 για ποντικι touch ενταξει.. τωρα πληκτρολόγιο touch δεν μου γεμίζει το μάτι.. προτιμώ το κλασσικό μου πληκτρολόγιό που μπορω και να γράφω στα τυφλά(τυφλό σύστημα)
Antonis_V Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ίσος είναι το πρώτο βήμα να τα ενσωματώνουν όλα σε μία τζαμαρία
overpower Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 350$ θα κανει; (!!) οχι απλως οποιος θελησει αν επενδυση απο 350 και απνω θα εχει και το σετ οταν κυκλοφορησει
Aplostra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 αντε να βγουν,τοσα χρόνια,μονο σε ανιμε και ταινίες τα βλέπουμε..
garrythesnail Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν είναι για οξύθυμους χρήστες
Aplostra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Σίγουρα δεν είναι για οξύθυμους χρήστες νομιζω οτι ενας άνθρωπος για να ξεσπάσει πανω στο πληκτρολόγιο του,πρεπει να μην στέκει καθόλου καλά.
Zephyros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κάπου είχα πετύχει στο σερφάρισμα για μια πατέντα που με κάποιο τρόπο σου δίνει την αίσθηση ενός πλήκτρου, μην με ρωτήσετε πώς, κάτι τρελοπατέντες που ούτε αυτός που την έκανε δεν καταλαβαίνει... Κάτι μου λέει ότι ήταν η Apple, δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως. Αμα μπορούσαν να το εφαρμόσουν εδώ, γιατί όχι, θα ήταν καλή ιδέα, όμως 350$ πολλά για κάτι που είναι ακόμα στο μυαλό κάποιου. Αλλά εδώ πάμε για minority report, τι πληκτρολόγια...Φανταστείτε ότι πριν 10+ χρόνια βλέπαμε το Playstation και λέγαμε, γουαου και τώρα βλέπεις το Kinect και λες, σιγά τα ωά...Άντε, επόμενο βήμα, terminator!
orlox Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 H ιδεα υπαρχει ηδη και για μελοντικους Imac... Αυτο που δειχνεις στην φωτο εχει πληκτα. Το αλλο δεν εχει πραγμα που το κανει εξαιρετικα αβολο
Haldol Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Κάπου είχα πετύχει στο σερφάρισμα για μια πατέντα που με κάποιο τρόπο σου δίνει την αίσθηση ενός πλήκτρου, μην με ρωτήσετε πώς, κάτι τρελοπατέντες που ούτε αυτός που την έκανε δεν καταλαβαίνει... Κάτι μου λέει ότι ήταν η Apple, δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά όμως. Αμα μπορούσαν να το εφαρμόσουν εδώ, γιατί όχι, θα ήταν καλή ιδέα, όμως 350$ πολλά για κάτι που είναι ακόμα στο μυαλό κάποιου. Το μόνο σχετικό με αυτό που λες και έχει αναφερθεί στο Insomnia, είναι μία πατέντα της Apple για πληκτρολόγια με... αμορτισέρ αέρα άτω απ' τα πλήκτρα. Εδώ δε μπορεί να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, μιας και δεν υπάρχουν πλήκτρα. Το μόνο που ίσως να γινόταν, θα ήταν να μπορούσε να υπάρχει κοιλότητα στο σημείο των πλήκτρων και το πληκτρολόγιο όλο να είναι επικαλλυμένο με κάποιο διάφανο υλικό που να μην φαίνεται, αλλά πιο μαλακό από το γυαλί. Έτσι, στα σημεία των πλήκτρων το δάχτυλό σου θα βούλιαζε ελαφρά, ενώ στο υπόλοιπο σώμα θα ήταν συμπαγές.
legionarius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Είχα δει εγώ μία άλλη "πατέντα", που λειτουργούσε με μαγνητικό πεδίο και ειδικά γάντια ώστε να σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι πατάς. Ηληθιότητες δηλαδή, για να γράψεις σωστά θα θες να φοράς και γάντια... Τελείως άχρηστο αυτό το πληκτρολόγιο, τώρα άμα το θέλει κάποιος για φιγούρα, ε, ας το αγοράσει, όπως γίνεται πάντα με ό,τι άχρηστο βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα